Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antremanın zararları

Lexius

Öne çıkan mesajlar

5 hftadır ne çektiysem başıma spordan geldi. Malum kareteciyim ve turnuvalara hazırlanmakla yükümlüuüz. Günde 5 saate yakın antreman yapıorum. Artık vücudum iflas etti.
Yumruk sıktıınız zmn yumruu vurduunuz deri yüzeyi artık bnde yok 2 parmağım kırıldı 1 tanesi ile çıktı. Sırt kemiklerim çatlak ve bacaam da kas yırtılması olmuş. Ama hala dayanıorum. Bana zararı müzik yaşantımda oldu. Zar zor çalıorum artık gitarıda bateriyide iyileşmek için umudum var bakalım geçicekmi :)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...

Sosyal ağlarda paylaş

oyle sey mi olur ya? hem sporcusun hem asırı yuklenmeden vucud iflasin esigine geldi diyorsun . gerci sen hamlamissindir antrenor adam ediyordur seni oyledir o eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mumya gibi geziyorum ellerim plasterlerle ve yaralarla kaplı. neymiş antreman varmış zartmış zurtmuş , antreman yapıcaz die elimiz parçalanıyo sonra salona gidicem dumble tutamıyorum acıdan. E ama acı çekmedende kendini geliştiremiyosun. Anlıcağınız kısır döngü resmen. Ben seni anlıyorum Lexius. Sen en iyisi izin iste bi kaç gün otur.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hazırlanalım derken gitme sakın. O ne be öyle araba kazası bilançosu gibi O_O

Antreman iyi ama bu kadarıda öhh yani. (Bende antreman zararı okuyunca benimki gibi kendi sahandan karşıya basket atınca üzerine atlayan 15-20 kişi tarafından ezilmek benzeri kazalardan bahsediyorsun sanmıştım :))[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem.
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar çok dağıtmayı nasıl başardın kendini?

Seikeninde deri kalmamasından şikayet etme, sadece makiwara çalışmaya ara ver ve bepanten falan sür.

Hadi parmaklar elini açık tutmaktan, üzerine tekme gellmesi sonucu oldu diyelim;

Sırtını nasıl becerdin? Bunu gerçekten çok merak ediyorum :-)

Şu mesajıma cevap alayım, daha fazla tavsiyede de bulunabileceğim.

edit: Ben de bacağımda bi parça kas yırtmıştım. Parende atarken ama! Bir de şınav pozisyonundan mekiğe geçerken ayak serçe parmağımı ciddi çatlatmıştım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 15 Temmuz 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bendede spor baya zararlı oluo...

kaykay yapıom 2 kere ayam kırıldı 1 kaç kere kolum çatladı

patraşütte paso dizlerim kırılıo acıdan ölüyorum en ufak şeyde

dağcılık desen parmaklarım nasır tamamen pc de bile zor yazı yazıyorum .....canım yanıyor...

artık karateye başliycaktım ... ama vazgeçiverdim bunları duyunca..

unutmadan .... ısınıyormusun baya çalışmadan önce... ben yaklaşık 1 saat ısınmaya harcıyorum....[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...