Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silahlar & Çizimler Kolleksiyonumdan.

weroqsheth

Öne çıkan mesajlar

Sizler için kolleksiyonumdan resimleri sergilemek istiyorum. Buyrun bakın umarım beğenirsiniz.
Ayıca silah tasarımları hiç bir yerden alıntı değildir ve tamamen kendi hayal gücümle yaptım.. İyi seyirler.

-1. Resim
İlk olarak bir asa.

-2. Resim
Atlı bir şovalye

-3. Resim
Sırada balta var

-4. Resim
Bu resim bir arkadaşımdan. Ama sildim çok büyük. Geçin bunu

-5. Resim
Sıra Gandalf'a geldi

-6. Resim
1. Kılıç tasarımım

-7. Resim
2. Kılıç tasarımım

-8. Resim
Bu da 3. kılıç tasarımım

-9. Resim
Bu lord british'in emrindeki gizli hayalet :P

-10. Resim
Sıra geldi Lord British in kendisine

-11. Resim
Bir Mızrak tasarımı

-12. Resim
Sırada muhteşem bir ok var

-13. Resim
13. Resim Dragonlance de ki Son Yuva Hanı

-14. Resim
Bir Şovalye Çizimi (İlk çizimlerden fazla güzel değil)

-15. Resim
İşte bana göre en güzel resimim Bu resimdeki Şovalye Raneth Jixy Yani benim uydurduğum isim bu.

Evet bu kadar . Galerimden tam 15 resim umarım beğenirsiniz.

Saygılar.
Solamniya Şovalyesi Weroqsheth
Ayrıca.
Solamniya Soylusu Lord Raneth Jixy[hline]Raneth Jixy

[Bu mesaj weroqsheth tarafından 16 Mart 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj weroqsheth tarafından 16 Mart 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kılıç tasarımlarıyla
gandalf güzel

son yuva hanında
ağaç rezalet
ama han mükemmel. iyi işçilik

balta iğrenç

diğerleri fazla parlak değil

ama benden iyi çizdiğin ortada...[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Sosyal ağlarda paylaş

3. kılıç ile
gandalfın asasına bak
bir de hanın çatısına

bu tür şeyleri çok güzel yapmışsın
nasıl yaptın bilemiyorum. süper olağan üstü.

ama çizimlerin geri kalanları bir felaket, özellikle o tür ince detayları başarıyla yaptığında. çok gerçekçi his vermişsin.

mesela baltayla üstteki şovalyeyi fazla beğenmedim.

ama eminim ki süper şeyler çizebilrisin[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Sosyal ağlarda paylaş

Baltanın iğrençliği konusunda şunu söyleyebilirim Solamniya Şovalyesi olan charımla takım halinde orc avına gitmiştik oradan buldum ne kadar güzel olabilirki orc dan alınan balta? :))

Şu han hakkındada bişey diyeyim . Onu çizerken Hava şartları uygun değildi vbe biraz rüzgarlıydı orada hava hatta hanın kapısı felan uçtu da dua edin onları çizmedim :))[hline]Raneth Jixy
Sosyal ağlarda paylaş

rüzgarla ağacın yapraklarının iğrençliği arasında alaka kuramadım.
başbaya üşenmişsin.

ayrıca benim elimde çok güzel bir orc baltası var. Orclar iyi balta yapar. Aşşağılama onları salak diye. Bu balta olsa olsa elf baltasıdır. Onlar kazmadır silahtan anlamaz.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 16 Mart 2003 11:44 tarihinde demiş ki:
rüzgarla ağacın yapraklarının iğrençliği arasında alaka kuramadım.
başbaya üşenmişsin.

ayrıca benim elimde çok güzel bir orc baltası var. Orclar iyi balta yapar. Aşşağılama onları salak diye. Bu balta olsa olsa elf baltasıdır. Onlar kazmadır silahtan anlamaz.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;

aman dostum sakin ol tamam... :)[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

anlamazlar silahtan elfler.
sizin orc köyünde bulduğunuz kesin elf baltasıdır.
laf ettirmem ben orclara
Aaıırrgggghhh

*!Shifts into crinos*[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Sosyal ağlarda paylaş

hm
baya güzel çiziosun.
ama bazı kılıçlar, 1 tane balta, we ordaki bow çok orantısız bi şekilde küçük çizilmiş.
bir de 1. atlı şovalyenin elindeki kılıç mı mızrak mı ?
yok öle bi silah.
15. resimdeki şovalye de biraz lord soth özentisi geldi bana ama nese. ii çiziosun dwm et..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

eh işte..
yüz çizimlerine we uzuvların kalınlıklarını, ayrıca silah we insanların boylarını(vücut we kafa orantılı olmalı) iyi ayarla.
bunları yap. sonra git kitaplar için kapak çiz eh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 16 Mart 2003 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar siz iyici sıkıştırdınız şimdi biri hah buldum işte buldum şunun şurası şole Biri diyo bulduuuuuummm bakın şurası eksik . biri dio şusu kotu tamam arkadaşlar yani bu kadar yanlış aranmazki yaw.

Bu arada biri solanmiya orc morc felan demişti onada buradan saygılar iletiyorum parası bankaya yattı daha fazla konuşmasın :)P[hline]Raneth Jixy
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 15. resmi lord soth a benzetmiştim ama sölemedim.Demek sırf be diilmişim benzeten :)

Kılıç meselesini biraz daha açıyim anlaman için.Tek elle tutulması yada dökme olması önemli diil,önemli olan adamın kullanırken rahat etmesi.Sapı eline tam oturan bir kılıç manevra esnasında dengeyi bozar ve kullanımı güçleştirir.O bakımdan sölemiştim.Dökme yada dandik olsa bile denge ve ele uyum unsuru çok önemli.Genede bu bi çizim ne istersen onu yapabilirsin.Aynı şekilde yay da öyle o yayın gerilceğini sanmıyorum :)
Resimlerini Elfwood a göndersen çiziminle ilgili daha ciddi eleştiriler ve öneriler alabilirsin sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha beyler yeter, çizerimiz buraya 1-2 güzel söz duyup moral depolamak için attı onları.Tabi eleştiri yağmuru sayesinde pişman olmuştur :)
Daha fazla sıkıntıya sokmadan "güzel,çalışmalarının devamını dileriz" gibisinden gaza getirerek bırakalım.
------------------------------------------------------
:P
-------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...