Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşhte Ben!

nicotinee

Öne çıkan mesajlar

Bu sefer yakaladım fedaykin seni hiç bi yere gitmiyosun!

[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Abi boş ver gene olmadı zaten resim koyamadıktan sonra yakalamanın anlamı kalmadı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

Bari link veriim girin bakın güzel resim :p

ühühü[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Peki bida yakalamam kızma :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Yaa ben hiç bu darbedeki yerimi alamıycammı herkes bi katkıda bulundu bende darbeye katılmak isitiyorum ya[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Ya tam benim gittiğim zaman darbe yapıyosunuz olmuyoki :) Neyse konuyu dağıtmayalım nerde kalmıştık :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
sen başka bişeydin yaw?

patiler nico başka bişeye benziyodu. gene böyle muallak bi resim koymuştu. yoksa o başka bi nikotin türevi miydi?

ps:sigara sağlığa zararlıdır demiş miydim?[hline]Pain is weakness leaving your body...

[Bu mesaj Grudge tarafından 28 June 2003 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...