Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir gecede göğüslerim yok olup penisim çıktı

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

bende gazete de okudum yazmayı düşündüm eheh babam da okumuş olmaz öle şey diyor :p sizce olur mu ?[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

penisi çıkmısta onceki yapı nolmus penisin yerinde cukur kapanmışmı vs anlamadım. lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

buna inanan gitsin infaz etsin kendini : )[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

belkide küçüklüğünden beri erkek gibi yetiştirilen bi kızdır bu.bi süre sonra anlamıştır aslında kendisinin erkek olduğunu ama bunu çevredekilere söyleyememiştir utandığından.sonra göğüsleri diye koyduğu portakalları çıkartıp aha erkek oldum ben bi gecede diye yutturmaya çalışıyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

yaa böyle bişey imkansız ki...
Vücutta bu hızda bi reaksiyon olup koca bir organın ortaya 1 gecede çıkması imkansız... Müthiş enerji isteyen bi olay bu.
Bence bu olay hermafrodit bi kişinin bunu saklaması ama daha sonra istenmeden ortaya çıkması sebebiyle etrafa yayıldı. medya da iice şişirdi.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

farkob, geçen gün demiş ki: Hava çok sıcak abi ya bu sıcakta salmazlar beni karşıyakaya...

Sosyal ağlarda paylaş

muahua böle bi film vardı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 14 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
yanliz "Bir gecede göğüslerim yok olup penisim çıktı" diye baslik acilir mi?

- vah vah gecmis olsun kardes diye girecektim mevzuya :)=

eee star gastesi gibi adamız maşaallah :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...