huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mike , az laf cok is . ister 1v1 ister 2v2 nerde ne zaman ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 huun türkçenidoğru düzgün kullan hiçbişi anlamadım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yaw aslında bende katılırım ama benimde antremana ihtiyacım var.medic ten kalmayım ben.. ama iyi bi toparlanmayla kendime gelirim bi kac kere oynasam alırısırım..balonum var die fake muhamelesi görüom.siz de yapmayın.sc ciler fake atmaz.fake atan sc atmaz zaten..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ana balon nerde?[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 zegna vs delidumrul ikilisini istiyorum, nostalji istiyorum :]
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkansis 1v1 ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkansis 1900'lerden beri melee oynamıyodu, noldu bozuldu mu :]
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: huun, 07 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: arkansis 1v1 ? hadi gir ŞİMDİ GİR[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben mesgul bir adamim olm bana gun saat ve server vereceksin gelecem . sen butun gun bilgisayar basinda adamsin . ahahah gecen gun aradim bana proxy ver diye dur demesiyle klavye sesi gelmesi bir oldu :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok gereksiz tek kişi katılabiliyor muyduk?[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 up... tamam lan ben oynamayacam ya da en bi noob verirsiniz bana. go
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olum yeni başlık açsana, ben katılırım tabiyki. takım arkadaşı farketmez maksat eglenmek
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aga sınavlarım bitsin ayalınız gelin ben tek siz hepiniz :) şaka bi yana sınavlaım bitsin gelirim 2 hafta sonra felan
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Abi gelicemde, simdi zegnayı ezicem, huun u ezicem sonra çekemeyip banlıyıcaklar patiden :D
huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 BO3, harita başlangıç LT; sonrasında maçı alan haritayı seçer şeklinde gider.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 netten cekiyim bi ariyim. oynicam bende ama cok uzun zmn oldu oynamayali.
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 haha huun alan yetkilisi olmuş ahahah
LethE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 BulletRide said: Bo kaç?Bi de mapler =].. sinan BO ne? her ne olursa olsun 3 olmasın. ben tuncayı alırım takımıma :)
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 best of x. yani bo3 olursa 3 maçın ikisini alan, bo5 olursa 5 maçın 3 ünü alan gibi.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 LethE said: BulletRide said: Bo kaç?Bi de mapler =].. sinan BO ne? her ne olursa olsun 3 olmasın. ben tuncayı alırım takımıma :) mortal combat usulü diim,daha açıklayıcı olsun? =]
Öne çıkan mesajlar