go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bir best of cıkarmışlar. Wish I Had An Angel / Stargazers / The Kinslayer / Ever Dream / Elvenpath / Bless The Child / Nemo / Sleeping Sun / Dead To The World / Over The Hills And Far Away / Deep Silent Complete / Sacrament Of Wilderness / Walking In The Air / Wishmaster / Dead Boy's Poem / High Hopes - Live Guzel şarkılar gozukuyor. Ama nightwish in best of yapmasına gerek yok her bir albumu best of gibi. Bide hayrına türkiyeye gelseler :([signature][hline]go2hell
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 e geliyolar zaten sanırım öyle bişey duymuştum sanki ben[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nerde...?!!?!!??[signature][hline]go2hell
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 High Hopes Nightwishin sarkisi dimi, yani oyle bir sakrilari var Pink Floyd - High Hopes ile alakasi yok[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 higher than hope diye bi şarkısı varda high hopes diye yok. bu arada nerde yazıyo turkiyeye geldikleri??***?[signature][hline]go2hell
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Biz gidelim!!! Bu sene Wacken'da Accept ile birlikte headliner olarak bunlar çıkıyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nightwish izlemeden ölürsem gözlerim acık giderim kesin[signature][hline]go2hell
obacan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hehe bencede her album bir best of :) O yüzden hepsini bi cdye yazdım :D Ne zaman çıkar acaba bu album istanbulda.. :( Bide gelseler türkiyeye vip bileti almayan böle "O" ossun :)[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynen :)[signature][hline]go2hell
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vip bileti almayın hicbi konsere eger 7 sülalenizin mezarında ters dönmesini istemiosanız :)[signature][hline]Burned and back... But still we stand ablaze!!!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nightwish bi gelsin hele :([signature][hline]go2hell
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 beğenmedim she is my sin yok.. olmamış[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben de Nightwish - From Wishes To Eternity konser dvd'sini aldım. Mükemmel, herkese tavsiye ederim. Şarkılar: The Kinslayer She Is My Sin Seep Silent Complete The Pharaoh Sails to Orion Come Cover Me Wanderlust Instrumental (Crimson Tide / Deep Blue Sea) Swanheart Elvenpath FantasMic Part 3 Dead Boy's Poem Sacrament of Wilderness Walking in the Air Beauty and the Beast Wishmaster bir sürü video klip, backstage, ropörtaj ve extra da cabası.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 almasaydın sana divx ini yollardım :([signature][hline]go2hell
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yok saol divx sevmiyorum, istesem ben de indiririm zaten bağlantı sorunum yok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ha peki. Konserde güzel zatne :( bi türkiyeye gelseler ahh ahhh[signature][hline]go2hell
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: go2hell, 07 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki: almasaydın sana divx ini yollardım :( divxini nerden aldın onun ya ben de merak ettim o konseri bak şimdi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 xaelin yolladıydı. Sevdiğimi biliyor nightwish i 2 cd[signature][hline]go2hell [Bu mesaj go2hell tarafından 08 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 nightwish türkiyeye gelmiş miydi hiç?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gelseydiii diye bekliyoruz[signature][hline]go2hell
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu arada over the hills and far away Gary Moore un şarkısı sanırım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 söz müziklerini kendileri yapıyorlar. Başkalarının şarkıları değil ( diye biliyorum ben )[signature][hline]go2hell
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 over the hills gary moore un şarkısı =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 over the hills and far away gary moore un ama nightwish süper söyler o şarkıyı. ve her şarkıyı tabi :) nightwish= süper liriklerin süper melodilerle buluşması. ve tarjanın eşsiz duruluktaki sesiyle yoğrulması sonucu her dinleyiste uyusturucu gibi bagımlılık yapan harika bi müzik ziyafeti. ben bu yemeği çok fazla yesem bile her zaman aç kalıyorum... [signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 18 Temmuz 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Over the hills and far away'i bitürlü sevemedim nedense[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Öne çıkan mesajlar