Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yaw beyler herkes bi isimleriniz bi daha düzgünce sadece isimleriniz olan cevaplar atarsanız şöle iyi bi Friend list oluştursak... G3NK-Xaero[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 G3NK-Bone diye account aldım da, halen clan'a üye olamadım :([signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oha, siz ne zaman başladınız oynamaya?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Valla dynalar şu an klan macı yapıolar bile beni almadılar oyuna :) Adamlar tarihin tozlu sayfalarındaki 5.84'ü oynuolar :) Neyse nickleri alalımda friend list yapalım böle sürekli forumdan kim var denmio online olanları görüp ona göre maçlara beraber girelim namımız yürüsün :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Bonecrusher, 09 Temmuz 2005 15:13 tarihinde demiş ki: G3NK-Bone diye account aldım da, halen clan'a üye olamadım :( Senin nick allahına kavusmus böle bi nick yok dio bone...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Formatla beraber oyun gitti, ben oynamıyorum o yüzden. Nick G3NK-WereWolf'tu.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 g3nk-head'dim ben de ya , duruyo mudur.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hmm patideki herkes gelebiliyormu yoksa bole test gibin bisi mi var[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: XaeroFarb, 09 Temmuz 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Senin nick allahına kavusmus böle bi nick yok dio bone... yok abi kandırmışlar seni. şimdi girdim battle.net'e. chat kanalındayım. bak istiyorsan?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Nick al basında G3NK tagını koy sende gel oyna Ayrıntılı Bilgi[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Bonecrusher, 09 Temmuz 2005 15:59 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 09 Temmuz 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Senin nick allahına kavusmus böle bi nick yok dio bone... yok abi kandırmışlar seni. şimdi girdim battle.net'e. chat kanalındayım. bak istiyorsan? Olum invalid user diyip diyip duruo. Sen beni ekle bakem friend liste G3NK-Xaero[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 09 Temmuz 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 biliyorum abi orayı accountun adı da nickim de G3NK-Bone işte. gir battle.net'e?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eurobattle ama paralı olan degil[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Şii daynamik al bizi resmi olaraktan clana yaw bu arada oyun noldu Volfi quiterlik yaptı galiba yarısında çıkmıştır oyunun zuuzuz :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 alırız dier clan uyeleride alabiliyor eve klimacılar gelmiş sattı volfi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 LOL! bende gittim çeklerle oynadım adamın pingler 10'u geçmio valla sanki server evlerinin yanında. Ama genede Ezalorla deli ettim adamı :P Hemde adamda Lion vardı :P[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 g3nk-nameless13 ama uzun zaman oldu oynamayalı[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 G3NK-Wish[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Su sıralar PvPGnde baya takıldım.Nick dredd_tr idi.G3nk açmak istedmde işte baktm bunun topic kaybolmus.Bende salladm.Ama bi tanede G3NK-Dredd açarm izin olursa :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 g3nk topici kaybolmaz imzada var zaten her günde uplanır istisnasız hele hele clan artık nooblugu hafiften brıakıp proluga geçmeye basladı gurur guyuyom g3nklerimle :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sen benle bi maç yapta gör bakem pro nası oluo :) Lesrac'la axe kesmişim adamım ben defalarca :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Bonecrusher, 09 Temmuz 2005 15:59 tarihinde demiş ki: yok abi kandırmışlar seni. şimdi girdim battle.net'e. chat kanalındayım. bak istiyorsan? Ahaha sapım salağım benim :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Dyna bana WC3 CD'lerini yolla geleyim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 G3NK-CusTodeM bide bi olay varmıs G3NK tagıyla girip oyunlardan cıkıyorlarmıs bu yuzden bircok arkadasımız oyunlardan atılıyor G3NK ler quitterdir diye buna biz cozum bulmaliyiz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kim uğraşır yahu onunla. Çok isim yapmış bir clan iseniz bilemem orasını.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar