toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4 kesin bişey bence. Koskoca evrendeki milyarlarca Dünya ve benzeri gezegenlerin olduğunu düşünürsek.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 6 bizim göremediğimiz bir boyut daha olmalı...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 o kadar kesin değil, milyonlarca yıldır dünyada canlılar var, milyonlarca yıl senin için çok büyük bişey gibi dursada, koca evren için ufacık bir zaman dilimi, sonuçta trilyonlarca asır sonra bütün dünyada gene insanlar olabilir, bunu bilemessin. pardon biraz tartışmaya çevirir gibi oldumda, fikrimi belirtmek istedim[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bizim eski din hocası bütün canlıların ruhu olduğunu söylemişti bilmiom artık kocaman hoca olmuş orasını o bilir ne kadar doru ne kadar yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 10 derim, diğerleri de mümkün ama bir an kendi adıma düşününce, aklıma en çok yatanı bu oldu[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dünyalar savaşını izledikten sonra 4 diyorum[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 paticikte anket fasilitesi yok! o yüzden biraz zahmetli de olsa bir kere de olsa bu anketi kafayı gözümüzü yarmadan, sağa sola çekmeden oylarımızla tamamlayıp yüzdeler şelinde ilan etmeyi istiyorum. katılan katılmayan herkese teşekkürler. sadece bir oyunuz sayılacak :D[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 du fake açam oy atam kendi istediğime :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hmm ben 1 diyorum o zaman(alternatif 2 zaten ikisi ilişkili şeyler)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 :D amaç kendi fikrimizi herkese şeettirmek değil. bir iki oy fazla verip ne kzanacaksınzı ki ? sürekli masumiyetinizden bir şeyler kaybederek mi yaşıyorsunuz ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 tabii ki...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bence 3; ruyada gorduklerimin cogunu hayatımda yasıyorum o yuzden 3 derim ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 cok asmis,buyuk hadron carpistiricisi gibi sistemlere sahip bi beyniniz var ise : 1 veya 2[signature][hline]Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4 ve 5 olabilir.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Akılımızda Bir düşünce gerçeğe ne kadar yakınsa olma ihtimalide o kadar yüksek. ve orda gerçeğe yakın çok düşünce var bence.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 4 ile 9[signature][hline]okuzum truck yani farkob demiş ki:''Ya annem gidebilirsin dio ama ya ıı uuu ooo ben evde kalcam aa veya gelirim!Sonra ''Ya geç oldu ya ıı ooo ben gelmiyim si gelin'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3.sü bence[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 olmalı bence...[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence kesin olan 2 şık.. 4 ve 9 yüzde 100 yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben bu yazılanların hepsine inanıyorum ve hepsinin ihtimali var desem bana deli demezsiniz herhalde. Ama en çok telepatiye inanmaktayım,belki sürekli yaşadığım içindir. Ya da rüyaların bir işaret olduğunu düşünürüm. 1-3 diyorum illa bir şey seçmem lazımsa. Ama diğerlerinin de ihtimali var diyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 10 olabilir bence.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 10 Kesin bir gercek 9 bana gore buda vardir cunku her canlinin ruhu vardir insana ozel bir sey oldugunu sanmiyorum 4 hep inandigim , inanirken korktugum bir sey eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 14 Temmuz 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 9 ve 4. illa tek bir oy vermek zorundaysak: 9[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 6 inandığın ve üzerinde araştırma yaptığım bir konudur.. 9 ise olabilirliği yüksek[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar