Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbula tıkılıp kalanlar buraya pls

Elexa

Öne çıkan mesajlar

sınıfta kaldım abiler,bu yüzdende ikmal sınavlarıma çalışmam gerekiyo,aileyle kawgalar püsürler cabası tabi sonucta taxim kadıkoy seferleri yaparak geciyo tatilim,ne kadar adam varsa kaydı tatil ortamlarına bi biz böyle gariban gariban takılıyoz istanbullarda ders,nargile,azda olsa karıkız ve geceleri bilgisayarla geciyo gunlerim

aaah ah 41 imi 45 yapmadın be pezeMenk öğretmen lanet olsun sana
Sosyal ağlarda paylaş

kırkıçını otur çalış
bende hz 2 de kmale kalmıştım büyün yaz na böleböle kitapları bitirmiştim sonra 4 le geçmiştim :D[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda tıkılıp kalmakmı?
Ben esas taitle gidiyorum diye Bodruma antalyaya gidip sıkış tıkış tatil yaptıklarını sanan insanlara acıyorum ya
Varmı İstanbuldan güzel?
Ben iş buldum kendime bi tane keyfim yerinde,
tatilmiş kim gider tatile.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while
Berk's Playlist
Doyanakadar
Sosyal ağlarda paylaş

*gözleri kararır*
tam 2 senedir istanbul sınırları dışına çıkamadım! ve bu sene hem girmek istediğim üniversiteye hazırlanırken, hem de mezuniyet senemde(!) iki dersten bütünlemeye bıraktılar.. yani bi dersten kendim kaldım, diğerinden bırakıldım...:P o yüzden bu yazı da, bu sıcakta istanbul'da geçirmek zorundayım...
ya ben ne yapiim?!
Sosyal ağlarda paylaş

7 dersten ikmale kaldım.Ailem bana guvenio butun yaz tatilimi datca bodrum arası gecircem gunde 2 saat calısmaya soz werdım.Hic ole dersane fln gerek yok 2 saatinde werimli calıs yazın mahvolmasın.Ama iste herkesin ailesi anlamıyor bunu basarılar sana 1 sene kaybetmielim hem arkadaslarımızdan uzaklasırız hemde hayatımızdan 1 sene daha bos yere gitmis olur.[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...