Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürk giymeyimi düsünüyodunuz izleyin...

Evr

Öne çıkan mesajlar

doğru benim mesaj da biraz abuk kaçmış sheref, haklısın o konuda=)

kendi adıma ne kadar güzel dursa bile karşıyım, bir şeyi değiştirecek mi? hayır, ancak ben kendi düşüncemi savunmuş kendi protestomu koymuş olacağım, senin düşüncene de saygı duyarım(şiddetle karşı çıksam dahi)...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 14 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
bi erkeğin giymesi komik kaçabilir de
kadınlara yakışıyo ve giyilmesi gerektiğini düşünüyorum.

ben gürcistanlıyım :)
gürcistanda hava kışları pek bi soğuk olur, giymeyen görmedim :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

bu tur konular olumsuz etkiledigi için daha onceleri silinmişti,cok merak ediyor olsam da asla izleyemem herhalde, yası ufak patilerin oldugu düşünülüp en azından spoiler altında verilebilirdi.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

kürk giymeyi düşünmüyodum ama south parkın cnbce de bu sezon yayınlanan sezonunda kürklerle ilgili falan bi bölüm vardı bi grup insan kürklü insanlara kan atıyodu katiller çekiyodu sonra da millet bunları kurşun yağmuruna tutuyodu işte o kan atan insanlar gibi hissettim kendimi allah belalarını versin dedim hala da öle düşünüyorum ve söylüyorum!...[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

yaşını eğitimini bilmem ama kendini o kadar akıllı zannetme derim.
ben sana karşı olmaya ya da seni, kendini savunacak bir pozisyona düşürmeye çalışmıyorum.
ben bu filmin de kürk gerçeğinin de insanlık onuruyla bağdaşmadığını düşünüyorum.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

bişi derdimde şimdi direk kan gövdeyi götürecek demiyorum o yüzden :)
Ayrica bu konuya benzer konu acılmıştı 4-5 defa daha[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 14 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
Keşke insan olmasaymışım demek geliyor içimden..

Yada keşke onlar hayvan olsaymış da ben yüzseymişim derilerini...

Üzülüyorum kürk giyenin de allah belasını versin

saçmalamayalım..
eğer bela okursan çok kırıcı olabilirim. ki bundan hoşlanmazsın emin ol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 14 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
said:
SbNN, 14 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
Keşke insan olmasaymışım demek geliyor içimden..

Yada keşke onlar hayvan olsaymış da ben yüzseymişim derilerini...

Üzülüyorum kürk giyenin de allah belasını versin

saçmalamayalım..
eğer bela okursan çok kırıcı olabilirim. ki bundan hoşlanmazsın emin ol

Allah belalarını versin. gel kırıcı ol.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!"

Sosyal ağlarda paylaş

dynun u takdir ettim..

o vahşet sonucu çıkan malzemeyi giymeyi kendine yakıstıran zihniyetede eger kedin kopegin fln varsa onunde canlı canlı derisini yuzmelerini ve onun kurkunu giymek istermisin die sormak isterim ??[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu maddiyat değil sadece insanlık... Ve bunu sadece parası olamyan anlayamaz.

Edit: aptal bi cvp vermiştim sonra bu akdar düşmem gerektiğini anladım...signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!"

[Bu mesaj SteelBB tarafından 14 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SteelBB tarafından 14 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kişiye özel olmadını belirtmiştim.
dediğim gibi servetin umrumda değil.
sidik yarıştırıcak kadar çocuk da değilim.
Ben de hoşlanmıyorum o hayvanların ölmeisnden
ama durdurabilceğiniz bişey değil. o yüzden boş çabalar bunlar. fakat bela okumak fazla kaçıyo biraz. eşşeğinkine su kaçırmak deyimine cuk oturuyo. adabınızı takının.
Cevap falan vermiyorum bundan sonra. kim ne ötüyosa ötsün. umrumda da değil.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 14 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
ama önleyebilceğimiz bişey değil. greenpeace'in boş çabası gibi..

önleyebileceğimiz birşey değil dersek zaten en baştan kaybetmeyi kabullenmiş oluruz.
çoğu kişi de mesela kurtuluş savaşı çabasını boş olarak görüyordu, mandacılık ile kurtulabileceğimizi söylüyordu.
"ne alaka?" diyceksin, isteyince ve uğraşınca herşeyin olunabileceğin kanıtı diyim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

su video yu izlemiştim 1 ay once fln insanlıgımdan utanmıştım adam derisini yuzuyo hayvanın kamyonete atıyo hala canlı hayvan fln sora direnci mirenci kalmıyo yıgılıyo o anda o insanın yanında olsam o baltayla bileklerinden keserdim ellerini bida yapamasın aklı basına gelsin diye.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 14 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Şimdi şöyle bir durum var. Kürk ucuz bişey değil. Şimdi maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama kürk baya pahalı bşiey ve genelde gerçekten iyi parası olan insanların giydiği bişey. çünkü ona para harcamak normal gelirli biri için çok da akıl karı değil. Maddi durumunuzu hiç bilmiyorum ama umrumda da değil.

yani iyi olup olmaması maddi durumla mı alakalı?
ucuz birşey olsaydı sen de "allah belalarını versin" diyenlere hak mı vericektin?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...