MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bir gecede göğüslerim yok olup penisim çıktı Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar'lı 21 yaşındaki Thin Sandar'ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor. 21 Haziran gecesi dolunayda meydana geldiği öne sürülen bu ani dönüşümü ilahi bir işaret olarak algılayan binlerce Myanmar'lı, Thin Sandar'ı görebilmek için yaşadığı köye akın ediyor. Hayatı boyunca erkek olmak istediğini söyleyen Sandar'ın durumunu araştıran doktorlar, doğum raporunda kız olarak görülen gencin çift cinsiyetli (hermafrodit) olduğu görüşünde. Sandar'ın şu anda tam anlamıyla bir erkeğin vücut yapısında olduğunu belirten doktorlar bu şaşırtıcı değişimin doğruluğundan emin olmak için resmi raporların beklendiğini belirtiyorlar. Kaynak [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oha değişimin böylesi doğruysa çok ilginç bir olay[signature][hline]shinsetsu desu..
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 We call u later[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bence neden hayatı boyunca erkek olmayı istemiş onu araştırsınlar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kurt..? kurt ne oluyor bu şimdi?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 görmeden inanmam.[signature][hline]Fire in the Darkness...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: St_Dreamer, 14 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki: kurt..? kurt ne oluyor bu şimdi? ahaha bu da iyi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Adamın (kadının ne diycem lan) suratindaki ifade tam bir "ÖEH" ifadesi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ahahaha doktorlara para vermeden istedii olmuş dönmüş ne güsel bea[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 değişim bir yana bir gece de olup bitmesi inandırıcı gelmiyor hiç[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn...
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 O_o demekki insan istegiyle beyin gucuyle herseyi yapabiliryor .. belkide yukardan biri yanlis yapti erlek olarak dogmasi gerekecegine kadın oalrak dogdu sonradan bi el atmıstır :-P isin sakasi gercekten cok ilginc bisey bence bu bilimin ötesinde biraz...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 5 gece de olsaydı daha bi inandırıcı mı olacaktı :) lol[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hipofiz deki talamus bezinin duzensizligi sonucu olusmus oldugu asikar olan ve sahsiyetinde bir hermof.(her iki cinsiyet organinada sahip!)oldugu gerceginide vurgulamaya gerek olamayacagi durum .:)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dumur!!! nasıl ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eheh armra ankete keşke bunuda koysaydın[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Arthur_HellsFire, 14 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki: görmeden inanmam. budur :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki: 5 gece de olsaydı daha bi inandırıcı mı olacaktı :) lol 5 gecede olsaydı da inanmazdım çünkü sonuçta dokuların yok olması ve yenilerinin çıkması söz konusu.. baya da büyük değişiklikler : ))[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn...
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: St_Dreamer, 14 Temmuz 2005 18:05 tarihinde demiş ki: eheh armra ankete keşke bunuda koysaydın tüm hurafeleri yazsak foruma sığmaz.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 şimdi ne halt yiyicek onu merak ediyorum ben :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 erkek arkadaşı varsa çok pis dumur olmuştur yalnız adam :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 14 Temmuz 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benimde müzik setim şöle bi hatun olsa bi gece içinde.hatta gündüz müzik seti gece bayan olsa.böle işte...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 penisin yokolup göğüslerin cıkmasından daha iyidir[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 feminist grup duymasın ;)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: CusTodeM, 14 Temmuz 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Adamın (kadının ne diycem lan) suratindaki ifade tam bir "ÖEH" ifadesi tam ağzıma bişey attım ölüyodum gülmekten edit: said: metboy, 14 Temmuz 2005 18:09 tarihinde demiş ki: erkek arkadaşı varsa çok pis dumur olmuştur yalnız adam :) ulan tam kendime geliyodum bunu gördüm bi daha tehlike geçirdim:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 14 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Uzak doğulularınki aşırı küçük olur genellikle. Bence bu penis diye başka birşey gördü.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Öne çıkan mesajlar