Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 anket yapıyoz di mi oylarr.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1-3-6-10 ama bence en etkılısı 10[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 4 ve 8 daha ağır basıo gibi sanki?!?[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bence hepsi olur Hiç beyaz karga görmesek de görebileceğimizi düşünmeliyiz *!Felsefe yapar* Şaka bi yana 5 numaraya aşırı inandığım için deli damgası yiyeyazdım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: fede, 15 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Hiç beyaz karga görmesek de görebileceğimizi düşünmeliyiz *!Felsefe yapar* +1 Hiç bir şey kesin deildir lafı dahil olmak üzere hiç bir şey kesin deildir.[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nasıl ya hayvanların ruhlarının olmadığı düşüncesi de mi var? Bu nasıl bir mantıktır? Olma ihtimali düşük ya da yoktur diyenler bi açıklayabilirler mi? Tabi burda ruhtan ne anladığınız da önemli...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: zgrw, 14 Temmuz 2005 21:22 tarihinde demiş ki: 1 2 3 4 6 7 9 10 benim yorumum [signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1) Uzaduyum (telepati) 2) Uzaerim (telekinesis) 3) Rüyaların bir anlamının olması 4) Uzayda yaşamış yada yaşayan bilinmeyen akıllı yartıklar 6) Bilinmeyen boyutlar, geçişler 7) Her hangi bir yöntem ile bilinmeyenden gelecekten bilgi almak 8) Bir yerlerde peri gibi hayalet gibi bir şeylerin olması 10) Gök cisimlerinin, değişikliklerinin bizim davranışlarımıza etkisi bunlar yok mu zaten =) 1-2 beyin gücüyle alakalı 3 yaşadıklarımız rüyalarımıza yön verir ayrıca dejavu da olan bişey rüyada görüyoruz e dejavuyla gelecekte görüntüler olaylar yaşıyoruz ve doğru çıkıyor bu da 7 oluyor =) 4 bu ispatlanmadı tabi ama dini olarak var 6 boyuttan kastın ne merak ettim gezegen sistem vs ise zaten var geçit olma olasılığıda çok yüksek her ne kadar hepsi teori olsada 8 cin fln 10 burçlar gerçek bişey ama burç yorumları sıkış =) dini olarakta açıklanan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 oylar arkadaşlar daha sayacağız. tek oy pls[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bence hiç biri.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 4 neydi 4 bence kesin[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hayvanların ruhu olması olabilir[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar