Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ferroya giren sabıkalı keneler[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Lordum, 11 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: BELİRTİLER ............ - Kenelerin bulunması ............ o_0[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 11 Temmuz 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1. Numarayı tuttum sağlam keneye benziyor..[signature][hline][ quote ]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kene konmaz SOKAAAAARRRRRRR Bu arada nasıl yani sen sivrisinek konunca uyanıyormusun...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 üff bu kene köpekte degilmiydi neden insanlara geldi simdi ayrica bu alet sadece kıllılara gidiyodu sanırsam[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ka$ııkkkkkk[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: jacabo, 11 Temmuz 2005 14:39 tarihinde demiş ki: ka$ııkkkkkk :lol: :lol: :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çatal.... Olmadı tamam biliyorum. Kenemi soksun canım yeterince kan var vucutta :p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Uf uf uf...Yav şöyle fotoğraflar koymasanız olmaz mı?Direk oturduğum sandalyenin üzerine fırlayıp etrafıma bakınmaya başladım.Dahası geçen gün ayak bileğim kaşınınca kaşımıştım.Minicik bir böcek varmış meğer,kan falan da çıktı.Böhüü şimdi kaç gün ömrüm kaldı?:([signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 AHAHAhha yahu biz köpekmiyiz ne kenesi bisicikelr olmaz maymun gibi kıllı degilsen[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Valla insan genede ürküyor ama...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ne köpegi ya. 240 insan öldü diyoruz.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ölmüş mü? o.O kaşıIıKKk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kene ısırıp kaçmaz. Kan dolduktan sonra düşer. Yani eğer bir hayvan ısırıp kaçıyosa kene değildir. Kene nasıl sökülür Keneyi cımbızla tutar alırsanız kenenin kafası dişleri içeride kalır. Yaşamaya devam eder. Bunun için 1.Üzeri vazelinle, yağla vs kaplanır Nefes alamayana kadar 30dk 1sa beklenir deriden ayrılan kene "nazikçe" alınır. Kenenin şişkin karnı patlatılmamalıdır. Patlarsa etrafa saçılan kan iltihaplanmaya sebep olabilir. Dahası karnında yumurtaları vardır. Etrafı kene sarar. 2.Koter le çıkarılır. Koter basitçe bir çeşit neşter. Kene tuttuğu deri işle beraber kesilip çıkarılır 3.Kenenin üzerine kızgın demir değdirilerek bölge dağlanır. Daha sonra yaranın içi de dağlanır (CISSSSSSSSS) Keneler envayi çeşit humma, ensefalit (bi çeşit beyin iltihabı), Lyme Disease vs gibi çeşit çeşit genelde sinir sistemi kaynaklı hastalığa sebep olurlar. Kene falan görürseniz üzerinde hemen doktara gidin. O alsın. Kene cımbızı diye bişiler varmış ya da keserek alıyorlarmış. Nemli bölgelerinizi temiz tutun, kıldan, tüyden falan arındırın biraz. Ormanlık alanlarda gezerken çizme gibi bişiler giyin veya şort yerine pantolon vs giyin. Hayvanlar hakkında yorum yapamıyacağım... Bilgim yok. Ha bu arada bu hastalık Avrupa da var Türkiye de yok diye sevinmeyin bizde de Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı mevcut... Eheh artık epey bilginiz olmuştur Keneler hakkında :D Sağlıcakla kalın[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ya bundaki gereksiz abuk sabuk ejeje zuzuz gibi mesajlari silip "STICKY" yapsanıza işe yarasın[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu gece kenelerle ilgili bir araştırma arenada yayınlanacak kanal d'de olucak gece...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kene tırnakla ezilerek ya da yakılarak öldürülür, bazıları gri ve oldukça büyük oluyorlar, fakat ufakları da oluyor hiç merak etmeyin. benim eski köpeğimde vardı ordan biliyorum.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: cavanagh, 11 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: bu gece kenelerle ilgili bir araştırma arenada yayınlanacak kanal d'de olucak gece... arena kanal D de değil Cnn türk te ve orada yayınlandı :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şuan kanal d, arena'da anlatıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oLmaz öyle şey !!! eski bölümdür onlar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 iki tırnağının arasına alıp sivilce sıkar gibi sık bişiciğin kalmaz..(küçükken köyde kuzen öğretmişti)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya allah aşkına bi böcek nasi öldürüo ya .Dün arenada gösteriodu trakyadan insanlar ölmüş afalan bi enteresan oldum[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eheh mikropta öldürüyo o daha ufak lol[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yav işte mikrobu görmüosn ya böle pek koymujyoda ulan göz göre göre yiyo bizi hayvan[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Valeron, 12 Temmuz 2005 10:47 tarihinde demiş ki: ya allah aşkına bi böcek nasi öldürüo ya . Okumya inanıp bir sayfa önce yazdığımı ve diğerlerinin yazdıklarını okuyorsunuz bir zahmet. (Yok hayvan beklerken ölmüyor) Ha tırnakla sıkma olayını da yazdık.. Sıkın sıkın tırnakla sıkın... Ooohh içindeki bütün bok püsür ve kenenin yüzlerce yumurtası geçsin üstünüze... Bi de o elleri ğzerinize sürüp ne biliim kokoreç falan yiyin siz.. Afiyet bal şeker olsun efendim. Yarasın... Sağlığınıza[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar