Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göçmenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 14 Temmuz 2005 09:49 tarihinde demiş ki:
Mave
Seninde mi kız arkadaşın Boşnak? Tesadüfün böylesi:)...

Anne Bulgaristan - Varna
Baba Romanya - Köstence

Hepsinin kökeni Ukrayna - Kırım...

inş aynı kız ikinizide idare etmiyordur :P[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
Mesaj tarihi:
Ben ayrılalı uzun zaman oldu. Ayrıca benim ki Yunanistan göçmeniydi(1. sayfadaki postlarımı dikkatli oku:))...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23

[Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anne tarafım selanik, baba tarafı bulgaristan,gerçi tam da bilmiyorum işte balkanlardan.

acaba acaba oğuzların kayı boyundan değil miyim?
aman allahım! eziliyorum imdak![signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
babamın köken türk, ama üsküpte yaşıyorlarmış.. sivas'a göçmüşler. Anneannem direk azerbeycan,bakü.. onlarda kars'a göçmüşler.. annemle babam ankarada evlenmişler. şu an istanbul'da yaşıyoruz :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Baba tarafından dedem ve bir amcam Selanik doğumlu. Mübadeleler esnasında İstanbul'a gelmişler. Babam'da İstanbul'da dünyaya gelmiş. Aile uzunca bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra Ankara'ya göçmüş. Ben şuan İstanbul'da yaşıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Baba tarafım Bulgar göçmeni.

Edit:Dedem Bulgar göçmeni babanem Makedonya falan o taraflar.

[signature][hline]I came, I saw, I conquered

[Bu mesaj zamo tarafından 15 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DiabloTyrael, 15 Temmuz 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
Babam Mars ve Annem Güneş göçmenleriymiş. Yarı Marslı yarı güneşliyim. Uzaylılar da bizi ziyaret ediyorlar :D

Beyin göçü dedikleri bu olsa gerek..Beyin göçüyor vücut beyin olmadan yaşıyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Mesaj tarihi:
dedemin babasi kafkasyadan gelmis
babaannemin annesi misirdan eh enteresan bir karisim =)
ha bende trabzonluyum ama onuda ekliyim =p [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 16 Temmuz 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...