Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konserden küçük bir kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar.
2. grubum Silencio ile Alman Lisesi, Schulfest kapsamında bir konser vermiştik, daha önceden FAF ve GS Lisesi festivallerinde de çalmıştık. Neyse Alman Lisesi'ndeki konseri kaydeden arkadaşlardan videoyu alıp mp3 yaptım 1 parçayı.
Bu arada grup line up ı:
Vokal:Sinan(ben)
Gitar:Gökhan(Mortis)
Gitar:Emre(Deamon)
Bass:Sibel
Klavye:Aslı
Bateri:Murat

Parçayı indirmek için tıklayın. Yorumlarınızı bekliyorum...
EditBu sırada söylemeyi unuttum, parça; Katatonia - Without God (full brutal vokal fln var, katatonia nın eski, gerçek doom yaptığı zamanlardan=))[signature][hline]Silent dance with death...

[Bu mesaj Solonor tarafından 16 Temmuz 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
katatonia'nın en az sevdiğim zamanları :)

şimdi, vokalin katatonia'nın o zamanlarına daha iyi gitmiş gibi, demon of the fall'dan daha iyi bir brutal burdaki. kayıt kötü sayılır, gitarlar biraz karambol olmuş, davulda bazı kritik vuruşlar duyulmuyo ama olur o kadar.klavyeler güzel geliyo, vokal güzel geliyo. ortadaki interlude çok başarılı, zaten millet alkışlıyo falan :) clean tonlar gayet güzel.sonunu da çok beğendim, alkışlıyorum.

bu arada opeth cover'larının linkleri çalışmıyo, o açtığın topikte de yazdım, bi ilgilenirsen sevinirim.

ayrıca silencio ismini mulholland drive'dan mı aldınız?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
opeth coverlarının linklerini, Sitemizden daha rahatça indirebilirsin. Yine olmazsa bana ÖM at bi şekilde yollarım.

İsmi nerden aldılar bilmiorum sonradan girdim ben gruba.[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
bitiriş şarkımız
laylaylom 5 şarkı çaldıktan milleti eglendirip kızlara ''ayyyy kim bu yakısıklılar su gruptaki kızlardan önce onlari kapmalıyız'' dedirttikten sonra dinleyiciyi sok edip metalcilerin gönüllerindeki gül bahcelerine musallat oldugumuz dolayısı ile de kızları kacırdıgımız şarkı
çalmak ayrı bi zewklidir.
Mesaj tarihi:
Güzelmiş, tarzdan tam hazzetmesem bile harika. Ama bizi böyle mp3 le kandıramazsınız efenim video isteriz. ;)

Ayrıca o lay lay lom şarkıları da isterim hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
ya laylaylom parçalarının kayıtları yok ne yazıkki, ama birazdan, aynı konserde çıkan opeth grubumun mp3lerini koyucam, onları indirebilirsiniz.

video da 300mb şu gördüünüz mp3 ün. :([signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
indiremiyorum (getright ile) benden mi kaynaklanıyo acaba problem ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 16 Temmuz 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
gayet güzel.O bağıran eleman kim?

bağıran eleman dediğin, vokalse benim. =)[signature][hline]Silent dance with death...
  • Yeni Oluştur...