Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ayrıntıları süper çiziyorsun. Mesela hayaletin paçaları kılıçların sapı ile blade'inin arasındaki kısımlar. lordun eli ama genel hatlarda o kadar başarılı değilsin. Mesela şovalyelere uzaktan bakınca pek birşey anlamıyorum. Atı senin kadar iyi çizemem. Tamam kabul. Ama at çizersem genel hatlara daha dikkat ederim. Bak sana bir öneri. İnce işçilik resimler çizmeye çalış. Büyük şeyleri fazla beceremiyorsun. İnce işçiliğin süper. Küçük şeylerden başla ayrıntılı çiz. Çizdikçe gelişirsin, bir bakarsın kocaman bir orduyu en ayrıntılarıyla çizmişsin.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Cok saol arkadasım sanırım parayı cektın bankadan[hline]Raneth Jixy [Bu mesaj weroqsheth tarafından 16 Mart 2003 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 önce bir-iki tavsiye. öncelikle dış hatlarını çiz sonra detaya gir. figürlerde elipsler falan kullan. kafa için bir kollar ve bacaklar için iki elips gibi. objelerde de bi ax kullan yani ortadan geçen bir çizgi. merkezi axı kesen daha ufak axlarda kullanabilirsin. misal kılıcın koruması gibi. son olarak gölgelendirmeleri tarama şekilnde yapmayı dene. birbirinden farklı tonlarda değil de üst üste kat kat değişik yönlerde taramalarla tonlamayı ayarla. hanı çok beğendim http://www.geocities.com/quah_nomag/Son_Yuva_Hani.jpg eheh böyle nası olmuş? :) bunlar da benim karaladıklarım :) http://www.geocities.com/quah_nomag/Elf.jpg 3rd edition campaignimdeki bi oyuncumun karakteri. http://www.geocities.com/quah_nomag/dragon.jpg todd lockwoodun old green dragon resminden faydalandım bunu çizerken. http://www.geocities.com/quah_nomag/knight.jpg prtrede Monster manualdeki aasimara baktım biraz ps:c/p yapcaksınız[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Eheeh o hanı ne ile renklendirdin? hangi progream[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 çok hoş çizimler devam devam.. :)[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 arkadaşlar rica ediyorum bi topicte birden fazla çizerin resmi bulunmasın bu da benimki demeyin yeni topic açın hem karışıyor yorumlar falan hem hoş olmuyor genel ahlak açısından[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mekan ve esya cizimlerinde gayet basarilisin ozellikle golgelendirmeleri ve 3d hissi vermen cok basarili. Devam... devam... :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Scanneeeeerrr[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Ne orclardan ne şövalyelerden ne de gandalf mandalftan anlarım..Ama gördüğüm kadarıyla çok güzel çizimlerin...Bence bi şekilde değerlendir...Ağacın yaprakları kötü olsa da gövdesi güzel..Ben "en güzel resmim" dediğini çok beğendim(öbürleri de güzel de)..Başarılarının devamını dilerim..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 oha grudge aşmışsın bunlar ne be?[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 oha grudge o ejderi nasıl çizdin anlat bana yoksa pataklarım[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 2 ve üçüncü sayfayı okumadım, hemen atladım. Gölgelendirme ve giysilerin kıvrımları çok başarılı.İnsan çizimlerinde çok orantısızlık var. Silahlarda ayrıntılara dikkat etmişsin çok hüzel olmuş.Helal.(Of ben bu kıvrımları çizmeyi beceremeyeceğim:( )[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Grudge abi sahsen sen bu resimleri benim forumuma koysaydin "ahanda buda benim resimlerim" diye heralde bi daha elime kalem neyin almazdim. :D Abi bunlar ne bole! Arcane hakli valla cizdigin baska seylerde varsa kendine ait bi forum ac akabinde gozumuzu gonlumuzu ac :-P Eheh kafiye yapcaz diye icine ettim cumlenin [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 walla kötü bi niyetim yoktu. arkadaş resim koymuş ben de resim topicli konu diye şeediim dedim. bu arada hanı photoshopta renklendirdim.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 weroqshet neyle cizdin bunları? karakalem? kursun kalem?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 grudge ın resimler de super olmus anladığım kadarıyla biraz anime tarzı calısıyor grudge? knight resminde kılıc yanlıs bide yani o kılıcın oyle durması icin adamın icinden gecmesi gerek bence :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 elflerin japonu andırması anime demene yol açtı galiba :) anime ile alakası yok bence hatta direk players handbook veya monsters manual tarzı[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 kılıç konusunda haklısın. ama belki inanmassın silikken öyle görünmüyodu. belirginleştirip üçbeş tane gölge attıktan sonra öyle oldu. ben o resmin portresini seviyorum aslında. ayrıca ordaki en büyük hata kasktadır :D anime tarzı demeniz gayet doğal. aslında gerçekten de bisürü yerden etkilendim ve hala etkileniyorum. ilk çizimlerim daha bi animevariydi zaten. biraz da diterlizzi etkisi vardı. sora sora anatomi falan düzelmeye başlayınca todd lockwood ve sam wood çizimlerini daha çok beğenmeye başladım o da phb ve MM havasını açıklar sanırım.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yok arcane ondan ote vucut yapısı felan anime dememe yol actı bence o vücüt insana daha iyi giderdi kaslar cok belli ki bence elflerde belli olmamalı o kadar tabi birde kılıcının en ve boyunu dusununce anime olabilceği sonucuna vardım :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ha o karakter 20 str 20 dex ve 16 conlu bir wood elf (üç tane de 18 atılmaz ki kardeşim :) )[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Saglam cizimler Tek soz Elfwood.... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yeni konu açmaktan sa güncellemeyi tercih ettim :) UP[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Lord Soth'un (:P) kılıç tutan eli bi acaip olmuş. daha dorusu eli değil de bileği biraz garip. burkulmuş da şişmiş sanki :) bi de lord British'in suratı çok sert. tabi bi liderin yüzü olduğu söylenebilir.. tahta lider :D kılıçlar da sanki kolay upload edilebilsin diye küçültülmüş gibi. şu kılıç gibi görünen mızrağı da adam biraz daha ortaya yakın tutmalı sanırım. arka kısmı kısa olmuş. ölücek zawallı adam. ama Gandalf'ın asasında ve o çatıda tahta olduğunu çok güzel göstermişsin.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Eleştrilerin için çok saol kendimi geliştirmeme yardımcı olacaklar. Görüşlrinizi bekliyorum daha çok çizicem[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Kılıçlar biraz tombul olmuş[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar