OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Selam donanım bölümünün üyeleri ve alan yetkililerimiz..XP Prof SP2 ye tam anlamıyla "KIL" oldum..Oyunları tanımıyor(!)..Ben de win98 e dönmeden son kez "XP SP2" nasıl kaldırılır diye soracaktım.. --------------------------------------------------------- Aratma bölümünden isteğime ulaşamadım yardım lütfen.. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eğer sp2'yi setup uygulaması le yüklediysen program ekle/kaldır'ı kullanarak silebilirsin eğer windows update ile yüklendiyse bilemicem (bi bilen çıkar herhalde ya da yoktur öyle bi olay)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Xp pro sp2 kurulu çok memnunum hiçbir sorun yok anam ne meret bişeymiş göreceli sp2[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 linux kurun ve bütün dert ve tasalarınıza windows la beraber format atın.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende tüm oyunları çalıştırıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 "Sistem kaldırmıyor.." diyesim geliyor ama....Olamaz..2d 3d oyun farketmiyor..Allahtan solitaire açılıyor da kafa dağıtıyoruz ;) ---------------------------------------------------- Win98 rulezzz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar