armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok mu 8 Bir yerlerde peri gibi hayalet gibi bir şeylerin olması bakın son kararınız mı ? :D[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hepsi--- fakat 4 en mantiklisi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: bir çoğu uyuşturucu sayesinde gerçek oluyor zaten.. :) öyleymiş.. alkış alkış :D +1[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Rüyalarla ilgili madde bence.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ne biliyim ben hepsine inanıyorum.Zaten çoğu birbiriyle bağlantılı şeyler. En çok inandıklarım: 1,2)Telepati ve Telekinesi bence insanlar beyinlerinin daha çoğunu kullanmayı öğrendiklerinde kolayca yapabilecekleri birşey olucak 4)Bence kesin var.Çünkü evren sonsuz.Yani bir gezegende canlı oluşumu ihtimali 1/9999999999999 bile olsa sonsuz tane canlı barındıran gezegen olucaktır:D 9)İnsan da aslında bir hayvandır.Yani insanların ruhu var olduğuna göre "hayvanların ruhu yoktur" düşüncesi ortadan kalkıyo. İllede birini seçiceksin derseniz ozaman 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 (her rüyanın olmasada rüyaların anlamı var bence) ve 4[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 ve 6[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 4[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 10 diyorum en mantıklısı o görünüyor... Dolunayda aşırı huysuz asabi olmam falan filan..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4 ama 2 olsun benim olsun lol bide an lor xen tamamdır[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bitmeyen pil yapılabilir mi peki? ben bu şıkkı eklemek istiyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: IllidanStormrage, 14 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: 4)Bence kesin var.Çünkü evren sonsuz.Yani bir gezegende canlı oluşumu ihtimali 1/9999999999999 bile olsa sonsuz tane canlı barındıran gezegen olucaktır:D İllede birini seçiceksin derseniz ozaman 4 güzel de, abicim bu dediğin ihtimal hiçbir gezegen için tutmayabilir :) değil mi? illa 9kkkk da biri tutacak değil yaa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 şu sonsuz dediğimiz şey de yok yere yaratılmış o zmn hehe.. allah bu kadar kasmasaydı samanyoluyla bıraksaydı ne gerek war böle alengirli şeylere[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 o zaman yetmezdi bize, samanyolu dediğin ne ki? :)) yıl 2005 aşmışız biz samanyolu pEehh :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sadece şık ve tek şık örneğin: "bence 7" şeklinde bir mesaj daha anlamlı olacaktır. merakla sonucu bekliyorum . Dini ya da dinde olduğu tartışmalı bir hurafe yazmamaya çalıştım. sizde şıklara bu gözle bakınız. eğer bi hata varsa ekleyelim. arkadaşlar oraya yazdıklarım dinden uzak olduğu gibi bilimden de uzak şeylerdir. bu anketin amacı diğerlerini kendi şıkkımıza ikna etmek değildir. kanıt getirmek isteyenleri öm sistemine davet ediyorum topiği kirletmeyelim. o yüzden biraz zahmetli de olsa bir kere de olsa bu anketi kafayı gözümüzü yarmadan, sağa sola çekmeden oylarımızla tamamlayıp yüzdeler şelinde ilan etmeyi istiyorum. katılan katılmayan herkese teşekkürler. sadece bir oyunuz sayılacak amaç kendi fikrimizi herkese şeettirmek değil oylar lütfen arkadaşlar. başka topicde sohbet edelim, tartışalım. yeni şıklar gibi şeyler yok. [Bu mesaj armra tarafından 14 Temmuz 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kendi dediğime çekme niyetim yok da tartışmayacak mıyız? her nasıl istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4 olmasi en mumkun gibi. Bu arada telepati ve digerinin Turkce karsiliklari guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4) Uzayda yaşamış yada yaşayan bilinmeyen akıllı yartıklar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 9 10[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 1 2 3 4 6 7 9 10 benim yorumum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gel vatandaş ankete gel 7- Her hangi bir yöntem ile bilinmeyenden gelecekten bilgi almak diyosun ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar