wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 (Simdi bu kisisel mi konu disi mi nedir bilemedim... Isteyen tasiyabilir) Yaa bu kuru cilt bende ozelikle son zamanlarda cok sorun yaratmaya basladi... Bir de egzama var mesela kuruyan yeri kasiyinca direk mikrop kapiyor sisiyor yariliyor falan berbat bir hal aliyor... Kucukken bileklerimdeydi sonra ayaklarima geldi simdi de yuzume ve kafa derisine vurdu... Yakindan bakmadikca cok belli olmuyor ama pul pul derim ve dokundukca deri dusuyor asagiya, kar yagiyor sanki mubarek... Bir suru ilac denedim, ama hic birinden tam sonuc elde edemedim... Sizin bildiginiz iyi bir merhem vs. varsa paylasin derim Su ana kadar Elocon Krem/Pomat, Nivea Krem (babanenize sorun kesin onda vardir), Neutrogena, ve Aveeon kullandim, ehh iste cok bir ise yaradiklarini soyleyemem... Diyet olarak pek duzenli beslenmiyorum, ara sira junk food yerim, ama et urunlerine elimi surmem, sadece balik yerim... ve sebze meyva... Gunde 3 litreye yakin su icerim, kola falan icmem... Alkol az kullanirim, sigara bayagi... Bu konu hakkina birseyler bilen varsa paylasirsa sevinirim:[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Offf bana kuru cilt deme tülerim diken diken oluyor. Çocukluğum kurumaktan yarılan ellerime krem sürüp pamuklu eldivenlerle uyumakla geçti... Ama en son BodyShop'tan (adını tam hatırlayamayacağım ama eve gidince yazarım akşam) büyük metal tüpte satilan extra kuru ciltler için bir el kremi ve yine pamuklu eldiven alıp 1 haftada iyileştirmiştim ellerimi. Ancak bence seninki sadece cilt kuruluğu değil. 3 sene kadar önce yüzümde bazı küçük bölgelerde kuruyan yerler pul pul dökülmeye başladı, doktora gittim. Cildimin nem dengesinin bozulduğunu söyledi ve nem dengeleyici maskeler kullandım, günlük bakım, temizleme, losyon falan, yüzümdekiler de kalmadı. Ama tabi kuru cilt sürekli bakım istiyor, günlük bakım ihmale gelmez!! Vücudun içinse çözüm belli yine banyodan sonra kremleneceksin veya banyoda ıslakken bebeyağı kullanıcaksın ve bu alışkanlık haline gelmeli... İşin zor! Aramıza hoşgeldin. Ama iyi yanı bu kadar bakımla sanırım geç yaşlanacağız ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 21 yasimi dolduracagim ama en fazla 18 gosteriyorum.. babamdan geliyor olmali ve annemde, her biri en fazla late 30s gosteriyor:)[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 dorsia aynısı bende var. bissürü ilaç krem ne varsa denedim. babam doktor ve gitti bunun için yabancı ülkelerde seminerlere katıldı. hiç bi gelişme yok yani. tamamen stresle alakalı olduğunu biliyorsundur heralde. ruh sağlığını düzelttiğin anda iyiye gidiyor cilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: can, 16 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki: babam doktor ve gitti bunun için yabancı ülkelerde seminerlere katıldı. Vay be... babaya bak! Taktir ettim![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Stres cok önemli yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 DOVE BODY SILK NEMLENDIRICI KREM KULLANIN, TUM BUYUK MARKETLERDE WAR, KURUDUĞUNU GÖRDUĞUNUZ AN VE OZELLIKLE DE GECELERI YATMADAN ONCE SURUN, SORUN KALMIYACAKTIR, AYRICA TRAŞTAN SONRA TRAŞ LOSYONU YERINE TERCIH EDERİM, TAVSİYE DE EDERİM CUNKU KESİKLERİ FLN ANINDA KAPATIYO, ÇOK KALİTE BİŞEY, YUMUŞACIK YAPAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gencliğinizi yaşayın bek zama su gibi akıp geçiyo[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: gokkkan, 16 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: DOVE BODY SILK NEMLENDIRICI KREM KULLANIN, TUM BUYUK MARKETLERDE WAR, KURUDUĞUNU GÖRDUĞUNUZ AN VE OZELLIKLE DE GECELERI YATMADAN ONCE SURUN, SORUN KALMIYACAKTIR, AYRICA TRAŞTAN SONRA TRAŞ LOSYONU YERINE TERCIH EDERİM, TAVSİYE DE EDERİM CUNKU KESİKLERİ FLN ANINDA KAPATIYO, ÇOK KALİTE BİŞEY, YUMUŞACIK YAPAR.. Hehe senin cildin kuu değil heralde, ben işe aradğını görmedim pek... Bir kere çok hafif.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ee yazında sanki doktora gitmemişsin gibi bir hava var. Bu yüzden doktora git diyeceğim :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: can, 16 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki: dorsia aynısı bende var. bissürü ilaç krem ne varsa denedim. babam doktor ve gitti bunun için yabancı ülkelerde seminerlere katıldı. hiç bi gelişme yok yani. tamamen stresle alakalı olduğunu biliyorsundur heralde. ruh sağlığını düzelttiğin anda iyiye gidiyor cilt. evet stresten kaynaklandigini biliyorum.... Hatta cilt doktoru okulu birak falan demisti bana O_o neyse bununla yasayacagiz galiba[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Nartanesi, 16 Temmuz 2005 15:35 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 16 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: DOVE BODY SILK NEMLENDIRICI KREM KULLANIN, TUM BUYUK MARKETLERDE WAR, KURUDUĞUNU GÖRDUĞUNUZ AN VE OZELLIKLE DE GECELERI YATMADAN ONCE SURUN, SORUN KALMIYACAKTIR, AYRICA TRAŞTAN SONRA TRAŞ LOSYONU YERINE TERCIH EDERİM, TAVSİYE DE EDERİM CUNKU KESİKLERİ FLN ANINDA KAPATIYO, ÇOK KALİTE BİŞEY, YUMUŞACIK YAPAR.. Hehe senin cildin kuu değil heralde, ben işe aradğını görmedim pek... Bir kere çok hafif. Ne biliyim, Gitar çalarken ellerim fln çok kötü oluyodu, sürünce çok süper yapıyodu, paylasıyım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hmm bu arada kortizonlu ilac da kullanmiyorum cildim cok hassas zamaninda esek bir doktor bir suru kortizon asisi vermisti egzama icin[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kaşlarımın ve burnumun kenarları sürekli soyulur benim de. denizde çok vakit geçirmiştim bir yaz, sonra öss stresi yüzünden tekrar dökülmeye başladı derim. rahat olmak lazım bence stresten uzak olmak gerek. kozmetikle geçecek gibi değil[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dove... sürekli kullan 1 ay fln..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dove degil de dedigim gib Aveeon aldim 18 dolar bayilip... Umarim iyi gelecek... Daha 1 hafta oldu kullanali, arada sirada Elocon da suruyorum[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende de var Derim pul pul oluyor özellikle kış aylarında.. Yazın güneşin altında iyileşiyor belli olmuyor fln. Gitmediğim doktor kalmadı sonunda İhtiyoz dendi. Bu İhtiyoz doğuştan olan genetik bir hastalık. Akraba eviliklerinde fln olurmuş ama bizde öyle birşey yok ve benimki 18 yaşından sonra ortaya çıktı. O yüzden tam olarak ihtiyoz olmayabilir. Eskiyen derinin dökülememesi ile deri tabakasının kalınlaşmasından oluşuyor. Banyodan çıkınca kaşınıyor krem sürmezsem fln.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu arada üsttekini yazdıktan sonra threaddeki diğer mesajları okudumda. Ben kendi adıma konuşayım. Kullanmadığım kremde kalmadı E vitaminli kremlerden tut Bluecap a kadar herşeyi kullandım ama işe yaramıyor. Dove fln komik kaçmış hiçbi işe yaramayan tedavi özelliği olmayan nemlendiriciler onlar. Bizi kesmez :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Sadece ellerin için: The body shop HEMP (dry to extremely dry skin) İşte bu benim ellerimdeki kuruyup yarılmayı (ki hatta bu yarılan yerlerden ince ince kan sızardı) bitirdi.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Pul pul oluyorsa ve bazı yerlerde renk değişikliği felan da varsa bi' ahstalık olabilir bi' ihtimal...Ben de gül hastalığı vardı geçti şimdi...Yüzünü sabunlu suyla yıkamayı bırak bi' süre sadece suyla yıka bi' doktora git ama Amerika'dasın bildiğim kadarıyla orda da bi muayene bile pahalıya patlıyo bildiğim kadarıyla...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cd turkiyede bayagi doktora gittim... bunun tedavisi yok sadece yardimci olacak bildiginiz krem varsa onu merak etmistim... saol yine de[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İstediğini kullan yine kurulaşacak. Sigara, bira, sıcak iklim baş sebeplerden.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 dove kullan :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Nartanesi, 16 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki: body shop Kenevir aromalı dudak kremlerini seviyoruz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 git yat[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar