Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten FRP Grubu ve Düzenli Oyun.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yazın ortasına geldik artık yavaş yavaş sabahlamalarada başlıyoruz.ben diyorum ki artık ciddi bir Şekilde netten FRP Grubumuzu kuralım.MSN'de konuşur ayarlar irc'te oynarız.Güzel 1 dm 'mız olsa 6-7 arkadaşta olsa max'imum tek gruptan oynarız.Şimdi oynaycak arkadaşlar önce buraya mesaj atıp ardından bana msn'den ulaşsalar kurar bişiler takılırız.
MSN: [email protected][signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
Valla ben katılırım.Ama pratiğim yok :p[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Olabilir saatler uyduktan sonra gerisi halledilir..İcabında voıce server bile ayarlanır[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
katılmak isterim[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
voys msn'den gelirsen senide alıyım[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
msn yukarda eklerseniz tayfayı kuralımda hoş oyuna başlayalım bu gece ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
E hadi ama destek lazım,gelirim diyenlerde gelmeyince olmuyor ki..Gelecekler msnden ulaşşınlar,yanlız 12-1'e kadar sürebilir oyun yani..Daha önce gelenler,bu sefer güzel oyun olacak merak etmeyin : )

[spo1=MSN][email protected][/spo][signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 3*
  • Yeni Oluştur...