vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki: wacken : www.wacken-open-air.de Bazi TW'ler wacken e gidicem diye kolpalar falan yapmislar, ulan ben Almanya'da olucam gitmedik festival birakmam, burada RockRepublic'lerle yetinmeye calisiyoruz, hamfendi belki giderim diyor yahu. Wacken bu sene efsane olacak. Bloodbath ve Dissection off of, Bloodbath zaten DVD cekimi yapicak feci bi konser yaparlar yani. lol festivalden daa önemli seyler var =P tas atmayalim . ve evet gidemiyorum , ama üzülmüyorum . dünyanin sonu diil mühüea. *!polyanna hatda...* bir festival dünyami karartamaz. ehem neyse.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide..
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ağlamak istiyorum.[signature][hline]beş hececilerHiç Bitmeyen Efsaneler
ravachol Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oha be obituaryi oomph!un altına koyan zihniyeti kınıyorum, nasıl ya yeni albümse yeni allbüm, seyirci potansiyeliyse tamam işte floridanın en saglamlarından,, dünyayı geriden mi takip ediyoruz acaba??
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dance valley var agustosta hollandada, yaz okulu olmasa gidecektim :'([signature][hline]TOiO
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oturdugum yere 5 dk yurume mesafesinde bu var her sene : http://www.dasfest-karlsruhe.de/ ucretsiz tamamen ,gunde 50 bin kisi ziyaret ediyor. gecen sene faithless ,ondan onceki sene moloko gibi gruplar gelmisti.bu sene within temptation var.onumuzdeki hafta basliyor.(22 temmuz)
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ulan ben Almanya'da olucam gitmedik festival birakmam zenginsin galiba uhehue[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 en son rockamring 130 euroydu galiba.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2003 metalmania ayrı bir dünyaydı zaten.. off be festivallere bak ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 www.furyfest.com www.hellfest.com bi de gigantour var, fest sınıfına dahil mi bilemeyeceğim ama hastası olunabilitesi yüksek. fury fest ise şu an avrupanın en sağlam karman festivali, yani metal-hardcore-punk babında karman. [Bu mesaj othinn tarafından 16 Temmuz 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar