WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yeni bi sistem kurdum anakart msi k7n2g-l (ekran kartı onboard olanlardan) 1800+ amd 512 333mhz ddr hdd lan vs vs bazen (kasınca galiba ama her seferindede deil 55 tane ie açtım aynı anda bi sürü programla ama resetlemedi) reset atıyo kendi kendine veya network deki bilgisayardan programla girince reset atıyo kendine kasan işlemler yaptırdığımda böle bi acayip durum vede kasa açık 62-63 derece şu an kullandığım kasa kapalı ve 50 civarında (fanları farklı) özellikle urza help!
Peka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ısınma ile ilgili bi olay kesinlikle soğutma işlerinden sorumlu devlet admini Urza ya devrediyorum cevap hakkimi[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bende öle tahmin ettim gerçekten ondansa kafalarına paralarım fanı [Bu mesaj WaNTeD tarafından 24 June 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yüzde yüz ısınma[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
Eno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Rest attığı zaman kaç derece oluyor ısı bir baksana ona.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 62 derece acaba baştanmı windows kursam kurarkenmi bi sorun oldu
Eno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bios dan bi sıcaklığa karşı otomatik kapatma olayına baksana.. orda 62-63 yapmış olabilirsin. yada öyle gelmiştir.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yok alarm şeyi disabled bu sıcaklık normalmi bana fazla gibi geliyo şu an kullandığım sistem önceden o kasadaydı o kasadayken 55-60 falandı ısı kasa deiştirdim 40lara indiydi :) ama bide şimdi kasanın kapağı açık bide şimdi aklıma geldi windows yüklerken 1 monitörle 2 bilgisayar çalıştırıyodum bi ara yine monitörü buna taktığımda açılmadı resetlediydim acaba kurulumdamı bişi oldu anlatamadım ama anlarsınız bişiler işte
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 windows XP mi?[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 son haber screen saver ve monitor power olayını kapatmak için screen saver tabından power bölümüne girerken tak! reset ısı 62 dereceydi yine of puf
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 System Properties(sistem Özellikleri) ni aç. Oradan Advanced(Gelişmiş) i seçip Startup and Recovery (Başlangıç ve kurtarma???) altındaki butona bas. Automatically Restart var orada onu bi kaldır. Eğer sistemde oluşan bir hata nedeniyle restart atıyorsa artık restart atmayacak ve büyük ihtimalle sen o hatanın ne olduğunu göreceksin. Arkadaşımın birine de bu olay olmuştu onun ramleri sorunlu çıkmıitı ramler değiştiğinde (Aslında değişmesine gerek yokmuş sadece iyice yerine oturtulmamışlar) sorun düzelmişti öyle aptal salak bir şekilde restart atmıoyrdu artık.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 o ısı bu havalarda normal bende 2000+ var ve benimde 60 - 65 arası ısı bi ark ta daha 2000 var normal bi ısı o 60- 75 arası normal ısı dedi amd yetkili servisi aradım konustum adamlarla fln[hline]
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ddemirmaske dediğini denedim stop rakamlar X rakamXrakamlar... bu ramlerle ilgili hata larda çıkıyodu diimi direk ramimi görütsem kopmple makinayımı servise götürsem :?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 anakartının sitesine gir son patchi çek dene bende eopx vardı onda aynı sorun oluyodu düzeltti bedneki sorun normalde ısı 43 iken bu 60+ mı ne gösteriyodu ve çat reset atıyodu acaip de farklı zamanlarda bazen uoda dolanırken bazen 1 explorer acınca bazende kafasına göre[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bendeki olay galiba bi deniyim
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 iki olasılık war: 1- bilgisayar fazla ısınıyo ve kendine reset atıyo. önlemek için biostaki "pc health" bölümünden ayar yapman gerekiyo 2- benim başıma gelen çok kötü bi olasılık: sis chipsetli bi anakart ile winfast marka bi ekran kartı uyumsuzluk çıkartıp reboot a neden oluyo. winfast ekran kartı olmasa bile sis chipsetli anakartlar uyumsuzluk çıkartabilirler pek sağlam olay diil sis chipset iki si de başıma geldiği için bu konu hakkında az bilgim war. ikinci olasılığın olmamasını umarım..[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 25 June 2003 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 2. olasılık olamaz onboard ekran kartı gf4 mx war nforce 2 chip set 1. içinde reset attığı anda bios dan sıcaklığa bakıyom aynı 62-63
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bütün anakart vs update leri ve windowss updatelerinin çoğunu yaptım oldu galiba şimdilik bi sorun yok yorum yapıp yardım eden herkese teşekkür [Bu mesaj WaNTeD tarafından 25 June 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 voltage 1.47 bu arada sıcaklıkta sapıttı cpu 37 sistem 40 gösteriyo :)
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hiç bişey kullanmadım hala aynı ley serviste taktıkları gibi duruyo
Öne çıkan mesajlar