Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kokteyl tarifleri

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Long Island Ice T heryerde birdir abi.

Uzuncana bir bardak alirsin.
Agzina kadar buz basarsin.
1/2 oz votka koyarsin.Smirnoff kirmizidir şişesindeki amblemi felan.
1/2 oz gin.
1/2 oz rom. Bacardi tercihimdir. kapaa kirmizi.
1/2 oz tekila.
1/2 oz tripple sec. likör.
2 oz sweet & sour. alkolsuz mix. lemon,limes,sugar biraz da orange vardi galiba içinde yanlis hatirlayabilirim bunu ama.
1 Dash kola.
yarim dilim kesilmiş limon yada lemon.
pipeti de takarsin.

Ice Tea tadar ciddi ciddi. İçersin mis gibi. Yemesinler adami.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe, bi tek gin degiştirse de bana az farkli tattirsa, kuyruumu kisar sukutcene içerim.

Neler degiştiriyorlar ki gelen şey berbat oluyor, bilemicem.

Ben de calistim 1.5 sene barlarda. Hergun hayvan gibi kokteyl yaptik. hepside icilabledi. Boyle bişi vermedim kimseye.

Adam'a ne koydugunu soruyoruz soyluyor, o içilmez bana boyle boyle yap diyorum, o yok bu yok su yok curt yok. Adam daa malzemesine sahip degil ki, ne gelirse eline beyaz, ogrenmiş bi beyaz konur buna die, dolduruveriyor. Sanki eşşege renki saman içiriyor.

Sende de nedir bu Cafe Pi sevdasi annamadim, orada felan mi calisiyon : )
Sosyal ağlarda paylaş

insan sevdigi $eyin reklamini yapar ya, psikolojik..

ben de barmenlik yaptim bir donem ve acikcasi pi de hic long island icmedim, ama sen de bilirsin ki bir sure sonra hicbirimiz olcuyle alkol koymayiz.. her$ey otomatikle$ir ve goz karariyla konulur. Sen diyorsun ki adamlar farkli malzemeler koyuyorlar, orasi ayri.. ben genele bir yorum yaptim, adamlari a$iri savunmak gibi bir niyetim yok.. ama yeterince ucuz bir mekan, ve o fiyatlara gore iyi kokteylleri var =)
Sosyal ağlarda paylaş

O şişeler nie ters ?
Yani teknoloji denen bişi var, ayarlarsin şişe şişe, 1 oz, 1/2 oz, 2oz ne istiyorsan her seferinde o kadar doldurur, sen bardagi agzina tutar pimi bastirirsin, haznede ne varsa onu doldurur cekersin geri dolar. Daha hizli ve karelinde koyar. Malzeme, verilen onem. Ve bilgi kardeşim. Herkes Kokteyl yapmaya kalkarsa oyle olur tabi. Sonra içersin bu ne dersin.

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

The Lara'yi pi de hiç hiçmedim bilemicem. Ama en meshur cocktailleri oyle berbat yapiyorsa, lara yi nasil yapar bilemem.

Lara'yi hayatimda 1 ya da 2 kez yapmisimdir.
Hatirladigim kadari ile.

1, Vodka - 1 oz.
2, Ginger Ale
3, Bols Blue - 1/3 oz.
4, Grenadine

bu kadar içerigi bence.

Ama pi nasil yapiyordur, orasini bilmem, normali boyle olmali.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...