sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 vieri ----> AC Milan fooooooorza milaaaaaan. gerçekte gerek yoktu da winning için iyi oldu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İnter Kulübü, Real Madrid ile yollarını ayıran Arjantinli Santiago Solari ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Paris Saint Germain de Milan'ın Fransız oyuncusu Vikash Dhorasoo ile 2 yıllık anlaşma yaptı. Kaynak : Hürriyet[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fotomaç'tada vieri cimbom'a yazıyordu hey allam :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pires gs ye geliyor, gazetenin yalancısıyım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben de okudum.. pires gs ye geliyormuş[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pires'in gs'e gelmesi figo haberi gibi olacak geliyor bana...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fotomaç'ta yalan haber yazmaktan bıkmadı.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İstanbuLsporLu YaLçını aLmış bizimkiLer. Kim ki bu çocuk ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mave siz kimsiniz??[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 GALATASARAY[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Pires Gs'ye gelirmi allah aşkına güldürmeyin Fotomaç haberi yazmayın buralara allah aşkına!!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pires gelmesi en gerçeğe yakın yıldızdır gs'ye. yıldızı sönmekte olan, arsenal'de gözden düşen, hedefleri olan bir avrupa takımının para verip almayacağı yetenekli bir yıldız. ismi geçen 10 tane futbolcu arasında harbi en gerçekçisi pires[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hiç sanmıyorum ama inşallah gelir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende hiç sanmıyorum ya pires'in geleceğini Fatih Altaylıya söyleyin yazsın Kandırmayın GS lileri Pires Türkiyeye gelmez diye ozaman gelir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 alın şu felipe'yi geri ya oof.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mave, 07 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder. eder eder.....[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mave, 07 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder. :lol:[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mave, 07 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder. ''eder''[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pires gelirse maça giderim..yoksa fenerin zaten şampiyonluk hiç kasamam..deiştrin şu yönetimi yaw bi numarası yok..yokmuu lan zengin kaçakçı babacan mafya ali şen gib bi başkanımız yaw..gs lisesi bu kadar mı namuslu?hiç sanmıorum:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mave, 07 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder. Özhan Canaydın gidip diğer klüplere lütfen onu transfer etmeyin onu biz alcaz ama hasat mevsiminin gelmesini bekliyoruz bonservis olarak 2 çuval patates ve kızartma için 5kg yağ önericez der. Alır alır.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 istanbulspor'lu yalçın artık Galatasaray'da. iyi adam iş yapar bizde.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: uncla, 07 Temmuz 2005 20:22 tarihinde demiş ki: istanbulspor'lu yalçın artık Galatasaray'da. iyi adam iş yapar bizde. Fb,Bjk alsa kötü adam olur Gs alınca ii oluyo..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: LvL_Sabo, 07 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki: yahu transfer topici var eşşeyn gibi Ne yakışır dimi bu threade gerçek haberler yazmak.. ..... Pardon arkadaşlar geyiğinizi böldüm.[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynen geyik var burada ya...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar