Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürk giymeyimi düsünüyodunuz izleyin...

Evr

Öne çıkan mesajlar

Ya bak meslek gereği bunla uğraşsakta...
Burda hayatımda hiç kürk giymedim ben...!!
anca yurt dışına gittiğimde giydim.. oda çok soğuk olduğundan..
Deri ara sıra giyerim..
dediğim gibi satışı olan şirketlerin çoğu kamuya açık..arena tarzı bi milyon program hergün basıyor orayı..ama hala bi sonuç yok ![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 16 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Kürk giymek demek, BEnim param bok,istediğimi yaparım, Istediğime veririm demektir.Başka açıklaması YOK! Ama gelip Iklimi normal bi ülkede giyersen ben herşeyi söylerim giyen Zati şahız kişiye.

milletin kazandığı parayı nasıl harcicana sen mi karar vericen.
isterse evden işe gitmek için jet alır.beğeniyosa alır kardeşim sana mı sordu kazanırken ki harcarken sorsun?

Mesajdaki Bağlantıyı anlayamamışsın.Ondan bişey demiyeceğim.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yani kürkün ucuz olup olmaması mı barbarlık katsayısını belirliyor din iman diyince para anlayan arkadaşım.
said:
elaidi, 16 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
o videodaki hayvanlardan çıkan kürkler ucuz kalitesiz kürklerdir. üslubun bi kere saçma.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 16 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
o videodaki hayvanlardan çıkan kürkler ucuz kalitesiz kürklerdir. üslubun bi kere saçma.

said:
elaidi, 16 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
[
Sevgili az zeki paticik forumları üyesi Cintonik,
.
bu kadar detaylı yazmış olmamın sebebi anlayış kapasitene inmeye çalışmamdan kaynaklandı.

uslubtan bahsedene bak yazık sana la ciddi anlamda acımaya basladım sana..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

la bunun hayatı para olmus ha bole hayaller kuruyo sanırım dolayısıyla para için yapılan hiç bişey onun için aykırı deil nası olsa ucunda para var demi.. ucuz kurk için hayvan oldurulebilir dimi anam doru haklısın yazık ya.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
YA gidin INEK,KOYUN KEÇi Kurbanlık hayvanların derisini giyin konu bence aştı artık kendini.Bundan sonra Hep birbirimize Laf atmacalar başlicak.

doğru diosun erutancım da :)
onlar ısıtmıyo
sığır-antilop derisi falan ısıtıyo...millet ondan 700 $ gibi bi rakam ödüo..yoksa bizim türklerin yaptığı gibi 50 milyon ödiipte alır..koyun olanından..

Zaten antalya gibi bi yerde kürk giyilmez..pişersin ...

Ama ben şunu diyorum 1 milyar veripte gucciden mal alcağına 1 milyar deriye versin en azından kıçı donmaz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

@cintonik senin bir tane bile mantıklı msjın olmadığı için şurda kızıştırma ortalığı

@ fedaykin.

Pahalı olması barbarlığı engelliyo. çünkü kaliteli kürkün yapıldığı yerler denetleniyo deniliyo. kaliteli kürkün de pahalı olduğu vurgulanıyo. Bana cahil diyosun kendin daha iki cümleyi bir araya getirip anlayamıyosun.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

ahah şimdi kızıştırıyo olduk ya helal kim bu la ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
la bunun hayatı para olmus ha bole hayaller kuruyo sanırım dolayısıyla para için yapılan hiç bişey onun için aykırı deil nası olsa ucunda para var demi.. ucuz kurk için hayvan oldurulebilir dimi anam doru haklısın yazık ya.

kurduğum bir hayal gösterirsen sevinirim bu birincisi. ikincisi ucuz kürkler için öldürülen hayvanların vahşice öldürülmesine karşı olduğumu belirttim. üçüncü olarak da evet para önemlidir. bunu da sölemekten gocunmam yani çünkü normaldir.

said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Kürk normal iklimli ülkelerde giyilirse gösterişten başka bişey değildir.Sıcak zaten Hangi Akla hizmetle Kürk giyip kıçından boncuk boncuk terletir kendini mal mal bi insan? Gösterişçi Abdiler.

yahu sanane? yani kimin kıçından mı burnundan mı terlediğine sen mi karışıcaksın?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi son verelim..

Varsa İşkence dien..ben deri satıştayım...Antalyada bulunan gelsin...gösteriyim hepinize..bunlar şirketten alınıyo

Ve herkes nasıl denetleniyo..ilaç fabrikasından kat kat daha temiz heryer..

Pahalı neden pahalı...lüks için değil millet üşümesin diye yapılıyo bu...ha ama bişey aldıysan yakışanı alıcaksın tıpkı gömlek ,t-shirt gibi...kiminin üzerine yakışır ,kimine yakışmaz..ama şu var ki tarih öncesindede vardı...millet üşümesin die haywan derisini,kürkünü kullanıyo...

Sen git bakalım rusyaya bi ceketle noluyosun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

eldai az kaldı 5000 e ha gayret.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Erişilmeyen şeylere mundar diyen 2-3 kişilik bir toplulukla tartışmaktan pek haz almıyorum.

lüksü gösterişçi abdiler diye çeviren geri kafalı zihniyetlerle ise uğraşmaktan hiç haz almıyorum.

bu topice de bir daha msj yazmicam. kafanıza göre ne haliniz varsa görün. umrumda değil.
@cintonik HAHAH! Ve bu son msjın bütük zavallılığını ortaya koydu. 3.5 seneyi aşkın süredir burdayım ve senden sadece 800 msj fazlam var. pek konşma istersen.. [signature][hline] ÜÇ Ayarcılar

[Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@trapt : abi sen haklısın insani kosullarda uretilen deriyle kurkle benim sorunum yok..Hayvan kesilmiş nası olsa derisi hibe mi olcak kullanılcak tabi veya olmus hayvanın kurku kullanılır ama kurk için hayvan oldurmek ayrıdır..Dunyada kaplan kalmadı zaten kurku için oldurule oldurule bi kaç zenginin orasaı burası kalkacak diye.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 17 Temmuz 2005 00:03 tarihinde demiş ki:

bu topice de bir daha msj yazmicam. kafanıza göre ne haliniz varsa görün. umrumda değil.

lutfettin lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 17 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
Ya bi son verelim..

Varsa İşkence dien..ben deri satıştayım...Antalyada bulunan gelsin...gösteriyim hepinize..bunlar şirketten alınıyo

Ve herkes nasıl denetleniyo..ilaç fabrikasından kat kat daha temiz heryer..

Pahalı neden pahalı...lüks için değil millet üşümesin diye yapılıyo bu...ha ama bişey aldıysan yakışanı alıcaksın tıpkı gömlek ,t-shirt gibi...kiminin üzerine yakışır ,kimine yakışmaz..ama şu var ki tarih öncesindede vardı...millet üşümesin die haywan derisini,kürkünü kullanıyo...

Sen git bakalım rusyaya bi ceketle noluyosun

bu kürkler genelde bayanların boynuna doladıkları süs tipi şeyler olmuyor mu

direk manto, palto şeklinde olanlarıda üretiliyor mu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ya o haywanlık işte..
yılan derisi hadi neyse
ama kaplan kürkü onlar kötü..hem daha az ısıtır o..ama bilmezler ki sadece hava :) Çakaldan elde edilen kürk ondan 5 kat daha sıcak tutar..

Tikli/Çakal/Kurt kürkü iyidir..zaten 20 senelik şirket şu ana kadar çok çok az türke satmıştır..hep alman/rus/noweçli insanlar alıyo..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Nerenizden uyduruyorsunuz pahalılığın barbarlığı engellediğini. Mesela fokların derisi pahalıdır, ben engellenen bir barbarlık göremiyorum.

said:
elaidi, 16 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Pahalı olması barbarlığı engelliyo. çünkü kaliteli kürkün yapıldığı yerler denetleniyo deniliyo. kaliteli kürkün de pahalı olduğu vurgulanıyo. Bana cahil diyosun kendin daha iki cümleyi bir araya getirip anlayamıyosun.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

@forgiver...o dediğin kuyruk kısmı oluyor..

Kürt paltonun üstüne o alınabilir..atkı olarak..

diğer bakımdan evet dediğin gibi ceket,palto olarak..sadece bayan olarak düşünmeyin erkeklerde neredeyse daha yaygın..

Sonucunda soğuk yer başka yapıcak şey yok...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
la bunun hayatı para olmus ha bole hayaller kuruyo sanırım dolayısıyla para için yapılan hiç bişey onun için aykırı deil nası olsa ucunda para var demi.. ucuz kurk için hayvan oldurulebilir dimi anam doru haklısın yazık ya.

Bir insanın hayatı para, seks, araba, ibnelik, olabilir.
Sen buna karışamazsın, sana göre yanlış olduğunu düşünebilirsin, bu yanlış diyemezsin.
Karşındaki insanın düşüncelerine saygı göstermediğin sürece beklediğin uslubu hiçbir zaman alamazsın.

10 dolarlık yazılar yazıp insanlara hakaret etmek bence yanlış bir davranış.
Ama ben sana tutup, gerizekalı, n00b, harcadığın oksijen israf, diyebilirim ama, demiyorum.

Saygı böyle birşey.
Saygı göstermezsen saygı göremezsin.

Konu ile iglili olarak :
Eğer siz bu vidyoyu izleyince vay hayvanlar diyorsanız, CNN'de yayınlanan, silahsız zavallı Iraklıyı vuran Amerikalıya tepki gösteren saf insanlardan hiçbir farkınız kalmaz.Çünkü bu olayları kaydetmeden milyar kere yaptılar, çok daha kötüsünü yaptılar, çok daha iğrencini yaptılar, yapacaklarda.

Daha önce dediğim gibi ; isterseniz kıçınızı yırtın, değişmeyecek olan birşey, değiştirilmeyecek birşeyi, ırkta kalıtsal olan birşeyi değiştirmeye çalışmak, ahmaklıktır.

Ayrıca ;
Insanlar vahşeti çekici bulabilir, bu sizce yanlış olabilir, sizin gözünüzde barbar olabilir bu insan, ama bu ona hakaret etme hakkını vermiyor size.
Bir insan, kürk giymek isteyip, kürk satın alabilir, kimse karışamaz.Karışanlar Seinfeld'deki Elaine'den farksızdır.
On binlerce insan kürk giyiyor, böyle bir video koyulup "Kürk giymek istediğinizden emin misiniz ?" deniliyor.

90. dakkada süpriz goluyle bizleri şaşkına çeviren hakan şükür, çalışmalarına devam ediyor, glasgow rangers'a kaleci olarak transfer edilmek istediğini belirten şükür, ayrıca katolik olup papanın elini öpmek istediğini belirtti.

Aynı şey coca cola için geçerli, tersten olunca no mecca ne muhammed oluyormuş, gerçek bir müslüman böyle birşeyi içmez propagandasından farklı olamaz.

Ha öte yandan, burda tartışılan artık kürk giyinme olayı değil.Tamamen saygısızlık.Tutup kürk giyen birine "Bence bütün kürk giyenler kokona ve tüpçülerine veriyor :))" derseniz, doğal olarak tepki alırsınız, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.O insan hayvanların hepsinin kürkünü giymek istediğini söylese bile.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...