Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silahlar & Çizimler Kolleksiyonumdan.

weroqsheth

Öne çıkan mesajlar

ayrıntıları süper çiziyorsun. Mesela hayaletin paçaları
kılıçların sapı ile blade'inin arasındaki kısımlar.
lordun eli

ama genel hatlarda o kadar başarılı değilsin. Mesela şovalyelere uzaktan bakınca pek birşey anlamıyorum. Atı senin kadar iyi çizemem. Tamam kabul. Ama at çizersem genel hatlara daha dikkat ederim.

Bak sana bir öneri. İnce işçilik resimler çizmeye çalış. Büyük şeyleri fazla beceremiyorsun.
İnce işçiliğin süper. Küçük şeylerden başla ayrıntılı çiz. Çizdikçe gelişirsin, bir bakarsın kocaman bir orduyu en ayrıntılarıyla çizmişsin.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Sosyal ağlarda paylaş

önce bir-iki tavsiye. öncelikle dış hatlarını çiz sonra detaya gir. figürlerde elipsler falan kullan. kafa için bir kollar ve bacaklar için iki elips gibi. objelerde de bi ax kullan yani ortadan geçen bir çizgi. merkezi axı kesen daha ufak axlarda kullanabilirsin. misal kılıcın koruması gibi. son olarak gölgelendirmeleri tarama şekilnde yapmayı dene. birbirinden farklı tonlarda değil de üst üste kat kat değişik yönlerde taramalarla tonlamayı ayarla.

hanı çok beğendim http://www.geocities.com/quah_nomag/Son_Yuva_Hani.jpg
eheh böyle nası olmuş? :)

bunlar da benim karaladıklarım :)
http://www.geocities.com/quah_nomag/Elf.jpg
3rd edition campaignimdeki bi oyuncumun karakteri.

http://www.geocities.com/quah_nomag/dragon.jpg
todd lockwoodun old green dragon resminden faydalandım bunu çizerken.

http://www.geocities.com/quah_nomag/knight.jpg
prtrede Monster manualdeki aasimara baktım biraz

ps:c/p yapcaksınız[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

Ne orclardan ne şövalyelerden ne de gandalf mandalftan anlarım..Ama gördüğüm kadarıyla çok güzel çizimlerin...Bence bi şekilde değerlendir...Ağacın yaprakları kötü olsa da gövdesi güzel..Ben "en güzel resmim" dediğini çok beğendim(öbürleri de güzel de)..Başarılarının devamını dilerim..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir...
----------------------------------------
Bu alemde çarşı herkese karşı!!!
Sosyal ağlarda paylaş

2 ve üçüncü sayfayı okumadım, hemen atladım.
Gölgelendirme ve giysilerin kıvrımları çok başarılı.İnsan çizimlerinde çok orantısızlık var. Silahlarda ayrıntılara dikkat etmişsin çok hüzel olmuş.Helal.(Of ben bu kıvrımları çizmeyi beceremeyeceğim:( )[hline]Geri döndüm...
Sosyal ağlarda paylaş

Grudge abi sahsen sen bu resimleri benim forumuma koysaydin "ahanda buda benim resimlerim" diye heralde bi daha elime kalem neyin almazdim. :D

Abi bunlar ne bole!
Arcane hakli valla cizdigin baska seylerde varsa kendine ait bi forum ac akabinde gozumuzu gonlumuzu ac :-P

Eheh kafiye yapcaz diye icine ettim cumlenin [hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

kılıç konusunda haklısın. ama belki inanmassın silikken öyle görünmüyodu. belirginleştirip üçbeş tane gölge attıktan sonra öyle oldu. ben o resmin portresini seviyorum aslında. ayrıca ordaki en büyük hata kasktadır :D

anime tarzı demeniz gayet doğal. aslında gerçekten de bisürü yerden etkilendim ve hala etkileniyorum. ilk çizimlerim daha bi animevariydi zaten. biraz da diterlizzi etkisi vardı. sora sora anatomi falan düzelmeye başlayınca todd lockwood ve sam wood çizimlerini daha çok beğenmeye başladım o da phb ve MM havasını açıklar sanırım.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Lord Soth'un (:P) kılıç tutan eli bi acaip olmuş. daha dorusu eli değil de bileği biraz garip. burkulmuş da şişmiş sanki :)
bi de lord British'in suratı çok sert. tabi bi liderin yüzü olduğu söylenebilir.. tahta lider :D
kılıçlar da sanki kolay upload edilebilsin diye küçültülmüş gibi.
şu kılıç gibi görünen mızrağı da adam biraz daha ortaya yakın tutmalı sanırım. arka kısmı kısa olmuş. ölücek zawallı adam.
ama Gandalf'ın asasında ve o çatıda tahta olduğunu çok güzel göstermişsin.[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...