elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ucuz bişey olmaması değil. bu durumu öms'den anlatsam daha ii olucak. çünkü ortalık daha karışsın istemiyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 iyiyi-kötüyü, doğruyu-ahlağı parayla ölçen bir zihniyet. yanlıştır. [Bu mesaj armra tarafından 14 Temmuz 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İlk öncelikle video'yu tamamen tüm zamanımı ayırıp izledim, biraz yorumlara baktım çok saçmalamışsınız neyse. Benim yorumum sadece diyebilecegim tek şey bunu yapan gerçekten bir insan olamaz, yapanlara lanet olsun, bedduamı tüm içtenlikle etmiş bulunuyorum, videoda bazı sahnelerde izledigimiz gibi canlı canlı derilerinin yüzülmesinde sanırım adam hayatında kimseden bu kadar küfür yememistir, tüm bildiğim veya bilmediğim küfürleri adama etmis bulunuyorum zaten.. Cezasını mutlaka bir şekilde çekeceğine inanıyorum. Söze gerek yok..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bı kızıl derilinin bilinen bir lafı vardır: Son Ağaç Kesildiğinde; Son Balık Yakalandığında; Son Nehir Kurutulduğunda; Son Hayvan Öldüğünde; Paranın Yenmediğini Anlıcaksınız...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: KenshinHimura, 14 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: bı kızıl derilinin bilinen bir lafı vardır: Son Ağaç Kesildiğinde; Son Balık Yakalandığında; Son Nehir Kurutulduğunda; Son Hayvan Öldüğünde; Paranın Yenmediğini Anlıcaksınız... Kızılderili olmak için illede kızılderili doğmak gerekmiyorsa ben bir kızılderili olmak istiyorum. seviyorum buadamları harbi. hiçyanlış laflarını görmedim.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!"
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ehh Nede Olsa Türkler...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: KenshinHimura, 14 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: bı kızıl derilinin bilinen bir lafı vardır: Son Ağaç Kesildiğinde; Son Balık Yakalandığında; Son Nehir Kurutulduğunda; Son Hayvan Öldüğünde; Paranın Yenmediğini Anlıcaksınız... severim kızılderilileri. hatta whitewolf şirketinin çıkardığı werewolf: the apocalypse oyununda garou'lar kızılderili efsanelerinden esinlenmiş. kurtlara hastayım, kızılderilileri de severim, ikisi bir arada olunca direk garou fanatiği olmuştum zamanında. hala da öleyim aslında. kızılderililer gibi doğayla barışık yaşamayı becerseydik aslında herşey aslında çok daha iyi olurdu diye düşünmekteyim. en azından hayvanlara bir mal, para harcıycak bir eşya, para kazanılcak bir hammade olarak değil de, "canlı" olarak bakabilirdik.[signature][hline]Beş Hececiler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 öyle barbarca da bir hayvan öldürülmez.. ama avlanılan hayvan (ki hayvan krkü ve eti, çin avlanılır zevk için değil) kürkünü de giyerim etini de yerim vejetaryen değilim, cüzdanım deridir, avlanmak ihtiyaçsa suç değildir. kafasına vurularak yavru fokları öldüren adamları da kınıyorum bu şekilde hayvanları öldürenleride..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla sırf okuyodum konuyu ama en güzel mesajı da babacum atmış aynen bende katılıyorum bu doğanın bi kanunu var, bazı şeyler ihtiyaçsa yapılır. He ama öyle canice de öldürülmez orası ayrı.[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivvan the tauren hunter @ Frostwhisper
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bazen Düşünüyorumda...Biz Çevremizle Barış İçinde Olamazken En Yırtıcı Hayvan Bile Çevresine Değer Veriyor Ve Dengesini Koruyor...Ve Kendi Kendime Soruyorum...."Hayvan"Denmeyi Hangimiz Hak Ediyoruz....?!![signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sonuna kadar izledim boyle seyler fazla etkilemez beni ama izlemeyenler için anlatiyim bi kismini bi hayvanin önce ayaklarini kesiyolar sonra derisini yüzüyolar sonra belden asagisini kesiyolar her yeri kan, derisi tamamen alinmis bi sekilde kamyona atiyolar ve hayvan o sekilde kafasini kaldirip bakiyo etrafa ön ayaklarini (yarisi yok vücudunun) oynatiyo falan sonra yavasca ölüyo. Benim yorumumu soracak olursaniz o adami tutup yere vurup ayni sekilde derisini yüzüp kesip biçip canli canli o kamyona atmak isterdim.Hadi tamam yapiyosun bu hayvanlikta insan öldürür sonra yapar canli canli yüzüyolar bütün derileri hayvan beynine sahip insanlar.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 15 Temmuz 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BabacumMostors, 15 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki: öyle barbarca da bir hayvan öldürülmez.. ama avlanılan hayvan (ki hayvan krkü ve eti, çin avlanılır zevk için değil) kürkünü de giyerim etini de yerim vejetaryen değilim, cüzdanım deridir, avlanmak ihtiyaçsa suç değildir. kafasına vurularak yavru fokları öldüren adamları da kınıyorum bu şekilde hayvanları öldürenleride.. Haklısın ama bir insan deri bir cüzdan yada kürk giymek zorudna değil. tabi bunlar biraz fazlaca geniş düşünceler olabilir.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!"
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 he birde hayvanlar once yere vuruyolar sonra ayaklarini kesiyolar sonra derisini yüzüyolar. tamam bu ihtiyaç meselesi ama önce tamamen öldür sonra isini gör esolesek tövbe. bide köpekler derisini çekerek çikariyolar yüzü dahil hey allahim ya çok sinirlendim basalim lan orayi. edit: bide kafasina basarak öldürüyolar ya o kadar güzel hayvanlar ki of nasi kiyiyolar ya hiç mi vicdan yok .. [signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 15 Temmuz 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Sixoms, 15 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Sonuna kadar izledim boyle seyler fazla etkilemez beni ama izlemeyenler için anlatiyim bi kismini bi hayvanin önce ayaklarini kesiyolar sonra derisini yüzüyolar sonra belden asagisini kesiyolar her yeri kan, derisi tamamen alinmis bi sekilde kamyona atiyolar ve hayvan o sekilde kafasini kaldirip bakiyo etrafa ön ayaklarini (yarisi yok vücudunun) oynatiyo falan sonra yavasca ölüyo. Benim yorumumu soracak olursaniz o adami tutup yere vurup ayni sekilde derisini yüzüp kesip biçip canli canli o kamyona atmak isterdim.Hadi tamam yapiyosun bu hayvanlikta insan öldürür sonra yapar canli canli yüzüyolar bütün derileri hayvan beynine sahip insanlar. o varlık olan ama aslında varlık bile olmaması gereken '+&%/'%&'! lara hayvan diyerek hayvanlara laf etmemek lazım[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yahu nedemek vitrinde kürkü görürsem iş işten geçmiş diye satın alırım. Eğer en basit ekonomi bilgisine sahipseniz arz'ın talebe göre artıp azaldığını biliyor olmalısınız. Sen o kürkü almasan 1 kürk için ölecek hayvan sayısı dolaylı yoldan azalır. Tamam o hayvan ölmüştür ama vitrinde duran o kürk satılırsa vitrine konulmak üzere yeni hayvanlar öldürülecektir. Nasıl bir mantıktır bu hayvanların sadece kürkleri için öldürülmesi? Bende vejeteryan değilim yaşamak için öldürmek gerekir bu Dünya'nın kanunudur fakat 2 kokoş üzerine giyip hava atacak diye diğer hayvanlara bukadar acı çektirmek mi gerekir? Bu video yu ısrarla izlemeye çalıştım ama biyerden sonra dayanamadım artık. Burada muhalif olan arkadaşında video yu izlememiş olduğunu düşünüyorum hiçbir insanın bu vahşet karşısında bukadar soğuk kanlı yorumlar yapabileceğinede inanmıyorum. Deri cüzdan ile kürk aynı şeyler değildir. Deri İnek ten yapılır ve İnekler yenmek için öldürülürler. Yemek için öldürülmüş bir hayvanın derisini yüzmek ile kürk yapmak için öldürülmüş, dahası işkence çektirilmiş hayvan arasında fark vardır. Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim ki, Kurbana da karşıyım. Kurban ülkemizde misyonundan sapmıştır artık insanlar bizde Dana kestik diyip hava atmak için inanç dışı kurban kesimi yapmaktalar. İhtiyacı olsun olmasın komşular birbirlerine kestikleri kurbanın etlerini vermekte ve bu etler aylarca buzlukta durmakta, çoğu zaman bozuldu diye atılmaktadır. Benim düşünceme göre ihtiyaç dışı kurban kesimi de en az kürkü için öldürülen hayvanlar kadar iğrençtir. Son olarak bir hayvanı yemek için öldürüyorsam, başka bir hayvanın da beni yemek için öldürmesine itiraz etme hakkım olsaydı etmezdim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Download[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
arina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben hiç izlemedim bile vidyoyu.öyle canilikleri gorüp, gece gece sinirimi bozmak istemiyorum .ayrıca sırf insanların keyfi ihtiyaçlari için hayvanların bu şekilde eziyet gormesindende nefret ediyorum. yani kürkleride olmayıversin canım,biyerleri mi eksilir olmayınca[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet.. artık yüğn eğirme ve ısınmak için geliştirlen daha çeşitli kumaş türleri varken ve kürk dolapda çok yer kaplarken mantıksız geliyor.. (bana mı öyle gleiyuor yoksa ben giderek spaklaşmaya mı başlıyorum öyle her şleyi mantık çerçevesine koymalar falan.. ya e işim var burda yatatyım yarına işim gücüm var be!)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 15 Temmuz 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla insanların ihtiyaç duydukları birşey, benim de deri pardesüm var, abiminde var annemin kürkü de var vs vs.. Sonuçta hergün yediğimiz şey kırmızı et,beyaz et.. Hayvanlar insanların bi ihtiyacı ama doğaya bile bi bakacak olursak; bi aslan, bi antilobu boynundan yakalar ve çok kısa zaman içinde öldürmeye çalışır.. Ne yapacaksa öldükten sonra yapar. Bu videoda ki hayvan (hayvanla kastım bu hayvanın derisini yüzen insana benzeyen varlık) hayvanı öldürmeden bacaklarını kesip derisini yüzüyor.. Yanlış tabi bunun yaptığı, ama bu adamın yaptığı bir ayıptır.. Kürkü giyen insanların yaptığı değil. Kürk giyenleri falan yadırgamamak lazım..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sanki daha öncede bu konu başlığı açılmıştı. gerçekten gece gece sinirim bozuldu. rezalet,iğrenç diyebilecek birşey bulamıyorum. ben giymeyi düşünmüyorum, tanıdıklarımdanda giyen yok. kürkleri genelde biraz sosyete kullanıyor sanırım. öyk, öyk, öyk.. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hayvan derisi yüzüldükten sonra bile canlı kamyon kasasında göz kırpıyor kafasını kaldırıyor ya.. off off nedir bu nasıl bir acımasızlıktıır.. Ayrıca Elaidi; Orada günde kim bilir kaç hayvan ölüyor kıçı kırık bir kürk yüzünden... Sen bana kırıcı olmuşsun ne yazar.. Kürk giyenin de alanın da allah belasını versin..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: [Bu mesaj SbNN tarafından 15 Temmuz 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 zilyon tane ısıtıcı giysi varken kürk niye , Sibirya'da yaşasak neyse.Bu arada ısınma amaçlı olarak kullanılır kürkler , sırf zevk için giyenler varsa üzerim çok pis. :/[signature][hline]peace!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gerekli yasalar vardır kürk konusunda. Isteyen kürk giyebilir, isteyen giymez, kimse kimseye bela okuyamaz bu konu da. Açtım yine. Tepişmeyin.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Temmuz 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: SbNN, 15 Temmuz 2005 10:10 tarihinde demiş ki: Hayvan derisi yüzüldükten sonra bile canlı kamyon kasasında göz kırpıyor kafasını kaldırıyor ya.. off off nedir bu nasıl bir acımasızlıktıır.. Ayrıca Elaidi; Orada günde kim bilir kaç hayvan ölüyor kıçı kırık bir kürk yüzünden... Sen bana kırıcı olmuşsun ne yazar.. Kürk giyenin de alanın da allah belasını versin.. bu msjını şikayet edeceğim. yeter artık. uslanımyosunuz. [Bu mesaj elaidi tarafından 15 Temmuz 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi iğrenç ya tiskindim bide farkederseniz kafasını yere vurunca ölmüyor yavaş yavaş acı çekerek öolüyo can çekişiyo yerde dikkat ettiyseniz
Öne çıkan mesajlar