Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Keyzar, 14 Temmuz 2005 09:49 tarihinde demiş ki: Mave Seninde mi kız arkadaşın Boşnak? Tesadüfün böylesi:)... Anne Bulgaristan - Varna Baba Romanya - Köstence Hepsinin kökeni Ukrayna - Kırım... inş aynı kız ikinizide idare etmiyordur :P[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben ayrılalı uzun zaman oldu. Ayrıca benim ki Yunanistan göçmeniydi(1. sayfadaki postlarımı dikkatli oku:))...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 anne baba kardes amca hala teyse...tum sulale bulgarıstan dogumluyuz..89 da goctuk topluca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 anne tarafım selanik, baba tarafı bulgaristan,gerçi tam da bilmiyorum işte balkanlardan. acaba acaba oğuzların kayı boyundan değil miyim? aman allahım! eziliyorum imdak![signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 babamın köken türk, ama üsküpte yaşıyorlarmış.. sivas'a göçmüşler. Anneannem direk azerbeycan,bakü.. onlarda kars'a göçmüşler.. annemle babam ankarada evlenmişler. şu an istanbul'da yaşıyoruz :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Normaldir osmanlı türkleri geniş bir coğrafyaya yayıldığı için.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Annem pendik Babam kartal Üsküdara göçmüşüz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bazı bazı rus göçmeni kız arkadaslarım oluyor...[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Baba tarafından dedem ve bir amcam Selanik doğumlu. Mübadeleler esnasında İstanbul'a gelmişler. Babam'da İstanbul'da dünyaya gelmiş. Aile uzunca bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra Ankara'ya göçmüş. Ben şuan İstanbul'da yaşıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Mr_Hand, 14 Temmuz 2005 10:12 tarihinde demiş ki: baba tarafım arnavut :P [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Baba tarafım Bulgar göçmeni. Edit:Dedem Bulgar göçmeni babanem Makedonya falan o taraflar. [signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 15 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Annede Tr Babada Bu durumda göçmedik heral :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beyin göçü olmuş olabilir. *!kaçar*[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beyinleri göçmüş harbi.. göçmenleri soruyo adam ben göçmen değilim ne demek?[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Babam Mars ve Annem Güneş göçmenleriymiş. Yarı Marslı yarı güneşliyim. Uzaylılar da bizi ziyaret ediyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bravo. sulandırmasan olmicak.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: DiabloTyrael, 15 Temmuz 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Babam Mars ve Annem Güneş göçmenleriymiş. Yarı Marslı yarı güneşliyim. Uzaylılar da bizi ziyaret ediyorlar :D Beyin göçü dedikleri bu olsa gerek..Beyin göçüyor vücut beyin olmadan yaşıyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Trabzon gocmeniyiz:P usagum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 dedemin babasi kafkasyadan gelmis babaannemin annesi misirdan eh enteresan bir karisim =) ha bende trabzonluyum ama onuda ekliyim =p [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 16 Temmuz 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar