Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabanızda Bulunsun...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutluydum.
Kız arkadaşımla bir yıldan beri nişanlıydık ve evlenmeye karar
verdik. Ailem bize her türlü yardımı yaptı, arkadaşlarım
cesaretlendirdiler ve kız arkadaşım rüya gibiydi!!
Fakat beni rahatsız eden bir şey vardı;
nişanlımın küçük kız kardeşi.
Müstakbel baldızım açık-saçık giyinen yirmi yaşında bir afetti. Ne
zaman yakınıma gelse öne egilip iç çamaşır şovu yapardı. Bunu
başkalarının yanında yapmadığı için temkinli olmalıydım.
Bir gün baldız düğün davetiyelerini kontrol etmek için beni yanına çağırdı. Yanına vardığımda yalnızdı; yakında
evleneceğimi, bana karşı engelleyemediği ve engellemek istemediği duygu ve arzularının olduğunu kulağıma fısıldadı.
Kendimi ablasına adamamı ve evlenmeden önce benimle yatmak
istediğini söyledi. Söyleyecek bir kelime bulamadım. Tamamen şoke olmuştum.
"Yukarı yatak odama çıkıyorum ve eğer beni istiyorsan yukarı gel" dedi. Afallayıp kalmıştım, merdivenleri çıkarken
arkasından şok içinde bakıyordum. Merdivenlerin sonuna vardığında pantalonunu çıkartıp aşağıya bana doğru fırlattı.
Bir kaç dakika öylece kalakaldım. Sonra arkamı dönüp ön kapıya doğru yürüdüm. Kapıyı açtım ve evden çıkarak
arabama doğru yürümeye başladım ki, Müstakbel kayınpederim dışarıda bekliyordu.
Gözyaşları içinde sevgiyle bana sarılarak,
"Küçük sınavımızı başarıyla geçtiğin için hepimiz çok mutluyuz,
kızımıza senden iyi bir damat bulamazmışız. Ailemize hoşgeldin."
dedi.

Not: Hikayenin ana fikri...

[spo1=ana fikir..]Siz siz olun, prezervatifiniz daima arabanızda dursun...[/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ehehe pardon aradım ama bulamadım gerçekten..
kitlenirse sewinirim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
yok ben cidden diyorum aradım ama bi ı harfinden bulmadı.. ben arabınızda bulunsun diye arattım çıkmadı..sen de bi dene istersen..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
HAhahah :) süper yaa
[hline]
Vietnam Savasi sonrasi... Evine dönmekte olan bir asker San Francisco'dan ailesini aradi;
- "Anne, baba eve dönüyorum, ama sizden bir sey rica ediyorum. Yanimda bir arkadasimi da getirmek istiyorum."
"Memnuniyetle, O'nunla tanismak isteriz", diye cevapladilar. Ogullari "Bilmeniz gereken bir sey daha var." diye devam etti.
- "Arkadasim savasta agir yaralandi, bir mayina basti ve bir koluyla ayagini kaybetti.
Gidecek hiçbir yeri yok ve O'nun gelip bizimle kalmasini istiyorum."
"Bunu duyduguma üzüldüm oglum. Belki O'nun baska bir yer bulmasina yardimci olabiliriz."
- "Hayir. Anne, baba O'nun bizimle kalmasini istiyorum."
"Oglum." dedi babasi."Bizden ne istedigini bilmiyorsun. O'nun gibi özürlü biri bize korkunç yük olur.Bizim kendi haytimiz var ve bunun gibi bir seyin hayatimiza engel olmasina izin veremeyiz.Bence bu arkadasini unutup eve dönmelisin. O kendi basinin çaresine bakacaktir.
- "Oglu o anda telefonu kapatti. Ailesi O'ndan bir süre haber alamadi. Ama birkaç gün sonra, San Francisco polisinden bir telefon geldi. Ogullarinin yüksek bir bina düsüp öldügünü ögrendiler.Polis bunun intihar olduguna inaniyordu.Üzüntü dolu anne - baba hemen San Francisco'ya uçtular ve ogullarinin cesedini tespit etmek için sehir morguna götürüldüler.
Anne - baba ogullarini hemen tanidilar yalniz bilmedikleri bir seyi de ögrenince dehsete düstüler; Ogullarinin sadece bir kolu ve bacagi vardi...
[signature][hline]zagG!!
Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *

[Bu mesaj Zagg tarafından 04 Temmuz 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2side süpermiş ya bayıldım gercekten. 2. olan cok anlamlıymış duygulandım. 1. gülmekten yardı beni..Paylaştığın için teşekkürler...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
said:
Arndiol, 04 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
2. cisi hiçde komik değildi..Resmen bir facia

Güldürmek amaçlı yazmadım ama..[signature][hline]zagG!!
Mesaj tarihi:
Ahh ahh tamam arkadaşlar kavgaya ne hacet :) yazmış işte gülelim

[spo1=*Bıyık Altından Gülümser*]:) :) :) :) :)[/spo][signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

Mesaj tarihi:
2.ciside güzelmiş ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
@Dyno kıvırmak :D + Fıkra topic'i değilki..[signature][hline]zagG!!

[Bu mesaj Zagg tarafından 04 Temmuz 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 04 Temmuz 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
[hline]
Vietnam Savasi sonrasi... Evine dönmekte olan bir asker San Francisco'dan ailesini aradi;
- "Anne, baba eve dönüyorum, ama sizden bir sey rica ediyorum. Yanimda bir arkadasimi da getirmek istiyorum."
"Memnuniyetle, O'nunla tanismak isteriz", diye cevapladilar. Ogullari "Bilmeniz gereken bir sey daha var." diye devam etti.
- "Arkadasim savasta agir yaralandi, bir mayina basti ve bir koluyla ayagini kaybetti.
"Bunu duyduguma üzüldüm oglum. Belki O'nun baska bir yer bulmasina yardimci olabiliriz."
"Oglum." dedi babasi."Bizden ne istedigini bilmiyorsun. O'nun gibi özürlü biri bize korkunç yük olur.Bizim kendi haytimiz var ve bunun gibi bir seyin hayatimiza engel olmasina izin veremeyiz.Bence bu arkadasini unutup eve dönmelisin. O kendi basinin çaresine bakacaktir.
- "Oglu o anda telefonu kapatti. Ailesi O'ndan bir süre haber alamadi. Ama birkaç gün sonra, San Francisco polisinden bir telefon geldi. Ogullarinin yüksek bir bina düsüp öldügünü ögrendiler.Polis bunun intihar olduguna inaniyordu.Üzüntü dolu anne - baba hemen San Francisco'ya uçtular ve ogullarinin cesedini tespit etmek için sehir morguna götürüldüler.
Anne - baba ogullarini hemen tanidilar yalniz bilmedikleri bir seyi de ögrenince dehsete düstüler; Ogullarinin sadece bir kolu ve bacagi vardi...

Bunun aynısı eski bir level sayısında vardı.Sinan Akkol askere giderkenki son yazısında yazmıştı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 04 Temmuz 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
[hline]

oha gözümden bi damla yaş geldi, ve bütün tüylerim diken diken :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
  • Yeni Oluştur...