Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zzZ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bencede :)
fetishizm ayri bisi:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Fetiş değil, iğrenç bir ayak oradaki.
Ondan sayıkladım, rüyalarıma girecek modeli.

maalesef +1[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
mono bunlar direk çekilme hali mi yoksa manipulated mi? (doğru mu yazdım )[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
said:
mono, 15 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
alti dolu yorum ve elestriler icin saolun.

: )) affedersin
aklıma geldi aslında, özür dilemek yani[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
orjinalleri bunlara hayli yakin aslinda, basitce midtonelara dokunmadan shadow ve highlightlari kabarttim sanirim..onun disinda cok bi oynasma yok (cok bi derken = alan secip copyleyip baska yere pastelemece ekleme cikarma felan)

renk ve isikla oynastim az bi gaaba[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Mesaj tarihi:
Ayaklar ve halıdaki sigara yanığı cok guzel olmuş, ama neden kenardan cicek desenleriyla yatak gozukuyo?

İkinci guzel keşke duvarda bi kaç daha dokuk boya olsaymış demeden edemedim ama.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ışığı güzel almışsın.

gerçi adam profesyonel yapıyormuş bu işi, saçma kaçıyor sanırım bu yorum :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
kenardaki yatak vb oda hayli daginikti, yatak vb ordan girmis kadraja..

ama baktimda simdi onlar olmasa kendi basina sizmis oglan havasi olcakmis...eger biraz daha sokustrabilseymisim o tip ogeler (daginik yatak kirik lamba, kırık ahsap nesne vb), cok bi "fucked-up" bi sekilde sizmis oglan havasi gelcekti..

ikisinin arasinda kalmis neyse eheh.

arada kampanyayi ceken nihat odabasi ben degil ehe, ben sahnearkasi ve bosluklari dolduralim seklinde takildim :)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Mesaj tarihi:
helal olsun adaşım..fotograf konusunda senın gibidüşünebilmeyi istemişimdr hep..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
  • Yeni Oluştur...