SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1 çift motorla hız yapıyorlar. ama baya hızlılar. sonra kız korkuyor ; -sevgilim lütfen yavaşlarmısın korkuyorum. -TAbi ama önce beni sevdiğini söyle. -Seni çok seviyorum lütfen yavaşla... -Bana sıkıca sarılırmısın -(sarılıyor) -Birde şu kasketim başımı çok sıkıyor onu biraz sen tak... Sonra çiftin motor la apartmana girdikleri haberi geliyor. ve kız kurtuluyor sadece. Olay sonra anlaşılıyor. çocuk frenlerin bozulduğunu anlamış ve durmaları imkansız olduğu için son kez sevdiğini söyletiyor son kez sarılmasını istiyor sonrada kasketini ona veriyor... ve kız kurtuluyor. BEn çok üzüldüm şahsen radyoda dinlerken. anlatanın seside çok derindendi belki o yüzdendir... varsa bildiğniz sizde yazı verin.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" [Bu mesaj SteelBB tarafından 16 Temmuz 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SteelBB tarafından 16 Temmuz 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kötuymu$ ya =([signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok böle bişey ikiside parçalnıyor duygumu sömüremezler böle hikayaler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eskiden laf lafı açıyor vardı yaşı 20 üstü olanlar hatırlar.Cem Özer sunardı.Onun sonunda yastık altı hikayeleri diye böle bu tarz hikayeler anlatırdı ne güzel günlerdi ya yaaaa....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gencin mutlu oldugune eminim...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bakınız burda ne vaaar? Aynı yorumlaımı yinelemiş de olayım...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 guzel arama yapmissin da... bu tur bir konu daha yuz kere acilir, sonucta basliga bagli aramalar... yani konuyu acan arkadasimizin bir sucu yok[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Dorsia, 16 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki: guzel arama yapmissin da... bu tur bir konu daha yuz kere acilir, sonucta basliga bagli aramalar... yani konuyu acan arkadasimizin bir sucu yok Yani?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yanisi kendi yorumumu yaptim... bir yandan da sistemi igneledim:)[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 demek istiyo ki başlıklar farklı , arama yapsa bile bulamaz.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Amaç burda bi konu hakkında insanlarla görüş paylaşmak değil mi? İşte size bu konu hakkında daha önceden belirtilen görüşler. Sistemdeki herşeyi istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. İster "Heheee arama yapmamııış" demek için dersiniz ister konu hakkındaki eski mesajları yeniden gündeme getirmek dersiniz...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şimdi Ben Bu Hikayeyi Arıyo Olsam Nasıl Bulcam Ne Yazcamı Nerdne Bİlcem Dimi :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Geçen gece yarısı, yurtiçi bir seyahatten dönmüş, hızla eve ulaşmak istiyordum. Otobana çıkmak için gişeleri geçtiğimde, "polis kontrolü" olduğunu gördüm. Arabalar peş peşe sıralanmış, "alkol denetimi" yapılıyordu. "Geç kalacağız" diye düşünürken, aklıma, daha önce bana gönderilen, trafikle ilgili bir mail ve içeriği geldi. Rahatladım. O maili sizinle paylaşmak istiyorum. Olay yabancı bir ülkede geçiyor ama her an, hikâyenin kahramanlarından biri biz olabiliriz. Jack yavaşlamadan önce takeometreye baktı: Hız limitinin 50 mil olduğu yerde 73 mil ile gidiyordu ve son dört ay içerisinde dördüncü defa polis tarafından durduruluyordu. Bir insan nasıl bu kadar şanssız olabilirdi? Jack arabasını sağa çekti. "İnşallah şu anda yanımızdan daha hızlı bir araba gecer" diye düşündü. Polis elinde kalın bir not defteri ile arabadan indi. "Bob? Bu Polis Kilisesi'nden Bob değil mi?" Jack, arabasının koltuğuna iyice sindi. Bu durum bir cezadan daha kötüydü. Kiliseden tanıdığı bir polis, arkadaş olduğuna bakmaksızın birini durduruyordu. Hem de hızlı gidip, trafik kurallarını ihlal ettiği için. "Merhaba Bob. Birbirimizi yeniden böyle görmemiz cok ilginç" "Merhaba Jack." Bob gülümsemiyordu. "Beni, karımı ve çocuklarımı görmek için eve giderken yakaladın" "Evet öyle" Bob umursamaz görünüyordu. "Son günler eve hep çok geç geldim. Çocuklarım beni uzun süredir hiç görmedi. Ayrıca Diana bana bu akşam patates ve biftek yiyeceğimizi söyledi. Ne demek istediğimi anlıyor musun?" "Evet ne demek istediğini anlıyorum. Ayrıca trafik kurallarını ihlal ettiğini de biliyorum." diye cevapladı Bob. Taktik değiştirmek gerekli diye düşünür Jack. "Beni kaç ile giderken yakaladın?" "70, lütfen arabana girer misin?" "Ah Bob, sadece 65 mil ile gidiyordum." "Lütfen Jack, arabana gir" diye üsteledi Bob. Jack canı sıkkın bir şekilde arabasına girdi, kapıyı çarparak kapattı. Bob not defterine bir şeyler yazıyordu. "Neden ehliyetimi ve araba ruhsatımı istemiyor ki" diye düşündü. "Ne olursa olsun, bundan sonra bu adamın yanına bir daha oturmayacağım" dedi kendi kendine. Bob, kapıyı tıklatıyordu. Jack, arabasının penceresini biraz araladı. Bob, bir kâğıt verdi ve gitti. Jack kendi kendine "Ceza değil bu" diye söylendi. Bir anda sevinmişti. Bob, bir şeyler yazmış ve kâğıdı verip gitmişti. Kâğıtta şunlar yazıyordu: "Sevgili Jack, benim bir kızım vardı. Altı yaşındayken, cok hızlı araba kullanan biri tarafindan öldürüldü. Bu kazadan dolayı, adam cezalandırıldı. 3 yıl hapis cezasıydı bu. Bu adam hapishaneden çıkınca, kendi çocuklarına sarılıp, öpüp, onları tekrar koklayabildi. Ama ben... Ben kızımı tekrar koklayabilip, öpebilmek için, cennete gidinceye kadar beklemem gerekiyor. Bin kere bu adamı affetmeye çalıştım. Bin kere de başardığımı zannettim. Belki başarmışımdır, ama hâlâ kızımı düşünüyorum. Lütfen benim için dua et ve dikkat et Jack, tek bir oğlum kaldı." Jack, 15 dakika kadar yerinden kıpırdayamadı. Daha sonra kendine gelip, yavaş yavaş evine gitti. Eve varınca, çocuklarına ve karısına sıkıca sarıldı. Hayat cok değerli, sürekli dikkat etmek gerekiyor. Dikkatli araba kullanmalı ve başkalarının hakkına saygı göstermeli. Hiçbir zaman unutmamalı ki, istediğiniz kadar araba satın alabilirsiniz, ama insan hayatını geriye getiremezsiniz. alın bu daha duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çok güzeldi. Bende radyoda dinlediğim bi hikayeyi buraya yazacam.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yazık diil mi kıza ikiside ölsün ölcekse meh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hehe erkek baktı kurtulmak için tek yol , kaskı kıza verdi ve ölüp kızdan kurtuldu. :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tur ata ata benzinin bitmesini beklemek diye bi olay yok tabi, romantik olup artistlik yapıcaz ya![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar