Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Anne tarafım Bulgaristan, baba tarafım ise Romanya göçmeni... Türkiye nüfusunun büyük bir bölümünü göçmenler(muhacir de diyorlar) oluşturuyor. Paticik'de kaç tane var bakalım...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kız arkadasım bosnak gocmeni.[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Zegna +1[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 anne tarafı Selanik'ten göçmüş , baba tarafı çoook uzun zaman önce İran'dan göçmüş galiba...[signature][hline]peace!
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mave Seninde mi kız arkadaşın Boşnak? Tesadüfün böylesi:)... Anne Bulgaristan - Varna Baba Romanya - Köstence Hepsinin kökeni Ukrayna - Kırım...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Evet Keyzar Boşnak , seninde mi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben Zegna'ya +1 koyduğun için dedim:)... Şu an kız arkadaşım yok ama sonuncusu Yunanistan göçmeniydi:)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Baba - Üsküp[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Anne tarafı Rum Baba Tarafı Türk.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 baba tarafım arnavut :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Anne tarafı Gürci[signature][hline]Janitschar Family LL
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Benim bi ark vardı Japon (filipinde doğmuş japonyada 1 2 yıl yaşamış) eheh adam süperdi ya ufacık bişey.Bu yaz japonyaya gitti hipna.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 14 Temmuz 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Kendim bizzat Bulgaristan'dan göçtüm.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Benim de kiz ark im yugoslav gocmeni =)[signature][hline]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gezgin milletiz herkes biyerlerden göçmüştür. Dedem yunanistan.[signature][hline]Fire in the Darkness...
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Adım Samuel 25 yaşım Küba göçmeniyim!! Şahan Gökbakar(bkz.bir replik)[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 iyi de ne alaka? topiğe sıçmanın alemi yok.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 babamın annesi suriyeli babamın babası yunanistanlı.ama tipimiz daha çok suriyeliye benzio.anne tarafı türk herhelde..
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 babamlar mısır afrika oralardan annemler bulgar göçmeni =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dedem bulgar göçmeni.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Babamlar Sarejova göçmeni ama dedem bulgaristan bi gariplik var arada =) annemler ise edirneli =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Kithnos, 14 Temmuz 2005 10:30 tarihinde demiş ki: Benim de kiz ark im yugoslav gocmeni =) Benimde bir kız arkım yugoslav göçmeniydi. Yugoslav göçmenleri pekte güzel oluyor[signature][hline]These open doors...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 annem babam bulgaristanda doğmuş 72 de gelmişler sanırım
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Baba tarafım bulgaristan göçmeni. Anne tarafım Çerkez[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Annemin annesi=yunanistan babası=bulgaristan göçmeni Babamın annesi ve babası safkan tatardır.Onlarda Romanya(Köstence) göçmenidirler[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Öne çıkan mesajlar