Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir takım sorular, bir çeşit anket

armra

Öne çıkan mesajlar

o kadar kesin değil, milyonlarca yıldır dünyada canlılar var, milyonlarca yıl senin için çok büyük bişey gibi dursada, koca evren için ufacık bir zaman dilimi, sonuçta trilyonlarca asır sonra bütün dünyada gene insanlar olabilir, bunu bilemessin.
pardon biraz tartışmaya çevirir gibi oldumda, fikrimi belirtmek istedim[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

paticikte anket fasilitesi yok!
o yüzden biraz zahmetli de olsa bir kere de olsa
bu anketi kafayı gözümüzü yarmadan,
sağa sola çekmeden

oylarımızla tamamlayıp yüzdeler şelinde ilan etmeyi istiyorum.

katılan katılmayan herkese teşekkürler. sadece bir oyunuz sayılacak :D[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

:D
amaç kendi fikrimizi herkese şeettirmek değil.

bir iki oy fazla verip ne kzanacaksınzı ki ?

sürekli masumiyetinizden bir şeyler kaybederek mi yaşıyorsunuz ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu yazılanların hepsine inanıyorum ve hepsinin ihtimali var desem bana deli demezsiniz herhalde.
Ama en çok telepatiye inanmaktayım,belki sürekli yaşadığım içindir.
Ya da rüyaların bir işaret olduğunu düşünürüm.
1-3 diyorum illa bir şey seçmem lazımsa.
Ama diğerlerinin de ihtimali var diyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

10 Kesin bir gercek
9 bana gore buda vardir cunku her canlinin ruhu vardir insana ozel bir sey oldugunu sanmiyorum
4 hep inandigim , inanirken korktugum bir sey eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 14 Temmuz 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...