RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Arkadaşlar pc m de bi sorun var sürekli olarak ufak pencerelerde siteler açıyor reklam siteleri sürekli... Bazen hiç bişi yokken açıyor ama internet sayfasına girdiğim zaman direk 3 5 tane sayfa açılıyor kendi kendine.. Spyware var dediler.. Şimdi Adaware personal die bi program kurdum nasıl silebilirim lütfen yardım edin..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şu anlık adware personal birşey yapmıyor fazla benim tavsiyem microsoft antispyware dir... www.microsoft.com indirebilirsin,windowsunun orjinal olmasına dikkat et... Eğer değilse microsoft downloada izin vermiyor, p2p programlarına göz atman gerekecek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://www.spywaredoctor.com/ adresinden spyware doctor adli programi cekmeni oneririm updatelerini yaptiktan sonra bulamiyacagi spy yok diyebilirim microsoftun anti spy programini hic kullanma bence,bulamadigi cok sayida spy var.Ancak seri numarasi istiyecektir burdada sanirim crack konusulmasi yasak o yuzden arastirman gerekicek.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 16 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 microsoft spyware önermem. o programın kendisi bir spyware zaten. freeware olarak: ad-aware, spybot s&d ve hijackthis var. bunlar baya iyi programlar. genel olarak spybot aktif olarak kullanabilirsin, ad-aware personel ise haftalık taramalarda kullanmanı öneririm. hiçbiri işe yaramassa bu sefer hijackthis ile kurtulmaya çalış. ancak freeware olması şart değil dersen spysweeper var, çok iyi bir program. şimdi spyware nasıl silinir, detaylı açıklayabilir misiniz demişsin. windows kullanmayı beceriyorsan eminim bu programları da kullanmayı becerebilirsin. detaylı açıklamaya felan gerek yok. programı açıyorsun, tüm harddisklerini ve tüm dosyaları taraması için programın ayarlarını kurcalıyorsun. sonra tarama (search, find vs artık programda butonun adı neyse) işlemine basıyorsun, düğmeye tıklayıp işlem bitimine kadar bekliyorsun. son adımda ise, programın bulduğu cookieleri, adwareleri, spywareleri seçip, sil diyorsun. yalnız dikkat et, bazı anti-spyware programları, yanlışlıkla normal dosyaları da spyware sanabiliyor. çoğu programın bulduğu dosyaların hepsi spy dosyaları da olsa, bazı programları kullanırken listede ayıklama yapman gerekebiliyor. son adım ise en basiti. programın bir quarantine özelliği varsa, quarantine dosyaları da sil gitsin. ha bir de şurda birşeyler yazmıştım kendi çapımda, bir bak derim: http://forum.paticik.com/view.php?id=67928[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Saol Bonecrusher çözdüm.. eyw..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu isin en kolay yolu hijackthis tir . browserindaki butun yararli zararli eklentileri gosterir . listeden istedigini secer ve kaldirirsin . ne zararli ne faydali bilemezsende forumlarina girer orda kolayca ogrenirsin. hijackthis bir o kadar yararli bilemezsende bir o kadar zararlidir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar