BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 [signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 murtaza abinin charın resmini gördüm. Geri aldı mı charı?
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok hayır...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Malezya serverindaki karakterimin resmi[signature][hline]Caglarus
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 FIREST0RM... said: rockncoke, 05 Temmuz 2005 16:36 tarihinde demiş ki: yeni çektirdim :D ...artık öldü, onun intikamını...Archy_Firestorm alıcak. :lol:[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Heh:D[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bunlar kardeşmiydi karı kocamıydı neydiler Yoksa sadece arkadaşmıydılar[signature][hline]Krwlng in my skiN
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aha ben Fakirmdir. Bi +7/70 kukryle +5 kukry var :S[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu DestructionPriest'im. Asga da evin tepesinde spawn oluyorum sürekli :D [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : LéSath Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... [Bu mesaj Destruction tarafından 06 Temmuz 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Destruction tarafından 06 Temmuz 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Destruction tarafından 06 Temmuz 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir]
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Grade 2 iken di.Dun Grade 1 olduk.Cok buyuk kavgalar cıktı sonra clanı kapattık.Dun sonra yine yenısını actık ama benim halim hala aynı yane ustum Charın en son halide bu :)[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 24xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nym çektigimiz resmi nsl koyacaz bi yardım pls :D[signature][hline]Nick:s_q_u_a_l_L-squall öldü FastDie Server:Ares Clan:Major LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 2xxxx
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 trıbula int neden o kadar yüksek ne takacanki ? ve kaç olana kadar kasacaksın?
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 resmi koymuştum ama freeserver hata verdi mesajıda silemedim artık fatihciğim bi ara silersin :) [Bu mesaj zetro tarafından 06 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bonkör arkadaşlar lvl 50 statları sıfırlıcam biri bana 10 m veremezmi acaba walla borcum borç.yardımsevcer varsa msg atsın plz hekp me
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://codezetro.i8.com/photo.html i8.com kullanmayın arkadaşlar hep gıcıklık yapıyo :) [signature][hline]The_Other El Morad warrior [Bu mesaj zetro tarafından 06 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zetro tarafından 06 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 En Basitinden Söyle Anlatiyim www.imageshack.us adresine koymak istediginiz Resmi ekleyin Ve url sini Yapistirin .. Siteye Eklemekle Falan ugrasmayin[signature][hline]EŞKiyadanda BEterSiN USLan ARTıK Be PiSLiK ...
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]The_Other El Morad warrior biliyorumda imageshack ı sevmiyom :D fazla kolay[Bu mesaj zetro tarafından 06 Temmuz 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 işte buda benim lawuk :))[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Weapon: Giantic axe +6 Lighting[Bu mesaj EviLCrieS tarafından 06 Temmuz 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj EviLCrieS tarafından 06 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]EŞKiyadanda BEterSiN USLan ARTıK Be PiSLiK ...
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nelly abimizin itemler piskopat +7 shelleri var ben daha shell nedir bilmiyorum babam pardon wagyar almıyo :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 VAlla hata verip duruyo göndermemm rağmen neyse alın işte resim..!!! Not:elimdekine bakmayın dandik+7viper elixir pataldıda:)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şimdi ooldu ensonunda...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bencede :rock:[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bugüne kadar hep bahsettim 3v1 4v2 combatlara girdim diye ama böyle çok havada kalmış gibi oldu. maziyi kurcalarken buldum. 1 tane full healer 2 tane warrior'dan kaçıyodum... Aslında kaçmak değil de sote bi yere çektim. giderek potlarım azalıyodu.. Ama adamlardan bi tanesini öldürmeyi kafaya koydumAma olucak gibi de değildi, öldüremedim hiçbirini... Combat yaklaşık bi 6-7 dakika sürdü... Potlarım bitti, town çekmek zorunda kaldım :/[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Öne çıkan mesajlar