Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir gecede göğüslerim yok olup penisim çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir gecede göğüslerim yok olup penisim çıktı

Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar'lı 21 yaşındaki Thin Sandar'ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor. 21 Haziran gecesi dolunayda meydana geldiği öne sürülen bu ani dönüşümü ilahi bir işaret olarak algılayan binlerce Myanmar'lı, Thin Sandar'ı görebilmek için yaşadığı köye akın ediyor.

Hayatı boyunca erkek olmak istediğini söyleyen Sandar'ın durumunu araştıran doktorlar, doğum raporunda kız olarak görülen gencin çift cinsiyetli (hermafrodit) olduğu görüşünde. Sandar'ın şu anda tam anlamıyla bir erkeğin vücut yapısında olduğunu belirten doktorlar bu şaşırtıcı değişimin doğruluğundan emin olmak için resmi raporların beklendiğini belirtiyorlar.
Kaynak

[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahahaha doktorlara para vermeden istedii olmuş dönmüş ne güsel bea[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
değişim bir yana bir gece de olup bitmesi inandırıcı gelmiyor hiç[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Mesaj tarihi:
O_o demekki insan istegiyle beyin gucuyle herseyi yapabiliryor .. belkide yukardan biri yanlis yapti erlek olarak dogmasi gerekecegine kadın oalrak dogdu sonradan bi el atmıstır :-P isin sakasi gercekten cok ilginc bisey bence bu bilimin ötesinde biraz...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 14 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
görmeden inanmam.

budur :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 14 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
5 gece de olsaydı daha bi inandırıcı mı olacaktı :) lol

5 gecede olsaydı da inanmazdım çünkü sonuçta dokuların yok olması ve yenilerinin çıkması söz konusu.. baya da büyük değişiklikler : ))[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 14 Temmuz 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
eheh armra ankete keşke bunuda koysaydın

tüm hurafeleri yazsak foruma sığmaz.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
şimdi ne halt yiyicek onu merak ediyorum ben :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
benimde müzik setim şöle bi hatun olsa bi gece içinde.hatta gündüz müzik seti gece bayan olsa.böle işte...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
penisin yokolup göğüslerin cıkmasından daha iyidir[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 14 Temmuz 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
Adamın (kadının ne diycem lan) suratindaki ifade tam bir "ÖEH" ifadesi

tam ağzıma bişey attım ölüyodum gülmekten

edit:
said:
metboy, 14 Temmuz 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
erkek arkadaşı varsa çok pis dumur olmuştur yalnız adam :)

ulan tam kendime geliyodum bunu gördüm bi daha tehlike geçirdim:)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 14 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...