Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir gecede göğüslerim yok olup penisim çıktı

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

yok artık lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 14 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
Uzak doğulularınki aşırı küçük olur genellikle. Bence bu penis diye başka birşey gördü.

e yuh[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

bülent ersoyda zamanında buna benzer bişi demişti ama inanmadı kimse. sonra böyle oldu işte
p.s. vallah billah yalan :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 14 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
Uzak doğulularınki aşırı küçük olur genellikle. Bence bu penis diye başka birşey gördü.

çok incelemişsin anlaşılan.
pipisel kalıtsal rahatsızlıkları nedir genelde bu doğuluların?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle birşey var, erkek aşırı dozda östrojen alırsa göğüsleri büyüyor sesi inceliyor..

bu arada ek detay bilgi vereyim, kadınlarda çok çok ufak penis bulunur, ama bi gecede normal boyutlara nası geldi ona hayret ediyorum.[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Messor, 14 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki:

bu arada ek detay bilgi vereyim, kadınlarda çok çok ufak penis bulunur, ama bi gecede normal boyutlara nası geldi ona hayret ediyorum.

Benim bildiğim kızlarda da erkeklerde de anne karnında embryo halindeyken cinsel organlar birbirinin aynı şeklindedir (nitekim sanırım erkek cinsel organına daha benzer bir şekilde - ama bundna hiç emin değilim yukarda alıntıdan etkilendiğimden öyle geldi bana :) emin olduğum ikisinin de aynı olduğu) daha sonra hormonal etkiler yüzünden kadınların ki ve erkeklerin ki birbirinden ayrı, normal şekillerini alırlar.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

@ardeth, evet öyle oluyor, ortak noktadan farklılaşmaya başlıyorlar (ortak nokta erkeğinkine daha çok benziyor bu arada). ama bi gecede yaklaşık %400-500 gelişme nası gözlenebilir, hücreler frenzye girmiş be : ))[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...

[Bu mesaj Messor tarafından 14 Temmuz 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...