Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkadaşlar yazın ortasına geldik artık yavaş yavaş sabahlamalarada başlıyoruz.ben diyorum ki artık ciddi bir Şekilde netten FRP Grubumuzu kuralım.MSN'de konuşur ayarlar irc'te oynarız.Güzel 1 dm 'mız olsa 6-7 arkadaşta olsa max'imum tek gruptan oynarız.Şimdi oynaycak arkadaşlar önce buraya mesaj atıp ardından bana msn'den ulaşsalar kurar bişiler takılırız. MSN: [email protected][signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Neden olmasın... [Bu mesaj Kartan tarafından 12 Temmuz 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Valla ben katılırım.Ama pratiğim yok :p[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Katılanlara destek full. Eglenmek icin guzel bir ortam.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Çokta eğlenceli olur hani,yapalım.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Olabilir saatler uyduktan sonra gerisi halledilir..İcabında voıce server bile ayarlanır[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben varim msn dende dedim.. ama iste dm kim olcak :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 En önemli şey eksik kalmış. Geyikli mi olacak geyiksiz mi? Şahsen bol geyiklisini tercih ederim. :-P
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben dew warım[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yok abi geyik ciddiyeti ve dolayısıyla ortami bozuyor.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 katılmak isterim[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de katilmak isterim msn: [email protected][signature][hline]*Don't war, Make Love*
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 voys msn'den gelirsen senide alıyım[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de varım.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 msn yukarda eklerseniz tayfayı kuralımda hoş oyuna başlayalım bu gece ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu gece oyuna mı başlıycaz? mümkün değil. anca bi settinge gruba kaçıncı level başlanıcaana filan karar veririz. saat 9da onlayn olsun herkes.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de varim.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 E hadi ama destek lazım,gelirim diyenlerde gelmeyince olmuyor ki..Gelecekler msnden ulaşşınlar,yanlız 12-1'e kadar sürebilir oyun yani..Daha önce gelenler,bu sefer güzel oyun olacak merak etmeyin : ) [spo1=MSN][email protected][/spo][signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Öne çıkan mesajlar