bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Beyler buyu atınca dusmeyen ozel bı kalkan yapmaya calısıyorum ama beceremedım kalkanın scp sı hazır buyu atınca dusmemesı ıcın ne yazıcam @speelcast e ? yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beyler bıde su heal scp sıne bakarmısnız artık buyu atmıyo bandaj varken ama oyle yapıncada kosabılıyosun anlamsı degılım kosamasın ıstıyorum ben nasıl yapcam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 spellcast'de unequip oldugu yeri bulup id yi check ettirecen senin kalkanın id si ise return 1 olacak. sen o bölümü pastele ona göre yazayım.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 DEFNAME=i_METAL_KITE_SHIELD ID=I_SHIELD_KITE_METAL NAME=kite shield RESOURCES=i_shield_kite_metal,5 i_enchant_armor CATEGORY=Provisions - Armor - Magic SUBSECTION=Shields DESCRIPTION=Metal Kite Shield On=@Click message a Mage Kite Shield endif return 1 ON=@Create MOREY=100.0 ATTR=attr_magic HITPOINTS=55 COLOR=color_magic_invulnerability Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 if {i_metal_shield_kite}@dont fall /send gm _page@for düşmedi?pls?'// end if end sub //[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar