Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sence dünyanın gelecekteki en ilginç(ya da garip) buluşu ne olabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaratıcı olursanız sevinirim,mesela:sigara ateşinin enerjisiyle çalısan ve cigerlerimizi temizleyen bi solunum cihazı olabilir mi?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
ya garip veya ilginç demişsin soruyu tamamen cevapsız ve düşündürücü bırakmışsın. Şöyle en olmasını istediğiniz falan desen :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
sir çok ilginç bi cvp vermiş mesela,ya ben olayı tamamen sizin hayal gücünüze bırakmak istedim[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
çip şeklinde kulak bölgesine yerleştirilen , karşıdaki bayan dırdır yapmaya başladığı vakit otomatik olarak devreye giren ve kesinlikle sizi dırdırlardan soyutlayan bi alet süper olurdu...[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
**bir kez kullandıında sonsuza kdr tüy çıkmasını engelleyen epilasyon aleti
**sabah kahvaltısından nefret etmemi engellicek ürünler
**alkolsüz sarhoş yapan içkiler
**bütün giysilerin ütülenmeden düzelmesi

bi sürü saçma isteğim var =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
o ana kadar yaşadığın hayatı 3. şahıs yada oradaki başka birinin gözünden görmene imkan sağlayacak bir alet

imzanı otomatikman atan kalemler[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 15 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
o ana kadar yaşadığın hayatı 3. şahıs yada oradaki başka birinin gözünden görmene imkan sağlayacak bir alet

Harbi süfer olurdu. İleri/geri sarabileceksin falan :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Mesaj tarihi:
teleport. bir anda evden taxime, izmire falan saniyeler içinde atomlara ayrılarak taşınmak.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman"

Mesaj tarihi:
yerçekiminin yok edilmesi.lam bazen yolda yürüyorum , "yerçekimi tersine dönse nolcak la" diye düşünüyorum gökyüzüne bakıyorum , korkuyorum.maynak mıyım neyim ehe.[signature][hline]peace!

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 15 Temmuz 2005 07:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok basit, ölürsün

zemin gökyüzü sayılacağından yaklaşık bi 10-15 kilometreden kafaüstü çakılmışla aynı şey olur[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Dünyayı toptan yok edecek bir silah...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

Hatalıysam 0536 213 03 23
Mesaj tarihi:
cep telefonundan yazdıgın komut ile dünya üzerindeki seni uyuz eden her insana kill cekebilecegin bir sistem.

.kill ercüment 5895,1258 (koordinatları)yazıyorsun 9922'ye yolluyorsun, ercüment sizlere ömür[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
  • Yeni Oluştur...