Elexa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sınıfta kaldım abiler,bu yüzdende ikmal sınavlarıma çalışmam gerekiyo,aileyle kawgalar püsürler cabası tabi sonucta taxim kadıkoy seferleri yaparak geciyo tatilim,ne kadar adam varsa kaydı tatil ortamlarına bi biz böyle gariban gariban takılıyoz istanbullarda ders,nargile,azda olsa karıkız ve geceleri bilgisayarla geciyo gunlerim aaah ah 41 imi 45 yapmadın be pezeMenk öğretmen lanet olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kırkıçını otur çalış bende hz 2 de kmale kalmıştım büyün yaz na böleböle kitapları bitirmiştim sonra 4 le geçmiştim :D[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Dresquin, 28 June 2003 16:06 tarihinde demiş ki: Istanbul'a tikilip kalmak? Yanliis, cok yanliiis.[hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. doorusu ne babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 geçmiş olsun,çok çalış,1 sene büyük bi işkence olur yoksa[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 İstanbulda tıkılıp kalmakmı? Ben esas taitle gidiyorum diye Bodruma antalyaya gidip sıkış tıkış tatil yaptıklarını sanan insanlara acıyorum ya Varmı İstanbuldan güzel? Ben iş buldum kendime bi tane keyfim yerinde, tatilmiş kim gider tatile.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 geçmiş olsun usta bende geodan kalmıştımda geçtim neyseki ama sonavda kağıtlar için 1milyon para topladılar ona yanıyorum :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Walla aynı durumdayım...Kaldık mı butunlemeye elın gavur herıfı sozlume 0 werdı ya yok bole bısıy ama agustos ta mıkıcem o herıfı ben ya otur calıs ısın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 allah göstermesin *!kulak memesini tutar çeker ve sonra tahtaya 3 kez tok tok tok diye vuru*[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 *gözleri kararır* tam 2 senedir istanbul sınırları dışına çıkamadım! ve bu sene hem girmek istediğim üniversiteye hazırlanırken, hem de mezuniyet senemde(!) iki dersten bütünlemeye bıraktılar.. yani bi dersten kendim kaldım, diğerinden bırakıldım...:P o yüzden bu yazı da, bu sıcakta istanbul'da geçirmek zorundayım... ya ben ne yapiim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 7 dersten ikmale kaldım.Ailem bana guvenio butun yaz tatilimi datca bodrum arası gecircem gunde 2 saat calısmaya soz werdım.Hic ole dersane fln gerek yok 2 saatinde werimli calıs yazın mahvolmasın.Ama iste herkesin ailesi anlamıyor bunu basarılar sana 1 sene kaybetmielim hem arkadaslarımızdan uzaklasırız hemde hayatımızdan 1 sene daha bos yere gitmis olur.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 arkadaşlar sıkın dişinizi..bazı şeyler sizlerin elinde, sıkın biraz sonrasını rahat geçirin. Bol Şans sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: White_Rakkad, 28 June 2003 20:29 tarihinde demiş ki: allah göstermesin *!kulak memesini tutar çeker ve sonra tahtaya 3 kez tok tok tok diye vuru*[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] **cumlesini bitirmeden arka fondan tiz ama kendini belli eden bir ''amin'' cekerler** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar