Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sımdı ben cok guzel bı harıta buldum.. we onu uo mapına cewırmek ıstıyorum. acaba onu paıntte normal renklere cewırıp.(dragon edıtorun renklerı) sonra dragon edıtore aktarma gıbı bısey yapabılırmıyım..bıde dragondan daha basıt bı map edıtor warmı cok zorluyorda dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 map yapımı hakkında bılgısı olan yokmu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1 yıl oncesıne herkes map yapmayı bılıyordu sımdımı butun forum map yapmayı unuttu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cozumunu bilen insan zaten msg atar. Bide insanların msg atmaması icin insanlarımı yargılıcaksın yani[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Blinky, 16 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki: 1 yıl oncesıne herkes map yapmayı bılıyordu sımdımı butun forum map yapmayı unuttu?? hahaa süper ya..[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 pardon zaten sormakla hata yapmısım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Blinky, 16 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki: 1 yıl oncesıne herkes map yapmayı bılıyordu sımdımı butun forum map yapmayı unuttu?? sormakla değilde msg tipinle hata yaptın bence[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: - Soru sormadan once Arama yapmayi, Tutorial ve Faq topicine bakmayi, Scripts sitesini incelemeyi kesinlikle unutmuyoruz. http://forum.paticik.com/view.php?id=77216 http://forum.paticik.com/view.php?id=77760[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gercekten cok hata yapmısım cunku map edit map seklınde arama yaptım yenıden ozur dılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar