Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eheh pardon bu arada konu biraz yarama bastı da :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 boşver bırak onları yahu. sana arkadaş mı yok koca yazlıkta...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Kardeşin en kötü şey başkaları için değişmektir seni kendi olduğun gibi kabul etmeyen insan sana zarar verir bırak onlar kim ki senin neyine takıyolar Clemen sanada şunu diyim öyle satanist falan gibi gezince diğer tiky dediğin kızlardan pek farkın kalmıyo kendin gibi ol seni herkez beğensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 anlayamadığımdan soruyorum biraz karışık anlatmışsın da. ayol mayol diye mi konuşuyosun? karı gibi mi koşuyosun?[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dalga gecilmek hos değil. Ben olsam once uyarır, sonrada fiziksel yonden rencide ederdim. Bilmiyorum benle dalga gecmek mantıklı değildir genelde.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dalga geçiyorlarsa umurumda değil oramda değil demek kestirip atıp kolayına kaçmaktır git yüzyüze konuş seninle sorunları ne imiş öğren[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 14 Temmuz 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sorunları sesimin komik olmasıymış (ergenlik dönemindeyim amma ilginç(!)), komik koşmamış... tabi koşuda hepsine fark attıgımdan bahsetmiorum bile... birde cok bilgiçmişim ( adamalr gidip bakkaldan cips çalıolar bende ne kadar dogru oldugu tartısılır ama polis gelio diorum, bu bilgiçlişmiş (ben olmasam yakalancaklardı)... bu yani haa o ayol mayol mevzuna gelince bi tane cocuk var burada benimle yaşıt.. ayol mayol konuşuo, ancak arkası oldugundan ona laf edemiolar onu orada misal oalrak vermiştim. edik// apache zaten onlarla yüzleştim, ancak ondan sonra kendimi bir kaç hafta hırpaladım, o yüzden kendimi, boşuna hırpaladıgımı anlayınca bu topici açtım, yanlış anlaşılmalar olmasın [signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. [Bu mesaj Raistin tarafından 14 Temmuz 2005 05:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 TeadoR Konuyla son derece alakasız bir mesaj atmışsın. Sanırım başka bir postu okudun ve yanlışlıkla buraya attın, yada ben konudan bihaberim:D...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sanırım ergensin bol bol hormon sahibisin giris arkadandan konusanlara kafa goz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Wasley, 14 Temmuz 2005 03:49 tarihinde demiş ki:Clemen sanada şunu diyim öyle satanist falan gibi gezince diğer tiky dediğin kızlardan pek farkın kalmıyo kendin gibi ol seni herkez beğensin kendin olmakla alakası olduğunu sanmıyorum bende seviyorum siyah giymeyi.ustume emperor tişörtu altıma death şortu giyip çıkıyorum ama satanistliğe mi özeniyorum?hayır tabiki sadece ustundeki yazıların fontları seviyorum,ustundeki baskıları seviyorum(album kapakları yada farklı artworkleri falan)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 04:06 tarihinde demiş ki: Dalga gecilmek hos değil. Ben olsam once uyarır, sonrada fiziksel yonden rencide ederdim. Bilmiyorum benle dalga gecmek mantıklı değildir genelde. herkes de senin gibi amerikan futbolu oynayan iri biri di mi =P çocuk girişecek sora buna girişecekler falan kötü olacak. ama olaya şu yönden de bakabilirsin Raistin; girişip 2-3 tanesinin burnunu kırarsan, seni dövseler de istediğini elde etmiş olursun.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Wasley, 14 Temmuz 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Kardeşin en kötü şey başkaları için değişmektir seni kendi olduğun gibi kabul etmeyen insan sana zarar verir bırak onlar kim ki senin neyine takıyolar Clemen sanada şunu diyim öyle satanist falan gibi gezince diğer tiky dediğin kızlardan pek farkın kalmıyo kendin gibi ol seni herkez beğensin Heralde demek istediğimi anlamadın.. Satanist gibi gezdiğim fln yok ve zaten kendim gibi olduğum için bazı kızlar öyle bakıyorlar ki benim de söz ettiğim kendim gibi olduğum için yadırgandındğım..ki söz konusu kesim peş para etmez o ayrı.. Üzgünüm ama insanlar beni kabullensin diye belli kuralların içine giremem anlatmaya çalıştığım buydu ama sen burdan ne çıkarmışsın..bişi demiyorum..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Clementine satanist mi yaw oha ba ne guzel sarkısı wardı abi clementineee dınınınıı diye[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Herkes gayet gusel desteklemiş hatta bazılarımız kendimizi böle şeylerden aşmış görsekte bazen basitlikler yapıoruz kimse tam olarak aşamıo böle şeleri.Yani bu topicte doru yazmışsın diyenlerin bir kısmıda belkide o dalga geçenler gibi..Basit*??* Yinede dogru yapıosun:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Clementine satanist mi yaw oha daha neler! bide paticiğin satanisti olarak ünüm yayılırsa artık ne diyim..her şeyi beklerim burdan :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bişey sorucam Millete tikky diyorsunuz sonra salak bunlar aptal tikkyler falan diyorsunuz... Ee dış görünüşten karakter tahlili değil midir bu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 11:53 tarihinde demiş ki: sanırım ergensin bol bol hormon sahibisin giris arkadandan konusanlara kafa goz hormon konusuna kesinlikle katılıyorum =P ama girişmek yerine hormonlarının etkisini devre dışı bırakıp sakin ve mantıklı bir şekilde düşünmek daha faydalı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: blackchaos, 14 Temmuz 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Bişey sorucam Millete tikky diyorsunuz sonra salak bunlar aptal tikkyler falan diyorsunuz... Ee dış görünüşten karakter tahlili değil midir bu =) Bak çok haklısın bence de çok derin (!) bi konuya değindin :) Ama eğer söz ettiğin bensem, benim kastettiğim beni dış görünüşüme göre yargılıyanlar ve böyle insanları tanımama gerek olmadığını düşünüyorum bunu yapan zaten baştan belli etmiştir bence kendini.. Yoksa bende sokağa çıkıp aaa bu kesin tikky aaa bu pembe giymişş vıdıvıdısı yapan tikkyleri analiz eden biri değilim :) kısacası aynı şeyden bahsediyoruz bence..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bakkaldan cips çalan tiplerle dost olman baştan hataymış ama insanları tanımakda zor. bonepart a katılıyorum giriş.fakat kalabalıkdır onlar biraz destekli git sopa varsa sopa al yoksa döner bıçağı al oda yoksa silah al oda yoksa boşver :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bişey sorucam Millete tikky diyorsunuz sonra salak bunlar aptal tikkyler falan diyorsunuz... Ee dış görünüşten karakter tahlili değil midir bu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 11:53 tarihinde demiş ki: sanırım ergensin bol bol hormon sahibisin giris arkadandan konusanlara kafa goz hormon konusuna kesinlikle katılıyorum =P ama girişmek yerine hormonlarının etkisini devre dışı bırakıp sakin ve mantıklı bir şekilde düşünmek daha faydalı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: blackchaos, 14 Temmuz 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Bişey sorucam Millete tikky diyorsunuz sonra salak bunlar aptal tikkyler falan diyorsunuz... Ee dış görünüşten karakter tahlili değil midir bu =) Bak çok haklısın bence de çok derin (!) bi konuya değindin :) Ama eğer söz ettiğin bensem, benim kastettiğim beni dış görünüşüme göre yargılıyanlar ve böyle insanları tanımama gerek olmadığını düşünüyorum bunu yapan zaten baştan belli etmiştir bence kendini.. Yoksa bende sokağa çıkıp aaa bu kesin tikky aaa bu pembe giymişş vıdıvıdısı yapan tikkyleri analiz eden biri değilim :) kısacası aynı şeyden bahsediyoruz bence..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bakkaldan cips çalan tiplerle dost olman baştan hataymış ama insanları tanımakda zor. bonepart a katılıyorum giriş.fakat kalabalıkdır onlar biraz destekli git sopa varsa sopa al yoksa döner bıçağı al oda yoksa silah al oda yoksa boşver :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar