Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

My Little Eye/Ölüm Bizi Gözetliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim küçük gözüm..

en sinir olduğum da: Rush hour - bitirim ikili[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
en azından mary kelimesi geçiyor.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
alt yazı iyiydi yani hata bir yer dışında göremedim ama o hatayı nasıl yaptılar hala aklım almadı:
bi yerde bi adam diğerine s.ktir git anlamında go fuck yourself diyor alt yazı ise kopuş: git masturbasyon yap ilginc vala :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
Bi de aynısı Blair Witchde vardı ehhe.
kız korkmuş ormanda birisi war mı yok mu diye "helloo?? helooo? " diye baarıyo altta "merhaba?" yazıyo, bunu biraz sürdürdükten sora kız korkuyo iyice, "fuck" diyo altta gene "merhaba" uhaeuhaue[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...