kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 spk_player a kufur engelleme sistemi kurdum : on=*l33t* on=*k3nk* src.sysmessage @080a Insan ol. return 1 Fakat bi sorun var :) playerlarda spk_player diye bi speech yok buraya ne eklersem ekleyim calismiyor.player a bi spk_player i eklemem lazım denemediğim şey kalmadı en sonunda sphere.ini den olduguna karar kıldım :) acaba nedendir ? nasıl eklenir ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: // Speech block associated to players SpeechSelf=spk_player[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Tahminlerim doğruymuş sphere.ini :) Çok teşekkür ederim. Yardım sever pati modu[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar