shippy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Evet Sonunda Delirdim Ve Korsan Videosu Çekmeye Karar Verdim.Filmde Öldürelecek Ally Figüranlar Aranıor. Bilgilerinize.(Ciddiyim)[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gnome rogue da öldür benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Up Figüran Deil Jön Olcaksınz :D Yokmu Kimse Poff.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ne arıyosun allyla horde mı kapışcak yoksa başka bi şeymi seneryoyu yaz olmadı kadıköyde konuşuruz[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi Benzie Yi İsledim Gaza Geldim Deviate Fish Yedim Kafamda Ampul Yandı.Ally Horde Olcak Sonucta Dalmak İçin Duel Flag Göstermicez Heralde.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yada dezzie gibi işirin güzel bi şeymi olcak savaşmı olcak walla ben ally olursam lvl 20 paladin kasarım kapışırız ama 1-2 kişiyle olmaz ....[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Tabi Olmaz 1-2 Kişiyle Bl'de Hazır Charlar Varken Giderayak Bi Movie Çekem Dedim.Şurda 2-3 Haftam Kaldı.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 benim haftam yok dersane arada katılcam bakıcam yani bilgisayar olursa bende 60 hunterıma kasıyorum yoksa ...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 illa hordelar öldürcek die bişi yok adam bulsak senaryo hazır[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 BL de ben varım tauren shaman işinize yara mı?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben öldürülmuyosam varım[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 NE 60 karizma warrior işinize yarıcaksa varım :) gerekirse 77 tayfasınıda ayarlarım. ama videonun sonuna spesyal tenks 77 family isterim :) Bu arada Bl deyiz[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Karizmatik Night Elf rahibe versek? Veya seker mi seker female gnome rogue : P[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hk icin olmasin :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bakın senaryo bu. bi grup karsı taraftan bi elemanı kaçırıp esir edio dier grupta bu esiri kurtarmaya calısıo haliyle caster istemiorum(mantıken)melee charlar lazm warrior rogue paladin shaman pala gelip spell olayını unutcaksınz yannız hoş bişi olcanı düşünüorum mekanda ratchetın sagında bi bos gemi var orda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehueuh ücret?10 g altına çalışmam ben şahsen : D[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ulen ismini yazcaz iste :p[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 benim de ne zamandir film cekmek istedigim bir kac konu vardi . bugunlerde kredi karti sorunlarindan dolayi oyunda yokum pazartesi acayim artik acc si de cekelim guzel guzel filmler . hatta su anda film cekimine odaklanan bir ekip kurma fikrini ortaya atiyorum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Varım.Ne Warrior ve boş zamanımla hizmetinizdeyim :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 horde'da adam bulurum allylar lazm bize.ally bulun ally :p[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ally kaç adam lazım ona göre topluyacam :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben horde um . iki taraftanda en azinda belli bir sayi tutturmak gerekir . genede olan malzemeylede bir film cekeriz kim var kim yok acikca yazsin hatta proje baskani olmaya aday bir arkadas ayri bir topic acsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 10'ar adam lazm[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ayriyetten teamspeak felan kullanman lazım , ya da ventrilo. yoksa çok fazla karışıklık olur. ben 60 human mage , burning legion.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion [Bu mesaj Head tarafından 17 Temmuz 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Lvlim yeterli seviyeye geldiğinde tekliflerinizi değerlendireceğim.Her türlü pis işi yaparım.Film çekilirken senaryoya karşı gelip yönetmene saldırmak gibi[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar