MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yarabbim bu ne güzel gruptur. Bu ne teatral yetenektir. Bunlar ne güzel şarkılardır. Yarabbim bize böyle bir grup bağışladığın için sana şükürler olsun.. Arkadaşlar mutlaka dinleyin. (Türk grup babazula) Manhattan bar'da dinleme şansım oldu. Orda çıkıyor sanırım daha. Ama bunlar ne dinlenesi gruptur. İlk fırsatta cd 'si alınası listesindeler.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ne tür müzik yapiolar?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya vallahi bunların türü yok. Eşsiz bir tür.. Bilmiyorum gerçekten ne tür deniyor bu şarkılara..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hic dinlemedim de adini duymu$lugum var bi dinleyeyim , begenirsem alirim cdsini bende :)[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben babafingo okudum ehu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben de babalı mabalı bişi diyince höst dedim :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 babazula - babasiz kizlar balosu güzeldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 rezalet bi grup dün galatasaray lisesinde izledim baya kötüyüdü adamı prasayla dövesim geldi pırasayla ilgli bi şarki çalarlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aman yarabii siz onları yakında dinliceksiniz. Tiyatro yapıolar resmen. Manyak bişi..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yaga'da her perşembe çıkan grup. insanlar eğlenmıyor aahali transa geçiyor resmen. dansöz var, canlı çizim var. tabutta rövaşatayı izleyenler hatırlıcaktr bu grubu. çok başarılı ve ilerde dahada populer olcak bır grup (nolur olmasın) tarzı ise hımm düşünmek lazım işde.. bilmıyorum öle bir tarz var mı acep. : ) oyun havaları desem bişiler eksik kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tv8 deydiler 2 saat once. tavushavasi, babsiz kizlar balosu falan caldilar konustular ,caldilar falan babazula onceside tv8 de baska bi progragramda replikas vardi ,cok gusel oldu boyle ust uste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Psychedelic müzik + yoresel tınılar = Babazula sonucunu cıkardım ben dinledigim su iki sarkıdan. [Bu mesaj Delirium tarafından 17 Temmuz 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu ayki roll dergisinde röportajlari var. tavsiye ederim. alin bakin. son albümleride gayet basarili ( 'bir sana bir de bana' adli sarki son zamnalarda dinledigim en guzel sarkilardan biri )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Muhteşem bir gruptur. Ziyadesiyle severim. Dinleyin dinlettirin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bizim p2p köyünün müzik marketlerinde daha yok nerden alcaz abey ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 [spo1=album]http://www.bilgisizlerboard.com/thread.php?threadid=27868&sid=&hilight=babazula[/spo] [spo2=tamami bu sanirim]http://www.turkboard.org/viewtopic.php?highlight=babazula&t=13477[/spo] buraya uye olup cekebilirsin. [Bu mesaj GEd tarafından 17 Temmuz 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar