mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bir giyim markasinin fotograf cekiiminde mola arasinda aldigim kareler. hatta 'sanatsal' kelimesini kullanmayi yasakliyorum bu thread icinde.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çektiğin makine ne?[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ayaklar... ayaklar... ayak...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 alexi bendini aşıyorsun : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bencede :) fetishizm ayri bisi:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nikond70 oh daamn! farkli monitorden bakinca 1ci fotoda koltugun adamla birlesme noktasinda oynarken hafif rezil edisimi gordum kil oldum ehe pardon alem.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Fetiş değil, iğrenç bir ayak oradaki. Ondan sayıkladım, rüyalarıma girecek modeli.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ilk resimdeki koltuktan bizim evdede var.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Fetiş değil, iğrenç bir ayak oradaki. Ondan sayıkladım, rüyalarıma girecek modeli. maalesef +1[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 alti dolu yorum ve elestriler icin saolun.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mono bunlar direk çekilme hali mi yoksa manipulated mi? (doğru mu yazdım )[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: mono, 15 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: alti dolu yorum ve elestriler icin saolun. : )) affedersin aklıma geldi aslında, özür dilemek yani[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 orjinalleri bunlara hayli yakin aslinda, basitce midtonelara dokunmadan shadow ve highlightlari kabarttim sanirim..onun disinda cok bi oynasma yok (cok bi derken = alan secip copyleyip baska yere pastelemece ekleme cikarma felan) renk ve isikla oynastim az bi gaaba[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ayaklar ve halıdaki sigara yanığı cok guzel olmuş, ama neden kenardan cicek desenleriyla yatak gozukuyo? İkinci guzel keşke duvarda bi kaç daha dokuk boya olsaymış demeden edemedim ama.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ışığı güzel almışsın. gerçi adam profesyonel yapıyormuş bu işi, saçma kaçıyor sanırım bu yorum :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kenardaki yatak vb oda hayli daginikti, yatak vb ordan girmis kadraja.. ama baktimda simdi onlar olmasa kendi basina sizmis oglan havasi olcakmis...eger biraz daha sokustrabilseymisim o tip ogeler (daginik yatak kirik lamba, kırık ahsap nesne vb), cok bi "fucked-up" bi sekilde sizmis oglan havasi gelcekti.. ikisinin arasinda kalmis neyse eheh. arada kampanyayi ceken nihat odabasi ben degil ehe, ben sahnearkasi ve bosluklari dolduralim seklinde takildim :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben ihsan degilim ama sen hayvansin. [Bu mesaj dominic tarafından 16 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 helal olsun adaşım..fotograf konusunda senın gibidüşünebilmeyi istemişimdr hep..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 efemine erkek çekmişsin ha? efemin! eferin![signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar