Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sallama değil, resmini gördüm ve haber yeni de değil.. 1 sn boyunca ateş etmesi de gerekmiyor, pratikte o kadar mermi atmayı denememişlerdir bile belki. teorik olarak atabileceği kanıtlanmış olabilir ama, sn'de 16666 mermi atılabiliyor işte. tek namlu da yok, sürüyle namlu var.. arcane burada devrim olan nokta mekanik ateşleme ve fişek doldurma sistemini değiştirmiş adam, (şimdi hatırladım) 150 yıldır aynı teknoloji mevcut bu alanda. ille bu hızda ateş etmesine gerek yok silahın, dk'de 500 mermi atsa gene devrim..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim anladığım kadarıyla 30 yıldır bir silah değil teknoloji gelistiriliyor. elektrik denmiş belkide ateşlemek için tetik yerine elektrik kullanılıyordur?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 evet ege onun gibi bir durum vardı tv'de görmüştüm bilgisayar animasyonunu, mekanik aksam gerekmediğinden daha yüksek hızlara ulaşılabiliyodu sanırım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar