Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Resim Komik mi? Yoksa Düşündürücü mü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dominic, 14 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
internet ile alakali olmamasi cidden dusundurucu.

lol süper.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Mesaj tarihi:
sigara olmasa komik olabilir de, o sigaranın orada olması olası herhangi bir mizahi duyguyu tamamen ortadan kaldırıyor

trajik hatta...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
resim karaköyde,alt geçitten geçip eski perşembe pazarına doğru sahilden giden yola,eski topkapı dolmuşlarının kalktığı(antika dolmusların)yere benziyor sanki,gerçi yıllardır gitmedim bi bakmak lazım.
Mesaj tarihi:
ben
resmin komik hic bi yanini göremiyorum .....
bi veletin eline raki sisesi alip sigara icmesinin nesi komik olabilir ki ya...
üzücü resmen...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
böyle ucuz bir resim beni tiksindirdi... ulan o çocuk daha kaç yaşında.... hiç süt içmişmi...[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 16 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
bu çocuğu bu hale düşürenlerin beynine tüküreyim ..
oha be amma gaza gelmişiniz. o çocuk onların hiçbirini içmez. iki tane mal vermiş çocuğun eline ağzına foto çekmişler olay bu. amaç ne bilmiom
Mesaj tarihi:
bence hiç komik bi resim değil.o çocuk en fazla 5 yaşındadır.onları o çocuğun eline verip,resim çekerek bişey yaptığını sanan insanların aklından süphe ederim ben[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
  • Yeni Oluştur...