Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Selam arkadaşlar. 2. grubum Silencio ile Alman Lisesi, Schulfest kapsamında bir konser vermiştik, daha önceden FAF ve GS Lisesi festivallerinde de çalmıştık. Neyse Alman Lisesi'ndeki konseri kaydeden arkadaşlardan videoyu alıp mp3 yaptım 1 parçayı. Bu arada grup line up ı: Vokal:Sinan(ben) Gitar:Gökhan(Mortis) Gitar:Emre(Deamon) Bass:Sibel Klavye:Aslı Bateri:Murat Parçayı indirmek için tıklayın. Yorumlarınızı bekliyorum... EditBu sırada söylemeyi unuttum, parça; Katatonia - Without God (full brutal vokal fln var, katatonia nın eski, gerçek doom yaptığı zamanlardan=))[signature][hline]Silent dance with death... [Bu mesaj Solonor tarafından 16 Temmuz 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 katatonia'nın en az sevdiğim zamanları :) şimdi, vokalin katatonia'nın o zamanlarına daha iyi gitmiş gibi, demon of the fall'dan daha iyi bir brutal burdaki. kayıt kötü sayılır, gitarlar biraz karambol olmuş, davulda bazı kritik vuruşlar duyulmuyo ama olur o kadar.klavyeler güzel geliyo, vokal güzel geliyo. ortadaki interlude çok başarılı, zaten millet alkışlıyo falan :) clean tonlar gayet güzel.sonunu da çok beğendim, alkışlıyorum. bu arada opeth cover'larının linkleri çalışmıyo, o açtığın topikte de yazdım, bi ilgilenirsen sevinirim. ayrıca silencio ismini mulholland drive'dan mı aldınız?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 opeth coverlarının linklerini, Sitemizden daha rahatça indirebilirsin. Yine olmazsa bana ÖM at bi şekilde yollarım. İsmi nerden aldılar bilmiorum sonradan girdim ben gruba.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 güzel ama benim tarzım değil başarılarının devamı[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bitiriş şarkımız laylaylom 5 şarkı çaldıktan milleti eglendirip kızlara ''ayyyy kim bu yakısıklılar su gruptaki kızlardan önce onlari kapmalıyız'' dedirttikten sonra dinleyiciyi sok edip metalcilerin gönüllerindeki gül bahcelerine musallat oldugumuz dolayısı ile de kızları kacırdıgımız şarkı çalmak ayrı bi zewklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ulan senin neyini kapsınlar fast food tshirtünle. ahaha :D[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 snn beenmemen daha hayırslı zaten bnm için grubun kapsamını değişmeye faln çalışırısn yoksa belli olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çok sağlam fagositoz yaparım. :P Nyese konu dağılmasın.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Güzelmiş, tarzdan tam hazzetmesem bile harika. Ama bizi böyle mp3 le kandıramazsınız efenim video isteriz. ;) Ayrıca o lay lay lom şarkıları da isterim hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya laylaylom parçalarının kayıtları yok ne yazıkki, ama birazdan, aynı konserde çıkan opeth grubumun mp3lerini koyucam, onları indirebilirsiniz. video da 300mb şu gördüünüz mp3 ün. :([signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 indiremiyorum (getright ile) benden mi kaynaklanıyo acaba problem ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hmm mozilla firefoxun varsa o kendiliğinden indiriyordu da. bilemicem ya. getright indirmez ama.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Divx falan yapın 50mb altına iner :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hmm deneyelim ve görelim. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gayet güzel.O bağıran eleman kim?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 da 50 mb de çok be abi. :D[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Brutaller hoşuma gitti benimde güzel olmuş[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben anlamam video isterim ben hıh :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bazıları çok beyenio brutali bu parçada yaptığım, bazıları da hiç beyenmio anlamadım gitti. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: St_Dreamer, 16 Temmuz 2005 17:36 tarihinde demiş ki: gayet güzel.O bağıran eleman kim? bağıran eleman dediğin, vokalse benim. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sıkı bi performans ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar