Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten FRP Grubu ve Düzenli Oyun.

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yazın ortasına geldik artık yavaş yavaş sabahlamalarada başlıyoruz.ben diyorum ki artık ciddi bir Şekilde netten FRP Grubumuzu kuralım.MSN'de konuşur ayarlar irc'te oynarız.Güzel 1 dm 'mız olsa 6-7 arkadaşta olsa max'imum tek gruptan oynarız.Şimdi oynaycak arkadaşlar önce buraya mesaj atıp ardından bana msn'den ulaşsalar kurar bişiler takılırız.
MSN: [email protected][signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

katılmak isterim[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

msn yukarda eklerseniz tayfayı kuralımda hoş oyuna başlayalım bu gece ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

E hadi ama destek lazım,gelirim diyenlerde gelmeyince olmuyor ki..Gelecekler msnden ulaşşınlar,yanlız 12-1'e kadar sürebilir oyun yani..Daha önce gelenler,bu sefer güzel oyun olacak merak etmeyin : )

[spo1=MSN][email protected][/spo][signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...