Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bende almayı düşünüyorum. 1000 watt alsam tek makineyi ve modemi 10 dakka idare edermi?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 BlackRose, 541.218.800 TL verip aldıgın ups'dede aynı olaylar basına gelırse cok gulerım Yanlıs anlama :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bu cihaza 2 bilgisayar birden bağlı olacak sorun çıkaracağını sanmıyorum çünkü elimdeki eski UPS'in salında UPS bile olmadığını itiraf eden satıcının kafasına attım bile :) daha önce "adam" gibi UPSlerden böyle sıkıntı çekmemiştim zaten, en son aldıklarım öylesine geçiştirilip alınmış UPSlerdi ondan bunlar geldi başıma[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 annadım. Ya aslında çok salak bı olay Gıdıyosun Görevi elektrık kesılmelerınden koruyacak ve Voltaj dusmesı yada yukselmelerını duzenleyecek bı alet alıyosun ama alet gorevını yerıne getırmıyor ve olan sana oluyo... Bakalım benımkıne bı kasa bı monıtor baglı su anda. Korkuyorum :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 1- bende ups var bir ara yıldırım çarptığında telefon hattından gelen parazit telefon girişini yaktıydı (kıvılcım felam çıktı) daha tamir ettirmedim ilerleyen zamanda monitör girişi de ayvayı yedi ama aleti düzgün kullandım felan psu yu koruyor (ama tamire gidecek :P) 2-psu standart bişe ancak son bir - iki gündür gürültü yapıyo pofff! daha önce bilgisayarın içini temizlerken ne kadar servis hedesi varsa yırttığımdan tekrar içini açacaktım ama üşendim . toz olduğunu sanırıyorum ama cozurdadığı zaman iiyi ses yapıyo hayvan. fanına bir iki tokatla (türk usulü) düzeliyo :P yeri gelmişken fan neden ses yapmaya başladı anlamadım!! bilen varsa sölesin . önce açılışta yapıp sonra geçiodu şimdi arada kafasına göre cozurdamaya başladı!!!????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ok tozlu bir ortamsa artık fan ömrünü tamamlamış olabilir. Ne kadar silersen sil pervanenin arasından içeri gire gire bozuo. PSU'nun içindeki fanlar değişiomu bilmiorum genelde direk psu'ya lehimli olduğundan sen yapamazsın. Ama aynı fandan bulup bir elektrikçiye yaptırabilirsin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 http://www.chloridepower.com/content/sites/UPS/solutions/upto3kVA/Desk_20Power Bendeki buradakilerden 650w olanı. Bu konuda pek bir bilgim yok. İyi bir şey midir ? Bilgisayar alırken yanında bunu da almıştım. [Bu mesaj kfg tarafından 30 Aralık 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ups'ye para vermeye gerek yok korumalı priz yeter bu tür şeyler için..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Görürsün voltaj hormonlu geldiğinde. Ayrıca olay sadece priz ile bitmiyor. Telefon hattını da korumaya almak lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Geçenlerde elektrik kesilmesinden sonra Toshiba marka notebookumun adaptörü yandı.Acaba notebooklar için özel UPS falan var mı? Yada prizle idare edebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben forumlarda okuduğum bir şeyi sorayım eğer doğruysa PSU'yu değiştirmem gerekcek demektir. 12V besleme eğer 15 amperin altındaysa daha güçlü bir PSU almanız gerekir tarzı bir şey yazmışlar ne kadar doğrudur yoksa bu gibi hurafelere inanmamalı mıyız?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya millet burada konu aciLmisken yazayim dedim eLimde 2-3 tane enel marka Pc Icın ups var 15-25 dk arasI dayanIyor fazla kasmassaniz fiyatI daha biLmiyorum bI arastiriyim satiyorum ama ilgiLenenLer bana ulasirLARSA sevinirim[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 25 bilgisayar,plazma tv,ışık ses sistemini 5 dk tutması için kaç wattlık bir ups lazım sizce ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Jenerator lazım onlara :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 600va olan bir ups kullanıyorum. Bilgisayar,speakerlar,modem ve müzik setim aynı anda çalışırken bile sorun olmuyor açıkcası. 1200 çok abartılı geldi yazayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Tagan almaya gidiyorum biraz sonra Mecidiyeköy'e, 380W mi 420W mi yoksa 480W mi alsam hala karar veremedim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 powercom line interactive 500VA/600VA aldim gecen.Suan iyi gibi fakat bir kere elektirik kesildiginde makine resetlendi.elektirik dalgalanmalarina cok hassas 10 dakikada bir ses geliyo cat cut felan diye :p iyi gibi tavsiye ederim.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 resetlenmesinin nedeni 600 belki yetmiyordur ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 line interactive markası biraz dandik gibi geldi bana, o 500/600 gerçek 400W hatta daha az olabilir. Ben de Tagan 480W aldım geçen de ayıptır söylemesi en iyi psulardandır kendisi :D.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Line Interactive markası değil tipi :D İngilazca Referans http://www.aeceuro.co.uk/technologiesExplained.asp Törkiş Referans http://www.byte.com.tr/forum/forum_posts.asp?TID=1725&PN=1&get=last [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 11 Temmuz 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: armra, 29 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: 1- bende ups var bir ara yıldırım çarptığında telefon hattından gelen parazit telefon girişini yaktıydı (kıvılcım felam çıktı) BEnim UPS de telefon girişi var ama kullanmıyorum, en iyisi kullanmak anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 O önemli bişi. Benim modemin telefon girişi yanmıştı. 1 hafta beklemiştim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu telefon girişi var ya, onu kullancam şimdi ama hızı etkiler mi ki? Zaten bu ara bi hız problemim var kafam girsin telekoma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar