Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony PSP sahibiyim artık

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Evet, Paticik kapalı iken amerika'dan Sony PSP getirttim. Yanında Wipeout Pure oyunu aldım. Gerçekten muhteşem bir alet. Grafikler ve oynanış harika ötesi. Wireless bağlantı ve Wipeout Pure sayesinde nette surf yapabiliyorum. Tabi alet çıktığından bu yana bir çok gelişmede yaşandı, bir çok kişi kendi programlarını yazdı ama sadece firmware v1.0 olanda çalışıyor şimdilik.

Bu süre zarfı içinde başka alan var mı?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Güle güle kullan.
Aslında ben de konsol manyağı bir varlık olarak ne kadar konsol çıksa almayı dilerdim ama sadece xbox ile yetinmeye devam (: Zaman ve maddi yük anlamına geliyor tabi konsollar.

Alacağımdan değil de sırf meraktan soruyorum. Kopya oyun teknolojisi ne alemde? Sony PSP ile ilgileniliyor mu?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

şuan onlarca grup PSP oyunları üzerinde çalışıyor ama kolay dewğil. Özellikle UMD formatı sadece Sony tarafından üretildiği için kopyas yapılamıyor fakat şuana kadar 3 oyun UMD'den kopyalanabildi ama çalıştırılamıyor. Üzerinde çalışıyorlar ama zor olacak. sadece 1.0 firmware'inin homebrew programlara ve oyunlara izin vermesi zorluk yaratıyor. Sony ilerde firmware update'ini zorunlu kılacak. Mesela GTA yada GT4 çıktığı zaman oyunla birlikte yeni firmware gelecek ve yüklenmezse oyun çalışmıayacak veya 2.0 firmware ile Web browser ve bir çok özellik eklenecek, e yani update etmezsek saçmalık olur :).

Ben orjinal oyun alırım, sorun değil ama bu ülkede biraz pahalı. Kadıköy'de FIFA'yı buldum 85 milyon, bağdat caddesinde bir yerde 125 milyon falan. Bu fiyatlarla zor. Internet'ten getirtmek gerek.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Sosyal ağlarda paylaş

Güle güle kullanın öyleyse...

Benim aklım haala n-gage qd'de... bir ay kadar bir arkadaştan ödüç çalıp kullandım da... Bayıldım. MMC'ye doldurdum oyunları falan. Gerçekten çok güzel oyunları var. PSP'ye bile tercih edebilirim ayıptır söylemesi :)

Haala satın almayı düşünüyorum n-gage qd ama öncelik sıralamamda sınıfı geçmek, ehliyet, almanya, wacken gibi şeyler var...

Of ya... İyi bir öğrenci olabilseydim sorun olmazdı böyle şeyler...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben aldım ve 3 oyun aldım yanında spider man2 nba street showdown ve nfs underground rivals

bütün oyunlar mı sırf bunlar mı bilmiyorum ama oyunlar genellikle daha önce çıkanların birleşmesinden oluşuyor. Örneğin spider man2 hikaye 2 filmin oyun tamamen yeni bölümler falan ama mesela bu oyunun son bölmü ps2 versiyonun son bölmü aynı arıca bu oyunda ps2 versiyonundaki gibi şehirde serbest dolaöma yok birinci oyundaki gibi ayrıca kmötülerde bir le ikinin karışımı nfs ve nba street de öle[signature][hline]May the force be with you, always
Sosyal ağlarda paylaş

Memory Stick Duo giriş yeri var. 4 GB'a kadar bulabiliyorsun ama alabiliyormusun bilemiyorumn: 900$ :) 1 GB'lık memoryler yurt dışında 100$, burada 150$ + KDV falan.

PSP ile MP4 formatında filmler izleyebiliyorsun. Ayrıca filmleri offical olarak UMD olarakta alabiliyorsun.

MP3 ve Artrac3 formatında müzik çalabiliyor yani player olarak kullanabiliyorsun.

İnternette surf yapabiliyorsun (şimdilik Wipeout Pure oyunu ile yapılıyor).

PS3 çıktığında wireless özelliği ile kontrolör olarak kullanılabilecek falan filan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Sosyal ağlarda paylaş

@Akse
Vallahi psp ile ilgili değilim. :-)

Xbox sahibiyim. Taşınabilir bir cihaz alacak olsam da n-gage tercih ederim çünkü ekstra hiçbir maliyeti yok. Üstelik biliyorum ki psp olayı bana gelmez çünkü taşımaya üşenirim.

(Bu arada taşınabilir kavramını biraz daha irdelemekte fayda görüyorum 4 gecelik okul gezisine xbox götürmüş birisi olarak)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
torrentbytes da oyunlar cikiyo bol bol ama soyle bir sey var memory stick'e yuklemeniz lazim ki su anda 1gb var ve yurt disi fiyati 140~$ 2gb likta yakinda cikacakmis ayrica bir sey dikkatimi cekti bayagi film cikarmislar dvd gibi psp icinde film cikariyor film sirketleri ama tabiki orjinal almadan izlemek cok zor 1 film 450~ mb , 1gb lik memory stick olsa 2 film anca atiyorsunuz ayrica oyunlarda 100~mb yani icinde gelen 32mb lik memory stick le pek bir sey yapamiyorsunuz. bir ara almaya yeltendim ama 1. si cok buyuk yani anca tatile falan gidince yolda falan bir ise yarar yada tuvalette eheh onun disinda oturup evde pek el cihazlariyla ilgilenmem . dedigim gibi en azindan bir kac ay bekleyin bence oyunlari oynamasi iyice kolaylassin...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

torrentlerde :) kopya oyunlarının hepsi ama hepsi mevcut memorystick'e yükleyip paşa paşa oynanıyomuş...en son dead to rights çıktı boyutu 60mb felan buralarda olsa alacam bi tane daha hatta alırsam diye filmleri psp de seyretmek için çeviren bir program var onu çektim...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

ankara'da karum da makinayı canlı görme şansına eriştim bırakın almayı falan :p grafikler süper enfes yok mu bunun teknosa da falan standı orda bızıklayabilsek : ([signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

vitrinde gördüm valla spiderman vardı birinde,diğerinde fifa vardı sanırım :p

getirmişler demekki türkiye'ye ..[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...