Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süt içmek

Valeron

Öne çıkan mesajlar

bi etkisi olmaz.

hele bu yaşta mm fark göstertmez.

ki 16 yaşında öyle birden 3-5 cm uzuyorsan doktorluk bir şey vardır, normal değil kesinlikle.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 14 Temmuz 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
yaş 17 şu anda 89'luyum yani .. Ya peynir yerim mesela sabahları veya sebze paso yiyorum oldukça

17 deilde 16 oluosun ama çaktırmayız biz. bide süt içmeyi bırakma yani kaç yaşında olursan ol besleyici bişidir güzeldir. bide bu cherios mudur nedir onlarla karıştırınca daha da güzel oluo :D[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valeronda bişiler var bu ara 1 haftada kas yaparmıyım 10 gunden boyum uzarmı die topicler geleye basladı hadi hayırlısı..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 16 oluyorum matematiksel olarakta 2 senedir 17 bakılıyo tip olarak olgunlaşma olarak dahada yaşlıo olabılırm galbia :P[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

Sütün vicut gelişimi açısından tartışılmaz bir yararı vardır.
Yeni doğan bebeklerin ilk besinidir.
Vicut gelişimimiz için bütün yararlı mineral ve vitaminleri bünyesinde bulundurur.

Kemik erimesine birebirdir.Süt yağı [süt] enerji verir.

Yaşınız kaç olursa olsun hergün 1 bardak mutlaka için.

3 ay süt içmeyip sonra 1 bardak süt içenlerde, süt gaz yapar vicut önce sütü tanımaz daha sonra yavaş yavaş alışırsınız ve gaz yapmamaya başlar.Sütteki laktoz bağırsaklarda daha iyi sentezlenmeye başlar.

Bu durumdan korkmayın, süt için.[signature][hline]bla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 14 Temmuz 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
valeronda bişiler var bu ara 1 haftada kas yaparmıyım 10 gunden boyum uzarmı die topicler geleye basladı hadi hayırlısı..

yav seneye hayatim düzene giricek hocam bedensel olarakta düzene girebilecekmiim onu denemeye calışıyorum..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

@valeron: duzenli spor yap mumkun oldugunca dengeli beslenmeye çalıs mesela colayı bıraktım ben 3 4 gun once... gunde 2.5 litre içip dayanamayıp 1 tane daha alıp yarıya indiren birii olaraktan bıraktım sonunda faydası oldugunu dusunmuyorum aksiine zararı oldugunu dusunuyorum sonucta herseyin fazlası zarar sende madem kararlısın duzenli hayata geçmekte abur cuburdan kaçın bol bol sebze meyve ye spor yap bilgim dahilinde verebilecegim oneriler sadece bu kadar =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 14 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
@valeron: duzenli spor yap mumkun oldugunca dengeli beslenmeye çalıs mesela colayı bıraktım ben 3 4 gun once... gunde 2.5 litre içip dayanamayıp 1 tane daha alıp yarıya indiren birii olaraktan bıraktım sonunda faydası oldugunu dusunmuyorum aksiine zararı oldugunu dusunuyorum sonucta herseyin fazlası zarar sende madem kararlısın duzenli hayata geçmekte abur cuburdan kaçın bol bol sebze meyve ye spor yap bilgim dahilinde verebilecegim oneriler sadece bu kadar =)

bende 1 haftadır falan kola icmiom ki tek başma 2.5 L devirirdm :) kolasızlık cok kötü ama o olmadan yaşarsak daha ii oluo[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe enlargement popuplarıı geldi aklıma birden, hani bi zamanlar her bi yerden çıkan, iki haftada 5-6 cm fark ediyor diyenler =))

bir de onlyreal sanırım benim dediğime cevap olarak ailesel istatistiklerini vermiş de benim bahsettiğim olay birden o kadar uzamasıydı, yoksa senede 3 cm civarı normaldir diye biliyorum o yaşlarda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 15 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
:lol: süt içtim boyum uzadı :lol:

için için süt için iyi gelir. Geceleri yatmadan önce de dişlerinizi fırçalamayı unutmayın...

:D gerçekten çok hoş bi espri!!!

allahım ya ..neden ben[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Ailede anne tarafi paso uzun boylu bende biraz onlara cekmişim tip olarakta doğal olarak uzayabilirim heralde ? zayıflar geçri onlar ama ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

Her seyden once genetik tir boy her sut icen boy atamaz yani ben kucukken cok ismisim 8 yasindan sonra bikmisim artik suan 21 yasindayim ve boyum 1,95 kilo 80 ve memnun deilim.Boyuma gore kiz bilamiyorum :P[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...