Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz ayindaki transferler...(yorum icin deil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnter Kulübü, Real Madrid ile yollarını ayıran Arjantinli Santiago Solari ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Paris Saint Germain de Milan'ın Fransız oyuncusu Vikash Dhorasoo ile 2 yıllık anlaşma yaptı.

Kaynak : Hürriyet[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
İstanbuLsporLu YaLçını aLmış bizimkiLer. Kim ki bu çocuk ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
mave siz kimsiniz??[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
GALATASARAY[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
pires gelmesi en gerçeğe yakın yıldızdır gs'ye. yıldızı sönmekte olan, arsenal'de gözden düşen, hedefleri olan bir avrupa takımının para verip almayacağı yetenekli bir yıldız.

ismi geçen 10 tane futbolcu arasında harbi en gerçekçisi pires[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 07 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder.
eder eder.....[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Mesaj tarihi:
pires gelirse maça giderim..yoksa fenerin zaten şampiyonluk hiç kasamam..deiştrin şu yönetimi yaw bi numarası yok..yokmuu lan zengin kaçakçı babacan mafya ali şen gib bi başkanımız yaw..gs lisesi bu kadar mı namuslu?hiç sanmıorum:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 07 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
GALATASARAY kimi isterse onu transfer eder.

Özhan Canaydın gidip diğer klüplere lütfen onu transfer etmeyin onu biz alcaz ama hasat mevsiminin gelmesini bekliyoruz bonservis olarak 2 çuval patates ve kızartma için 5kg yağ önericez der. Alır alır.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 07 Temmuz 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
istanbulspor'lu yalçın artık Galatasaray'da.
iyi adam iş yapar bizde.
Fb,Bjk alsa kötü adam olur Gs alınca ii oluyo..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 07 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
yahu transfer topici var eşşeyn gibi

Ne yakışır dimi bu threade gerçek haberler yazmak..
.....

Pardon arkadaşlar geyiğinizi böldüm.[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
  • Yeni Oluştur...