Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 -İyi mi Kötü mü -Sarhoşluk mu Ayıklık mı -Sakin mi Telaşlı mı -Kola mı Ice Tea mi -Daoc mu Anarchy mi -Online mi Offline mi -Alaturka mı Alafranga mı -Soft mu Hard mı -Uzun saç mı kısa mı -Çikolatalımı sade mi -Battlefield mi Cs mi -Ntv mi Cnn Türk mü? -Gizli mi Direk mi -Yaz mı Kış mı -Islak mı Kuru mu -Sıcak mı Soğuk mu -Ben mi biz mi -rulz mu sux mu -Uyku mu uyanıklık mı -Yürümek mi durmak mı -İleri mi geri mi -Kılıç mı Tüfek mi -Normal mi marjinal mi -html mi asp mi -evet mi hayır mı -Koşu bandı mı bisiklet mi -Sivri sinek mi kara mı -+ mı - mi -* mı / mü -Karakedi mi Wastiee mi -1. dönem üyeler mi 2. dönemmi (: -Kuzey mi güney mi -Aşk mı para mı -Aşk mı Onur mu [bomba !] -Level mi Gameshow mu -Chip mi Pcnet mi -Yeşil elma mı kırmızı mı -Yumurtanın beyazı mı sarısı mı -Buzlu mu buzsuz mu -İç mi dış mı -1 mi 2 mi -Grim Fandango mu MI mı -Lise mi üniversite mi -Kazaa mı Audiogalaxy mi -Avrupa mı Asya mı -Dünya mı Uzay mı -Olgunluk mu Yaşını yaşamak mı -Kasmak mı rahat olmak mı -Windows Mu Linux mu -Niçin mi neden mi -Örtmek mi kapamak mı -konuşmak mı susmak mı -cevaplamak mı cevaplamamak mı -sessizlik mi seslilik mi -Maymundan mı değil mi? -Yeşil mi mavi mi -Şehir mi şehirdışı mı -O mu bu mu Şimdilik bu kadar eklarim daha sonra (:[hline]:utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 09 Şubat 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 iğrenç bişi ya bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Kılıçmı mızrakmı? hmmm[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Al sana cevaplarim :) iyi sarhosluk sakin kola daoc online alafranga hard uzun cikolatali bf cnn direk yaz kuru sicak biz rulz uyku durmak ileri kiliç marjinal asp evet bisiklet hiçbiri + * karakedi 1. kuzey para onur gameshow pcnet yesil sari iç 1 grim fandango üniversite audiogalaxy asya uzay olgunluk rahat olmak (yerine gore ikisdie) Me niçin kapamak susmak cevaplamak sessizlik diil mavi sehirdisi o[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Sarhoşluk -Telaşlı -Kola -Daoc -Online -Alafranga -Soft -Uzun saç -Çikolatalı -Cs -Ntv -Direk -Yaz -Islak -Sıcak -Ben -sux ve hatta suxxor! -uyanıklık -durmak -İleri -Kılıç -Normal gibi diil gibi.. -asp -evet -Koşu bandı -Sivri sinek -+ -/ -Karakedi mi Wastiee mi (hmmm...) -1. dönem üyeler -Kuzey (özellikle finlandiya isveç tarafları :) ) -Aşk -Aşk -Gameshow -Chip (hiçbiri daha mantıklı hatta) -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -buzsuz -dış -2 -MI -Lise -Kazaa -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows (suxxor ama olsun) -hiçbiri.. niye! -kapamak -konuşmak -cevaplamak -seslilik -Maymundan (aynaya bakınca kanıtlıyorum kendime) -Yeşil -Şehir -O[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Kılıç diycemde ben ikisininde önemi duruma göre değişir tabi[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi mi Kötü mü - iyi -Sarhoşluk mu Ayıklık mı - depends.. -Sakin mi Telaşlı mı -sakin -Kola mı Ice Tea mi -kola -Daoc mu Anarchy mi -Anarchy sanırım -Online mi Offline mi -online forever -Alaturka mı Alafranga mı -WC bazında Alafranga,diğer konularda alaturka -Soft mu Hard mı -soft -Uzun saç mı kısa mı -uzun -Çikolatalımı sade mi -çikolata -Battlefield mi Cs mi -hiçbiri -Ntv mi Cnn Türk mü? -ntv -Gizli mi Direk mi -direk -Yaz mı Kış mı -yaz -Islak mı Kuru mu -ıslak -Sıcak mı Soğuk mu -sıcak -Ben mi biz mi -biz -rulz mu sux mu -rulz -Uyku mu uyanıklık mı -uyku -Yürümek mi durmak mı -yürümek -İleri mi geri m -dependsi -Kılıç mı Tüfek mi -kılıç -Normal mi marjinal mi -depends -html mi asp mi -depends -evet mi hayır mı -depends -Koşu bandı mı bisiklet mi -bisiklet -Sivri sinek mi kara mı -Raid -+ mı - mi - depends -* mı / mü -depends -Karakedi mi Wastiee mi -depends -1. dönem üyeler mi 2. dönemmi (: -saçma.. -Kuzey mi güney mi -kuney :P -Aşk mı para mı -Depends -Aşk mı Onur mu [bomba !] -Onur -Level mi Gameshow mu -Hiçbiri -Chip mi Pcnet mi -chip -Yeşil elma mı kırmızı mı -Turta için yeşil,yemek için kırmızı -Yumurtanın beyazı mı sarısı mı -sarısı -Buzlu mu buzsuz mu -buzlu -İç mi dış mı -iç -1 mi 2 mi -2 -Grim Fandango mu MI mı -Mı?? -Lise mi üniversite mi -lise -Kazaa mı Audiogalaxy mi -Mp3 baz alındığını varsayarsak Audiogalaxy -Avrupa mı Asya mı -Avrupa -Dünya mı Uzay mı -Uzay -Olgunluk mu Yaşını yaşamak mı -Yaş -Kasmak mı rahat olmak mı -rahat -Windows Mu Linux mu -win -Niçin mi neden mi -farkı tam olarak nedir? -Örtmek mi kapamak mı -Açmak -konuşmak mı susmak mı -Konuşmak -cevaplamak mı cevaplamamak mı -Cevaplamak -sessizlik mi seslilik mi -Seslilik -Maymundan mı değil mi? -Tam araştırmadım ama sanırım maymundan değil.. en azından maymun diyince Bugün aklımıza gelen hayvandan değil -Yeşil mi mavi mi -Mavi -Şehir mi şehirdışı mı -Şehir -O mu bu mu -??[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 iyi sarhoşluk sakin ice tea daoc online alafranga hard uzun çikolatalı cs ntv direk yaz kuru sıcak ben sux uyanıklık yürümek ileri kılıç marjibal html evet koşu bandı sivri + * wastiee 1. dönem kuzey aşk aşk level pcnet yeşil sarısı buzlu iç 2 mi üni kazaa avrupa uzay yaşını yaşamak rahat olmak windows neden kapamak konuşmak cevaplamak seslilik maymundan yeşil şehir bu[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bazı durumlarda bi hançerin sağlıycağı avantakı en kaliteli kılıçlar bile sağlayamayadabilir[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 valla hepside psikolojik durumuma göre değişiyor zaman zaman[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Ardeth, 09 Şubat 2003 02:47 tarihinde demiş ki: Kılıç diycemde ben ikisininde önemi duruma göre değişir tabi[hline] said: Ardeth, 09 Şubat 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Bazı durumlarda bi hançerin sağlıycağı avantakı en kaliteli kılıçlar bile sağlayamayadabilir[hline] lol :P kılıc abicim :P hancerinde durumu sözkonusu olabilir fakat onun icin ücüncü bi sık koymalı kanımca yane kılıcmı mızrakmı hancermi cok bilinmeyenli denkleme dönebilir bak sindik bide yay sokarım bende isin icine her zaman icin uzaktan vurmak yakın dövüse girmekten iyidir :P tabe si ndik mızrakta uzaktaki hedefe alırır dersidne bi defacık atabilirsin :P sona nolcek? :) buna baglı olarakta kılıc mı mızrakmı yaymı hancermi oluo himm edit:smiley suck [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote [Bu mesaj Creel tarafından 09 Şubat 2003 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Test sonuçları foruma yazılsa çok memnun kalırım -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Daoc -Online -Alafranga -Hard -Kısa -Çikolatalı -CS (aslında dod diyebilirdin bunun yerine, ama ben NS) -Ntv -Direk -Kış -Kuru -Sıcak -Ben -Sux -Uyku -Durmak -İleri -Kılıç -Normal -Asp -Evet -Koşu bandı (aslında hiçbiri) - Kara sinek (gene hiçbiri, lanet olsun) - + - * -Karakedi -1 -Kuzey -Aşk -Onur -Level -Chip -Yeşil -Beyazı -Buzsuz -İç -1 -MI! -Lise -Audiogalaxy (tabii ki len) -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak (özellikle 18) -Rahat -Windows ME -Neden -Örtmek -Susmak -Cevaplamak -Sessizlik (huzur istiyorum) -Yeşil -Şehirdışı -O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Anarchy -Online -Alafranga -Hard -kısa -Çikolatalı -Cs -Ntv -Gizli -Yaz -Kuru mu -Soğuk mu -Ben -rulz -uyanıklık -Yürümek -İleri -Kılıç -Normal -html -evet -Bisiklet -Sivri sinek -+ -* -Karakedi -1. dönem üyeler -Kuzey -Aşk -Onur mu -Gameshow mu -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -dış mı -2 mi -Grim Fandango -üniversite -Audiogalaxy -Avrupa -Dünya -Olgunluk -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak -Seslilik -Maymundan -mavi -Şehir -O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin mi -Kola -Anarchy -Online -Alafranga -Hard -Uzun saç -Çikolatalımı -Cs -Cnn Türk -Gizli:D -Yaz -Islak -Sıcak -biz -sux -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç -Normal -html -evet -bisiklet -Sivri sinek - + - * -Karakedi mi Wastiee mi ---> bunu bi düşünmem lasım. :D -2. dönem tabiki!! -Kuzey -Aşk -Onur tabii -Gameshow -Pcnet -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -1 -MI -üniversite -Kazaa mı Audiogalaxy mi --> ikiside değil imesh:D -Avrupa -Uzay -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak :-) -cevaplamak -sessizlik -Maymundan -Yeşil -şehirdışı -O inşallah değerlendirilir heW?! :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Anarchy -Online -Alaturka -Hard -Uzun saç -Çikolatalımı -Cs -Ntv -Gizli -Kış -Islak -Soğuk -biz -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Tüfek -marjinal -html -evet -Koşu bandı - kara -+ -* -Karakedi -1. dönem üyeler -Kuzey -Aşk -Aşk -Level -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -1 -Monkey Island -Lise -Kazaa -Avrupa - Uzay - Yaşını yaşamak -Kasmak -Windows - neden - kapamak -konuşmak -cevaplamak - seslilik -Maymundan değil -mavi -şehirdışı -O [hline][i] viande ne yaa? [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 09 Şubat 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 iyi sarhoşluk sakin ice tea daoc online alafranga hard uzun saç çikolatalı cs ntv direk ilkbahar:) ıslak ılık:) biz rulAz:) uyanıklık yürümek ileri tüfek normal html evet bisiklet sivri + * wastiee -------- güney aşk aşk level pcnet kırmızı sarısı buzlu dış 1 MI lise kazaa avrupa uzay yaşını yaşamak rahat olmak windows neden örtmek (başka bi anlamdaysa hep açık tutmak...:)) konuşmak cevaplamak seslilik değil yeşil şehir Bu[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 üyelik dönemi ne geyiktir ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 18 kasım öncesi/sonrası oluyo sanırım. veya da uotr/pepelek dönemleri[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -iyi -ayıklık -sakin -kola -daoc -online -alafranga -soft -kısa -çikolatalı -battlefield -cnntürk -gizli -yaz -kuru -soğuk -biz -rulez -uyanıklık -yürümek -ileri -kılıç -normal -html -evet -bisiklet -kara -+ -* -karakedi -1.dönem -güney -para -onur -gameshow -chip -kırmızı -sarısı -buzsuz -dış -mi -üni -kazaa -avrupa -uzay -yaşını yaşamk -rahat -windows -neden -örtmek -konuşmak -cevaplamak -sesli -değil -mavi -şehiriçi -bu[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi mi Kötü mü : iyi -Sarhoşluk mu Ayıklık mı : ayiklik -Sakin mi Telaşlı mı : sakin -Kola mı Ice Tea mi : kola -Daoc mu Anarchy mi : daoc -Online mi Offline mi : online -Alaturka mı Alafranga mı :alafranga -Soft mu Hard mı : soft -Uzun saç mı kısa mı : uzun -Çikolatalımı sade mi : sade -Battlefield mi Cs mi : battlefield -Ntv mi Cnn Türk mü? : ntv -Gizli mi Direk mi : gizli -Yaz mı Kış mı : yaz -Islak mı Kuru mu : kuru -Sıcak mı Soğuk mu : sicak -Ben mi biz mi : ben -rulz mu sux mu : rulz -Uyku mu uyanıklık mı : uyaniklik -Yürümek mi durmak mı : durmak -İleri mi geri mi : ileri -Kılıç mı Tüfek mi : tufek -Normal mi marjinal mi : marjinal -html mi asp mi : html -evet mi hayır mı : hayir -Koşu bandı mı bisiklet mi : bisiklet -Sivri sinek mi kara mı : kara -+ mı - mi : + -* mı / mü : * -Karakedi mi Wastiee mi : karakedi -1. dönem üyeler mi 2. dönemmi (: : 1. donem -Kuzey mi güney mi : guney -Aşk mı para mı : para -Aşk mı Onur mu [bomba !] : onur -Level mi Gameshow mu : level -Chip mi Pcnet mi : chip -Yeşil elma mı kırmızı mı : yesil -Yumurtanın beyazı mı sarısı mı : sarisi -Buzlu mu buzsuz mu : buzlu -İç mi dış mı : dis -1 mi 2 mi : 1 -Grim Fandango mu MI mı : MI -Lise mi üniversite mi : universite -Kazaa mı Audiogalaxy mi : kazaa -Avrupa mı Asya mı : avrupa -Dünya mı Uzay mı : dunya -Olgunluk mu Yaşını yaşamak mı : yasini yasamak -Kasmak mı rahat olmak mı : kasmak -Windows Mu Linux mu : windows -Niçin mi neden mi : nicin -Örtmek mi kapamak mı : kapanmak -konuşmak mı susmak mı : konusmak -cevaplamak mı cevaplamamak mı : cevaplamak -sessizlik mi seslilik mi : seslilik -Maymundan mı değil mi? : degil -Yeşil mi mavi mi : mavi -Şehir mi şehirdışı mı : sehir -O mu bu mu : bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Ice Tea -SWG :-P -Online -Alafranga -Soft -Uzun -Çikolatalı -Battlefield -Ntv -Gizli -Yaz -Kuru -Sıcak -Ben -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç (saber olması tercihim) -Normal -html (php koysan onu seçerdim) -evet -bisiklet -Sivri sinek -+ -* -her ikisi de, ayrım yapamadım.. :) -2. dönem -güney -Aşk -Onur -Gameshow -Chip -kırmızı elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -2 -Grim Fandango (rocks) -üniversite..... -Kazaa -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -susmak -cevaplamamak -sessizlik -Maymundan -mavi -Şehir -O[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 yazınlanların hepsini okudunuzmu ? ciddi ciddi ben okuyamadım walla o kadar şeyi okusam millet vekili olurum[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 şimdi birazınıı okudumda :) amma çok ateist warmış burda[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mithras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Ardeth, 09 Şubat 2003 02:47 tarihinde demiş ki: Kılıç diycemde ben ikisininde önemi duruma göre değişir tabi[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon heh bizim için şık yok :( ginseng mi mandrake mi olsa :D[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Daoc -Offline -Alafranga -Soft -kısa -sade -Cs -Ntv -Gizli -Kış -Kuru -Sıcak -biz -rulz -uyanıklık -Yürümek -İleri -Kılıç -marjinal -html -evet -Koşu bandı -Sivri sinek -+ -* -Wastiee -1. dönem üyeler -Kuzey -Aşk -Aşk -Level -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -2 -MI -üniversite -Audiogalaxy -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak -seslilik -Maymundan değil -Yeşil -Şehir -bu[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Test sonuçları foruma yazılsa çok memnun kalırım -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Daoc -Online -Alafranga -Hard -Kısa -Çikolatalı -CS (aslında dod diyebilirdin bunun yerine, ama ben NS) -Ntv -Direk -Kış -Kuru -Sıcak -Ben -Sux -Uyku -Durmak -İleri -Kılıç -Normal -Asp -Evet -Koşu bandı (aslında hiçbiri) - Kara sinek (gene hiçbiri, lanet olsun) - + - * -Karakedi -1 -Kuzey -Aşk -Onur -Level -Chip -Yeşil -Beyazı -Buzsuz -İç -1 -MI! -Lise -Audiogalaxy (tabii ki len) -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak (özellikle 18) -Rahat -Windows ME -Neden -Örtmek -Susmak -Cevaplamak -Sessizlik (huzur istiyorum) -Yeşil -Şehirdışı -O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Anarchy -Online -Alafranga -Hard -kısa -Çikolatalı -Cs -Ntv -Gizli -Yaz -Kuru mu -Soğuk mu -Ben -rulz -uyanıklık -Yürümek -İleri -Kılıç -Normal -html -evet -Bisiklet -Sivri sinek -+ -* -Karakedi -1. dönem üyeler -Kuzey -Aşk -Onur mu -Gameshow mu -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -dış mı -2 mi -Grim Fandango -üniversite -Audiogalaxy -Avrupa -Dünya -Olgunluk -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak -Seslilik -Maymundan -mavi -Şehir -O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin mi -Kola -Anarchy -Online -Alafranga -Hard -Uzun saç -Çikolatalımı -Cs -Cnn Türk -Gizli:D -Yaz -Islak -Sıcak -biz -sux -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç -Normal -html -evet -bisiklet -Sivri sinek - + - * -Karakedi mi Wastiee mi ---> bunu bi düşünmem lasım. :D -2. dönem tabiki!! -Kuzey -Aşk -Onur tabii -Gameshow -Pcnet -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -1 -MI -üniversite -Kazaa mı Audiogalaxy mi --> ikiside değil imesh:D -Avrupa -Uzay -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak :-) -cevaplamak -sessizlik -Maymundan -Yeşil -şehirdışı -O inşallah değerlendirilir heW?! :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Anarchy -Online -Alaturka -Hard -Uzun saç -Çikolatalımı -Cs -Ntv -Gizli -Kış -Islak -Soğuk -biz -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Tüfek -marjinal -html -evet -Koşu bandı - kara -+ -* -Karakedi -1. dönem üyeler -Kuzey -Aşk -Aşk -Level -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -1 -Monkey Island -Lise -Kazaa -Avrupa - Uzay - Yaşını yaşamak -Kasmak -Windows - neden - kapamak -konuşmak -cevaplamak - seslilik -Maymundan değil -mavi -şehirdışı -O [hline][i] viande ne yaa? [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 09 Şubat 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 iyi sarhoşluk sakin ice tea daoc online alafranga hard uzun saç çikolatalı cs ntv direk ilkbahar:) ıslak ılık:) biz rulAz:) uyanıklık yürümek ileri tüfek normal html evet bisiklet sivri + * wastiee -------- güney aşk aşk level pcnet kırmızı sarısı buzlu dış 1 MI lise kazaa avrupa uzay yaşını yaşamak rahat olmak windows neden örtmek (başka bi anlamdaysa hep açık tutmak...:)) konuşmak cevaplamak seslilik değil yeşil şehir Bu[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 üyelik dönemi ne geyiktir ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 18 kasım öncesi/sonrası oluyo sanırım. veya da uotr/pepelek dönemleri[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -iyi -ayıklık -sakin -kola -daoc -online -alafranga -soft -kısa -çikolatalı -battlefield -cnntürk -gizli -yaz -kuru -soğuk -biz -rulez -uyanıklık -yürümek -ileri -kılıç -normal -html -evet -bisiklet -kara -+ -* -karakedi -1.dönem -güney -para -onur -gameshow -chip -kırmızı -sarısı -buzsuz -dış -mi -üni -kazaa -avrupa -uzay -yaşını yaşamk -rahat -windows -neden -örtmek -konuşmak -cevaplamak -sesli -değil -mavi -şehiriçi -bu[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi mi Kötü mü : iyi -Sarhoşluk mu Ayıklık mı : ayiklik -Sakin mi Telaşlı mı : sakin -Kola mı Ice Tea mi : kola -Daoc mu Anarchy mi : daoc -Online mi Offline mi : online -Alaturka mı Alafranga mı :alafranga -Soft mu Hard mı : soft -Uzun saç mı kısa mı : uzun -Çikolatalımı sade mi : sade -Battlefield mi Cs mi : battlefield -Ntv mi Cnn Türk mü? : ntv -Gizli mi Direk mi : gizli -Yaz mı Kış mı : yaz -Islak mı Kuru mu : kuru -Sıcak mı Soğuk mu : sicak -Ben mi biz mi : ben -rulz mu sux mu : rulz -Uyku mu uyanıklık mı : uyaniklik -Yürümek mi durmak mı : durmak -İleri mi geri mi : ileri -Kılıç mı Tüfek mi : tufek -Normal mi marjinal mi : marjinal -html mi asp mi : html -evet mi hayır mı : hayir -Koşu bandı mı bisiklet mi : bisiklet -Sivri sinek mi kara mı : kara -+ mı - mi : + -* mı / mü : * -Karakedi mi Wastiee mi : karakedi -1. dönem üyeler mi 2. dönemmi (: : 1. donem -Kuzey mi güney mi : guney -Aşk mı para mı : para -Aşk mı Onur mu [bomba !] : onur -Level mi Gameshow mu : level -Chip mi Pcnet mi : chip -Yeşil elma mı kırmızı mı : yesil -Yumurtanın beyazı mı sarısı mı : sarisi -Buzlu mu buzsuz mu : buzlu -İç mi dış mı : dis -1 mi 2 mi : 1 -Grim Fandango mu MI mı : MI -Lise mi üniversite mi : universite -Kazaa mı Audiogalaxy mi : kazaa -Avrupa mı Asya mı : avrupa -Dünya mı Uzay mı : dunya -Olgunluk mu Yaşını yaşamak mı : yasini yasamak -Kasmak mı rahat olmak mı : kasmak -Windows Mu Linux mu : windows -Niçin mi neden mi : nicin -Örtmek mi kapamak mı : kapanmak -konuşmak mı susmak mı : konusmak -cevaplamak mı cevaplamamak mı : cevaplamak -sessizlik mi seslilik mi : seslilik -Maymundan mı değil mi? : degil -Yeşil mi mavi mi : mavi -Şehir mi şehirdışı mı : sehir -O mu bu mu : bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Ice Tea -SWG :-P -Online -Alafranga -Soft -Uzun -Çikolatalı -Battlefield -Ntv -Gizli -Yaz -Kuru -Sıcak -Ben -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç (saber olması tercihim) -Normal -html (php koysan onu seçerdim) -evet -bisiklet -Sivri sinek -+ -* -her ikisi de, ayrım yapamadım.. :) -2. dönem -güney -Aşk -Onur -Gameshow -Chip -kırmızı elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -2 -Grim Fandango (rocks) -üniversite..... -Kazaa -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -susmak -cevaplamamak -sessizlik -Maymundan -mavi -Şehir -O[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 yazınlanların hepsini okudunuzmu ? ciddi ciddi ben okuyamadım walla o kadar şeyi okusam millet vekili olurum[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 şimdi birazınıı okudumda :) amma çok ateist warmış burda[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Ardeth, 09 Şubat 2003 02:47 tarihinde demiş ki: Kılıç diycemde ben ikisininde önemi duruma göre değişir tabi[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon heh bizim için şık yok :( ginseng mi mandrake mi olsa :D[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Ayıklık -Sakin -Kola -Daoc -Offline -Alafranga -Soft -kısa -sade -Cs -Ntv -Gizli -Kış -Kuru -Sıcak -biz -rulz -uyanıklık -Yürümek -İleri -Kılıç -marjinal -html -evet -Koşu bandı -Sivri sinek -+ -* -Wastiee -1. dönem üyeler -Kuzey -Aşk -Aşk -Level -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın sarısı -Buzlu -İç -2 -MI -üniversite -Audiogalaxy -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak -seslilik -Maymundan değil -Yeşil -Şehir -bu[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar