Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burda kaç hemşerin var ?

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
2pac, 15 Temmuz 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
topic de ne yasıyor okuman yasman yoq mu orda başka bi adamda istanbulluyum dicek nolcak hemşerin olcak ordan bir adanalyım dicek başka biri de adanalı olcak beraber belki kanka olcaklar

tüm istanbullularla kaynaşmak istiyorum.. kanka olacam hepsiyle[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'da bir laf vardır Palu mu büyük Türkiye mi diye.

Cevap belli, tabii ki Palu...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

tupak unutturma ariyim seni bi ara.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

tupek bi bekle istersen balonun patlasın sonra iyicene bi daha oku yeni gelenler için yazılan şeyleri arama sözüne inan ve uygula 1.5 saatte 100 tana mesaj atıp 20 tane thread açma.açmak için sabret.yada ara açılmaış bişieler aç.sonra atlamasın millet üstüne ok?
sabır=erdem[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...