2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bunu bi siteden buldum ... aradım burdada kimse eklememiş ilginç şeyler var . işte dünyadan cocukların tanrıya yazdıkları bazı mektuplar . [li] sevgili tanrı gecen hafta newyork a gittiğimiz de sen patrick kilisesini gördüm . baya güzel bi evde oturuyormuşsun . sevgili tanrı . madem öldükten sonra yaşayacaksak neden öldürüyorsun ? sevgili tanrı neden tv ye cıkmıyorsun ? sevgili tanrı sen zenginmisin yoksa sadece ünlümüsün ? sevgili tanrı yeni öyküler yazmasmısn ? yazdıklarının hepsini okuyup bitirdik ve tekrar başa döndük şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bi önemi yoktur ? bi kere kar yağdı okullar kapandı . bi daha yapsana [/li] http://www.komikler.com/komikgazete/haber.php?catid=4&imgid=321&page=1&g= sizin de varsa böyle ilginç görüşleriniz de hade buyrun . [signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende kitabi vardi çok eskiden.. oldukça komik şeyler vardi. Ararsaniz biraz bulursunuz kesin[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Buda vardı yaw ama daha uzundu sanki[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende duruyor hala kitabı arada bakarım..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: 2pac, 17 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: bunu bi siteden buldum ... aradım burdada kimse eklememiş Ben mektup diye arattım bu çıktı: http://forum.paticik.com/view.php?id=116055 Sen ne diye aratmıştın?[signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 17 Temmuz 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sevgılı tanrı...yarın anne kız gunu ve annemı bı gunlugune de olsa gerı gonderebılır mısın?yarın herkesın annesı gelıcek ve ben yıne dadımla gıtmek ıstemıyorum... (yılbasında tanrıdan ne ıstersın sorusuna cvp olarak bı tanıdıgın komsusunun kızı solemıs) [signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla [Bu mesaj _gZm_ tarafından 17 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tanrı yazdım bişey cıkmadı mektup yasdım büsür şey cıktı ama bunu görmedim o kadar sone bende ekledimm[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mektup diye aratınca 3.başlık, tanrı diye aratınca 4. başlık(sen topici açmadan önce).Neyse canım görmemişsen sorun yok.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Açılsın konular çalsın sazlar yeniden, sorun değil ama tanrı diye aratınca en baştan 4. konu. Hatta sen açmadan önce 3. konu.. işte burdaaaa edit: zamo cips kola ;)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 17 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi valaha aradım kusura bakmayın da yalan sölemiyorum yani[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: MartinLGore, 17 Temmuz 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Açılsın konular çalsın sazlar yeniden, sorun değil ama tanrı diye aratınca en baştan 4. konu. Hatta sen açmadan önce 3. konu.. işte burdaaaa edit: zamo cips kola ;) bunu söylemek için arama yapıp konu konu araştırdın dimi allahım ya ağır sorunlarınız var konuyu ilk defa gördüm çok güldüm tx :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi film vardı Jimmy Carrey oynuyor Aman Tanrım diye orda Jim Carrey'e tanrılık veriliyodu bu tip mesajlar geiyo biilgisayara onaylıyo falan adam sonra böyle şehirde chaos olmuştu 1 loto'Nun 1090195 galibi oldu falan diye bu tip mesajlar vardı ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tanrı Geçen Hafta D&R'da incil'i imzalıyordu... diye bir duvar yazısı biliyordum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sheref simdi bilmiyormusun yani ehuhu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kısalmış ya daha çoktu bunlar.:D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar