MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi fazla konuşmayın şu taksici videosunu izleyin yeter ya: http://forum.paticik.com/view.php?id=124006 bu videoyu bilgisayarıma indirdiğimden beri desktopumda elimin altında tutuyorum, sık sık izleyip kopuyorum çünkü :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 14 Temmuz 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Abi o arabasına pislenen taksici skeci süperdi kopmuştum...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fazlaca beenerek izliyorum. ama genellikle islerken deilde ertesi gun taklidini yaaparken daha fazla güldüüümüzü fark ettik[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: RamsesII, 15 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Abi o arabasına pislenen taksici skeci süperdi kopmuştum... bi de 2 yıldır uyuyan adam benim en cok gulduklerim arasındadır."Ne Bakın!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 NNEEAAHH İSMAİL YEKA ROBOT DEEEL Mİİ? yaw ilerleyin yaa.çıkarın şu at gözlüklerini :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 zengin iyidir.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 imzaya bak.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 number one[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bence 1- cem yılmaz 2- ata demirer 3- şahan senkronu kayan adama çok gülşmüştüm :) ama divx izlemeye başlayınca kıl olmaya başladım[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yani kayma benim alanım kayma dedinmi bana gelicen sen bi sigara ver terli çakarsamda merak etme[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Ragnar, 16 Temmuz 2005 13:24 tarihinde demiş ki: yani kayma benim alanım kayma dedinmi bana gelicen sen bi sigara ver terli çakarsamda merak etme sen bi çaya git ben geliyom biras terli çıkarım korkma[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Cem Yılmaz La Sahte Hoca Şeyi var, çok güsel tavsiye ederim. Acur Arazi yi indrmeyin merakınıza yenilip, b*k gbi.. Ayrıca www.capturetv.com de bulabilirsiniz bölümleri, sahan ve zaga özelilkle.Buda patilere benden bi kıyak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: 2pac, 16 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki: said: Ragnar, 16 Temmuz 2005 13:24 tarihinde demiş ki: yani kayma benim alanım kayma dedinmi bana gelicen sen bi sigara ver terli çakarsamda merak etme sen bi çaya git ben geliyom biras terli çıkarım korkma BUDUR, CEM YILMAZLA SAHTE HOCA ŞEYİ BU ÇOK İİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sonlarda biras sapıtsa da izlemeye değer bi program.atv ye geçmiş.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bazen aşırı bayıyor ama..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar